Гала и Стефан купонясват заедно

Гала, която рядко ходи по нощни заведения, уважи рождения ден на приятелката си Кремена Халваджиян, при това - заедно с половинката си Стефан.

Обратно в новината

Коментари - Гала и Стефан купонясват заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя не е руса, а изрусена. Има разлика, нали?

Лично на мен заглавието говори,че Стефан след толкова години е мръднал, та има нужда от потвърждение на любовта. На тяхно място не бих позволила статии за мен и семейството ми, защото стават като градски плювалник.

да имаш млад мъж, особено ако си известна и имаш пари. Две мнения няма по въпроса и не може никой да каже,че злобея.А този Стефан той какво работи, какво образование има, а Гала с какво е - това ме интересува, а не кой къде купонясвал и с какъв комбинезон е облечен. А и друго - нейното предаване в началото първите няколко години беше интересно. Гледах го, но сега е до безобразие изчерпано. А къде е лекарката - но не съм критерии - попадам понякога,когато въртя и търся.Но този Стефан е хобавичък, във всеки случаи много с по-добър вид от Стъки. Но яво на Стъки чарът му е другаде. А Джудито има яки връзки в Нова, щото иначе що прави там?

Дано наистина да е лудо влюбен в Гала, а не в известността и и парите и!

се занимаваме вече само с сензорката. ния уважаваме женските некви неща. отпуската кога ще е?

Eее, тъкмо се бях замислила, къде ли е Гала, с кой ли е?....и ето ти новината.

всички са доволни. ууу..тук трябва да си име. може и пръстче на телофонче.

Попадна ми предаването На Кафе вчера - ами половината време говориха за някакъв камък, който расте и лекува. Питам се до каква степен е изпростял този народ че навсякъде пропбутват врачки, псевдо-лечителки, силиконки, турски и индийски сериали?!

Завист,завист защо си толкова много в нашата красива родина?

ОФ, много ми беше важно да видя Гала по комбинезон днес... направо осмислихте деня ми. Жалко, че Кременчето я няма на снимката, със сигурност и тя се е барнала подобаващо...може би е с нощница на рози или дори с дантелен пенюар на цветенца. Толкова класа и стил.. едвам се сдържам да не заплача от умиление..

Новото съвместно шоу на гала и венетка щяло да се казва"на Горещо кафе " . Да ни е честито .

па то у наше село ортуваме че дръта кобилетина млада трева руча

стефчо изкарал леля си, да изпият по няколко...живи и здрави

Личи й,че рядко излиза-тръгнала по бельо.А и старичка е вече за такъв "тоалет".

ОПА,ГАЛА,не ми праскай минуси!ПОЗНАХ ТЕЕЕЕ........

Ай стига бе, кво ми е? По пенюар ли да изляза, а.

Гала,толкова народ те облича,как можа да отидеш по комбинезон?

това обикновено почва да се случва, когато почнеш да остаряваш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Гала и Стефан купонясват заедно." Това заглавие всъщност казва: "Галата и Стефан купонясват ЗАЕДНО, досега купонясваха поотделно." И тази жена защо е кръстена на местност, или е обратното?

По скоро е взела за псевдоним името на жената на Салвадор Дали.

Гала е рядко досадна, особено когато се прави на умна и състрадателна.

Бледа като немска патка, облечена като, че идва от околовръстното! Тоя да не е сина и?

Я да не обиждаш немските патки!

Стига, стига, стига сте ни занимавали с кухи лейки. И един въпрос: какво да разбираме "забавляваха се до малките часове" - в какво се състои забавлението - кръстосани двойки или тройки, секс изпълнения, пеене на чалга, пиене и дрогиране, голи танци по масите, или???

Предвид дрескода и часовия интервал, би следвало всички да се досетят.

Тая с кво се е обякла,като че ли от пилона се връща.

Когото си пусна телевизора и я видя тая Гала ми се повдига!А тоя Стефан е некъв мошморок!А да не забравя и оная охранената Джуджи!100% си плаща да се влачи по студията тоя тюлен!

