Почетоха годишнина от смъртта на Ейми Уайнхаус

Фенове на покойната певица Ейми Уайнхаус почетоха третата годишнина от смъртта й като оставиха бира, водка и цигари пред дома й.

Обратно в новината

Коментари - Почетоха годишнина от смъртта на Ейми Уайнхаус | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от любимите ми певици. Често си мисля за разхождайки се из любимия и Camden и виждайки рисунки с образа и. Искрено съжалявам че не успях да я видя на живо.

AAA

най-доброто нещо в музиката от десетилетия насам

И двамата сте с доста ниско интелигентно и морално ниво, щом си позволявате реплики от подобен род, дори и зад маската на анонимността. А истината е само една - тази покойна жена е живяла в поквара и разгол, грях и мерзост ! Критичен е и факта, че от позицията си на певица е давала анти-пример на младото поколение за начин на живот. Дано Бог и прости!

Точно под маската на много "богоугодните" люде, които ден и нощ съдят другите, се крият най-големите "поквара и мизерност".

..и точно заради такива убеждения хора като теб ще си останат слепи цял живот!

Ейми Уайнхаус е велика! А ти си идиот!

много хора в енгланд казват че в песнитеи е имало много истина за политизите в тази страна,на некои о тяхтова неи допадало и поради това тряабвала да умре... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не вярвам чак да са я убили по политичести причини, но е вярно, че момичето има много хубави песни - и като мелодия, и като текст.

Тоз, който пуши за живо и за умряло, той не остарява, защото млад умира. Старите пушачи песен ще му пеят и на гроб юнашки тютюн ще засеят! Тоз, който пие за живо и за умряло, той не остарява, защото млад умира. Старите пиячи песен ще му пеят и на гроб юнашки лозе ще засеят! Тоз, който шиба за живо и за умряло, той не остарява, защото млад умира Старите е*ачи песен ще му пеят и на гроб юнашки слива ще засеят!