Актриса: Чарлийз Терон е гаднярка!

Актрисата Тиа Маури разкри в интервю своята истина за златното момиче на Холивуд Чарлийз Терон.

Обратно в новината

Коментари - Актриса: Чарлийз Терон е гаднярка! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам да кажа, че Брад Пит е ужасен гадняр, щото ония ден като го даваха по телевизора и аз му виках, виках да ми даде автограф, пък той изобщо не ми обърна никакво внимание.Ама много е надут.

И аз да я видя Тиа Маури в опасна близост до мен и аз бих се извърнал. :)

Как авторът реши, че 36-годишната е млада? След толкова години, филми, алкохол и какво ли не е крайно неуместно да я дефинира за млада по възраст?!?

И аз съм на 36 и се чувствам млада.Как трябва да те дефинират на 36 - като престаряла бабичка може би?

Голямата новина! Тиа Маури е негърка, а Чарлийз Терон е бяла жена от Южна Африка. Вие какво очаквахте да направи? Май не е гаднярка, а просто расистка...Не я виня :)

Това че ти си тесногръд и ограничен расист /и хомофоб - съдейки по други твои коментари/ не означава, че и Чарлийз Терон е такава.

Каква расистка?! Пишете глупости. Осинови си черно дете.

Много информативна статия, мерси. Сега ще знам да не пия кафе с Чарлийз и да не я поздравявам вече, когато се срещнем. Щото е гаднярка...

След думите "О,БОЖИЧКО", младата актриса трябваше да отговори "КАТО СМЕ НАСАМЕ МИ ВИКАЙ НА ИМЕ"!!Стар виц!!:))

И коя трябва да е Тиа Маури та да съди? Я да си ходи в гетото!

коя е тая. Половинката от две черни, бузести и бездарни близначки, които се изживяваха като цветнокожите сестри Оусън в моите тийнейджърски години. Не знам като какви се изявяват сега, но явно е решила да привлече медийно внимание на гърба на някой известен. В случая, гаднярската реакция не е на Чарлийз Терон. И аз бих извъртяла очи, ако видя някоя абсолютна досадница да се задава към мен и да се прави на нещо, което не е.

Не ме учудва, като и знам акъла - преди този старец Шон Пен, гадже и беше един 200-килограмов!

старецът Шон Пен е велик актьор и много секси мъж.. но за българската злоба няма умора..

АМА КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ БЛОНДИНКА,?!!? ТО СИ ГАДНО ПО РОЖДЕНИЕ, ТЪПО И ПРОСТО-ОТ ПРЕКОМЕРНОТО ВНИМАНИЕ, КОЕТО НЕ ЗАСЛУЖАВА!! БИЙ И ШУТА-НИ НЕКА СЕ ПЕРЕ!!

Дир и техните изключителни новини. Бляк. На 36 години е добре човек да не се държи като инфантил. Името на ревлата не съм го чувала. Сигурно е световно известна почти, колкото Мика-щерката.

Изглежда е кофти човек и се надува. Но ще е трудно да й се отмъсти и да й се навреди.

Има право да се надува - красавица си е.

...въпросното същество е актриса, то аз съм извънземно. Тя не е нищо друго освен евтин вариант на Кардашиян. Терон е била права да реагира така, защото е знаела какво ще я последва - ето го доказателството.

Тия, която наскоро ревеше по медиите, че не можела да спи от расистките коментри, за това, че се била омъжила за бял. Тази май освен да реве по медиите друга кариера няма.

този шон пен сигурно е с доста голям член всички му се изредиха вкл.и мама мадона

Не можах да разбера на кого завиждаш - на Шон или на жените му?

Съвсем нормална реакция, никаква причина да наричаш някого "гадняр" в този случай!

Това "О, Божичко" е било съпроводено с високомерие, надутост и вероятно пълно игнориране. Така че не е толкова невинно, колкото изглежда на пръв поглед...

оооооо ама ти мнгоо ги разбираш ;)))

Нека да се снушават ,след като им е хубаво ,а ако стане тройка с дедо ще се побъркат от секс.

Може би вече е време (съдя, че си на възраст до известна степен) да започнеш да мислиш и за неща малко над кръста. Не знам, това може да те кара да се чувстваш още млад... И все пак, ако претендираш да си човек то не засилвай само животинското у себе си.

Явно връзката и със Шон и влияе зле.

Достатъчно красива и магнетична е, за да си позволи да не обръща внимание на всяка застаряваща колежка със съмнителни актьорски качества. Ч.Терон е една от малкото в Холивуд, която е развила кариерата си без скандали, без наркотици, без папарашки изцепки, което говори отлично за нея, че е качествен човек, а като актриса малко могат да се мерят с нея.

Застаряваща,на 36?Ти трябва да си на16 за да я виждаш така....

А всички знаем колко глупави са хората на 16!