Григор Димитров е с романтична душа

В чат разговора със своите почитатели в Twitter, Григор Димитров недвусмислено призна, че е романтичен и вярва в голямата любов.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров е с романтична душа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи сладури са и двамата, дано да са слухове само за тяхната раздяла. Обаче аз не виждам нови снимки от публикуваните, всичко е старо има ги в нета...

Упорит,трудолюбив,красив!Българин!

От всички мъже, с които съм правила секс, Гришо е безспорният ми шампион! Гришо, обичам те!

засто го изпусна? ех ех

Гришо, само напред, но все пак внимавай с Мария...

успешно с труд доказали се млади хора желая им още много спортни трофеи много любов и щастие в личния им живот и да са все така прекрасни възпитани и интелигентни гледам ви с почитание всеки път когато играете бъдете живи и здрави

Открийте някоя сметка,за набиране на пари за еднопосочен билет на готвача Лео Бянки за Италия.

григире србите те обичат, ти имас православиянско срце и душа като новак!едва цакаме и твоя гремслем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе важното ще Григор и е обърнал романтично хастара на Шараповата,пък след години ще и го обръща на други жени.Живота е такъв при известните.

...и обичат нека Господ да ги закриля и да имат късмет и щастие! Въпреки,че тя изглежда като кака на по-малкия си брат и на него би му подхождала някоя красива 17-18 годишна българка брюнетка.

що пък брюнетка? Блондинка му отива идеално... По-добре рускиня, отколкото някоя българка с мургава кожа...

хаиде да го оставим тоj да си избере :)

Да стане актьор. С удоволствие ще го гледам. Много е сладък.

интроспективен какво е

Григоре, Григоре, дано спечелиш с Мария, че никога не се знае това нещо до теб, какво ще стане после ... Големи думи и мисли имаш, големи и успехи, да ти даде Господ и късмет с жените! :)

Лигня. Сигурно отговорите е писала некадърна пиарка.

Доста е метросексуален.Маша сигурно носи гащите в къщи,а "Гришата" си пудри носа?

БРАВО ГРИША! Бъда все така истински, както на корта, така и в живота и не само ще успееш но и ще бъдеш БЛАГОСЛОВЕН!!! Много щастие и любов, ти ги заслужаваш!

готини, млади, истински хора, успешни, да са живи и здрави

Отличен пример е това прекрасно момче, че с талант и много труд , амбиция и Божията благословия се стига до върха. Дай Боже да има повече красиви, успешни и богати млади мъже родени в тази страна ,на които подрастващите да се възхищават и да пожелаят да поемат пътя на успеха.

великолепна двоика!да са живи,здрави,много щастливи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гришо е чудесно момче,невероятен тенесист с поведение на звезда. Положителен млад човек, Българин! Благодаря ти Гришо и ти желая щастие с Маша - красива и силна жена!

Що не се хване с някоя дебела, мустаката леля над 40 пред пенсия със 140 лв. и пак да изживеят същото - нещо изключително и силно?! Тогава ще докаже, че наистина е над нещата!!!

1. Защо 23 годишен младеж да трябва да има връзка с 20 години по-голяма жена, само за да ти хареса???!!!! 2. Минималната заплата вече е далеч над 140 лв, но ти явно не работиш и не знаеш. 3. Пенсионната възраст е около 25 години след 40тата година. 4. На фона всичко това, нормален ли си изобщо?

Много точно и на място казано,Браво!!

?

еб.аси грозоното говорене

Ами защото, той самият не е дебел, мустакат чичко над 40-те.

А това момченце дали знае какво означава думата "интроспективен", че я е изрекъл ? интроспективен Синоним връзки: замислен, мрачен, отразяващи, субективни, съзерцателен

Сега Маринова, ти тия синоними и определения много добре си ги написала, ама ги четеш от български речници. Ако искаш нещо да ти стане ясно в самия език(в този случай - английски) го потърси в правилния речник/източник. И в тоя ред на мисли прочети в WikipediА какво е значението на introspection. Ако не можеш, помоли някой да ти го преведе. Айде сполай и да знаеш, че английски с български речници не се учи!

Тази статия е на български и би трябвало да се пише с български думи. Английско-български речник би трябвало да ползва авторът на тази статия. Ако статията беше взета от израелски вестник, дали всички щяха да знаят дума употребена на иврит, само защото е написана на кирилица. В крайна сметка госпожа Маринова е права, ако искаше да чете статията на английски щеше да си отвори речника и да си превежда, защо да се налага да чете български новини, с грешно използвани английски думи. Съвременният английски, който българите говорят никой не го разбира, даже и самите те.

ами да такъв е нещо против????

До Мамбо - ТЪПАНАРИНО ходи се скрии някъде в Миша дупка

До "Маринова" - много не се прави на умна ! Запази си тъпите писания за нешо друго.

Тълковните речници на чужди думи се пишеха когато се отделяха средства за това . За голямо съжаление вече не се работи по актуализирането им Значенията вече с лек нюанс се изменят с времето. Тук в случая би могло да се тълкува като -човек занимаващ със самонаблюдение и самоанализ.

Радвам се за нашето момче! Нека се говори за това момче! Покрай него ще се чува хубава приказка като "тази ромска държава какъв кадър изкара" (май България се казваше държавата)! В цял свят се говори лошо за нас. Добре че има хора като вас с Цвети да се споменава и нещо добро! Бъдете много щастливи и винаги ЗЕМЕН !

Първо - моята Родина България не е ромска държава . Явно говориш за своята страна , мюмюне . Второ- лошо за България по света говорят само примати като теб . Трето - можем да се гордеем с световни постижение в културата , изкуството , науката и спорта . Невежеството не е аргумент : ) Късмет и успехи за Гришо ! Има всички основания да е горд с прекрасната си страна . Със здраве ; ))

Ама то и аз мога да се цаня да стана журналист. Просто следиш какво къде се пише, правиш един преразказ и хоп - статийка, която е основана на нещо като рандеву на Г. Димитров с неговите почитатели. Намираш въпросната информация в нета и си правиш статийка - и затова някои взимат пари???

Ти не знаеше ли? Така става нещата в БГ. Copy/Paste.

Ох, знам, че в БГ всичко е "копи/пейст", но въпреки това пак понякога се учудвам на липсата на какъвто и да било професионализъм и оригиналност.

Благодаря за информацията. На мен любимото ми ядене е свинско със зеле. Романтичен съм и обичам разходките. Хайде да се запознаем. Абе какви са тези хора дето се хранят с това?

Точно умирам да видя как Гришата върти тестото във въздуха и после завива малките пашкулчета - знаеш ли, може пък между тренировките баба му да го е научила. А дали слага чесън в пестото - хайде холан, кога стана калайджия, кога му почерня :D

никъде не пише, че обича да ги готви, а че обича да ги яде

Нека да се вземат и да имаме победители на двойка в Уилбълдън ! Да е на харлия !!