И аз харесвам Гала.Дано да е щастлива с мъжа до нея.Прекрасна е.Само наистина да не прекъсва толкова много пратеничките си,ча става голяма какафония.

Тоя Стефан не е ли по-малък от гала? Тя не беше ли женена преди това? Що ми се струва, че всички занимаващи се с популярност са или курви, или педали, или некви изроди. Не съм срещал нормален такъв! Минете през "дъскотеките" и ще ги видите. Ако се доберете пък до частно събиране "парти" - ще се смаете от идиотизми, алкохол и ... наркотициии :):):) Инак полиция лови употребяващите и предлагащите тоз "матриал":):):)

Точно така около 10 години разлика. Остави жена си с дете за да тръгне с Гала.

По-малък и беше женен, но се разведе заради Гала. А Гала отдавна заряза мъжа си поради обедняване.

Обичат се хората, доста години са заедно.

НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА -СТЕФАН ОТИШЪЛ НА КУПОН С МАЙКА СИ

Следвала е модните съвети на Джуджи и за това е с еротична нощница в бара. Хубава жена, но няма никакъв собствен стил, за класа да не говорим.

Дружката, чийто модни съвети от години следва Гала е, не на Джуджи, а на Кремена Халваджиян. Забелязвам, че стилистката понякога откровено експериментира с тоалетите на Гала, но пък нали са приятелки - предполага се, че ще предложиш най-доброто на приятел. Дали резултатът е авангарден и модерен е друга тема! Само между другото. Тази година, един от хитовите модели бански костюми на Виктория Сикретс беше бикини с подобен принт и бледо изумруден цвят презрамки и връзки. Пред вид събитието (рожден ден на Кремена), където Гала се е издокарала с такъв тоалет, не се учудвам на избора :). Светът е голям, а едно парти може да бъде сцена на излагация отвсякъде!

На мен Гала ми е симпатична, но не мога да отрека два факта: 1. Предаването й е тотално изчерпано и изглупяло и 2. Облеклото й за въпросния купон е просто потресаващо и "тотал фейл".

Стриптийз ли ще прави, че се е облякла така?

Тази жена не може да мълчи поне за 30 секунди; когато има жива връзка някъде извън студиото, както си приказва журналистката която е пратена там, Гала просто не може да не се намеси в разговора, в резултат на което се получава какафония. Гала, като искаш ти да задаваш въпросите на хора, които не се намират в твоето студио, за зрителя ще е много по-добре, ако ТИ хванеш микрофона и отидеш на място. Не да прекъсваш колегите си постоянно.

но не мога да се сдържа да не кажа -кич,кич,кич.

Добре, че бяха арменците да я измъкнат на повърхността. Но в последните години така се закопа, че никой не може да и помогне. Надявам се скоро да последва Венетка.

Наистина водещите трябва да се изритват периодично, точно в момента в който си повярват че предаването е направено за да ги величае, наистина те само се хилят шумно, и тя наистина се подмазва до скъсване например на онзи пластмасов недъг - мис крокодил.

За купона до късна доба Галка си е облякла ношница та като се прибере, направо в ...леглото. А и не изпуска държанката си Стефчо от ръчица...сакън да не погледне всрани за нещо по -младо.

си е гала злоби,хубава двоика,да са живи и здрави! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано "На кафе" да последва "Горещо" в небитието... ама надали.

Тя му е като какичка.

Тя му е какичка с 10-тина години.

11 години, не 10. И това какво значение има?

Когато беше в Невада ,много ми харесваше външно. Сега вече не я гледам, много ме дразни с високомерието към средностатистическите и подмазването към богатите си гости.

Крайно антипатична жена! За предаването и пък да не говорим! Като като започне да се прехласва с дружките си на екрана, като селски клюкарки на мегдана! Крайно време е Нова ТВ да направи нещо по въпроса! Сигурна съм, че има и друга алтернатива!