Михаела Филева за сложните отношения с баща си

Певицата е разочарована от баща си, който не е полагал грижи за нея, докато тя расте.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева за сложните отношения с баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера как е възможно толкова коментари и внимание за долнопробен пиар пуснат за едно от протежетата на некадърника ГАф?!! Вие норманлни ли сте? В новината за гениалния Е.Клептън, който продължава да твори (Слава Богу) няма никой, а тук.... като при онази неприятница Бергендорф! Не разбирате ли как ви промиват главите с тези измислени "звезди"? Коя от тях е написала истински песни и има собствено творчество, достойно за възхищение? Само платен пиар и на кориците само тия! Не, не съм хейтър, просто ми писна от това опростачване и затъпяване на народа ни! А тази Михаела, ако не е дългата и коса е изключително безлична кобилеста жена, с ниско окосмено чело и ужасен нос и уста, като че някой я е настъпил в муцуната..Погледнете им снимките с колко много фотошоп ги мажат,а като я видиш на живо даже няма да се обърнеш след нея!!

щото ще е по-интересно от песните и клиповете

Всяка жена има своя майка и обикновено я слуша като господ. Затова и народната мъдрост понякога говори за овци, които без да мислят се следват. Всеки нормален е имал случаи, в които е имал усещането, че внезапно започва да живее с друга жена. С майката, която обекновено е провалила своя живот, но дава мъдри съвети как стават нещата и как трябва да е.

ви е проблема,на повечето коментирали, че оплювате ей така една красива млада дама, която се бори сама за бъдещето си?!?

таз дивойка е добра за селу у сеното и у доматиту

Дали да интимни с т.нар. Графа?

Добре изглежда девойката, нищо че е световно неизвестна. Ще има успехи докато е млада и хубава.

Това име за първи път го чувам не че има значение

Пише се "израсТнала", а не "израснала"

Lalina

Пише се без "т".

Най-весело е, когато неграмотността дава акъл за правопис. Стояне, Стояне... Не прави напразни напъни да се извисиш над жанра! Справка - "Официален правописен речник на българския език", изд. 2012 г., Институт за български език "Проф. Любомир Андрейчин", стр. 297, средна колона: израсна, -еш ... израста, -еш израствам, -аш Има разлика между "израсна" и "израста"/"израствам".

Минус ли виждам? Мда-а-а... Отдавна обмислям предложение до форумните модератори да не допускат неграмотни писания. Но това очевидно няма как да стане. Поне поради две причини: 1. Форумите ще станат изключително бедни - най-много два-три коментара. 2. Много сериозни съмнения в грамотността на самите модератори. Иначе може да се пусне един тест за грамотност от вида "Как се пише правилно?", например с три въпроса: 1. сажалявам, съжелявам, съжалявам или сажелявам? 2. незнам или не знам? 3. операции, операций или операцйй?

Защо БГ песните са все едни такива скууучни?

Момиче, прошката не е за баща ти, а за теб. Когато отидеш там горе ТО няма да те пита защо баща ти е направил така, ще те пита ти защо не прости на баща си? Всеки си носи неговия кръст, и не знаеш как са били поставени нещата преди 20 години между майка ти и баща ти, а ти от това, че той ти е баща не можеш да избягаш нито в този нито в другия живот, така че поне бъди в мир със себе си! Успех!!!

Къде пише, че не му е простила или че има какво да му прощава? Просто е разочарована, какво по-нормлано от това?!

Но дори и в американските филми го има - баща по една или друга причина да се е отдалечил от децата си, но впоследствие залага живота си без едно "благодаря" и "прощавай" за тях - пример: един скорошен филм с Лиъм Нийсън като бивш суперагент, как намери и освободи с риск за себе си похитената си в Париж дъщеря,. Прибра я вкъщи, тя си се качи в таксите и-и....той я изпроводи с поглед, оставайки си пак сам! Ха иди, че съди! Нещата са сложни и отделни за всеки случай, затова да се въздържаме от укори къз единия или другия в случая конкретно. Със сигурност рано или късно ще се чуят и намерят пак общ език - кръвта вода не става. Даже ако си простят и прегърнат, връзката им ще стане далеч по-силна. Приятен ден на всички.

Злобата човешка няма край, как един път не се зарадвахте на нещо бе хора!!! Страхотна си Михаела, млада, красива и талантлива! Дерзай момиче не се предавай!

Каква злоба? Май четеш само коментарите без статията. Тук не става дума за това колко е талантлива и красива. Ако въобще е. Става дума за някаква семейна драма. На кой му пука за семейни драми, жълтини и креватни истории? С това ли е известна въпросната?М?

Тази пък коя е, освен че лае срещу баща си?

ако тялото може да пее ееех хубаво момич при тази конкуренця пурво визя и после талант ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много ми е смешно когато казват обичам моите фенове ,тоест моите клиенти от тях се искарва пари без фенове друг пат ще видат мангизи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мдаа, гледах ги на The voice of summer половината им приказки бяха, че вижте какви хубави ранички "яки" имало и който иска може да си поръча :)

Всеки иска да пее и свири.За работа-не се говори....

Това е основното възмущение на хората. И куцо о кьораво тръгнАло звезда да става. И после вика "ама България не ме обича". Ми да се беше хванала на работа.

Първо се учи, после се работи.

А още по лошото е да се сещаш за феновете си преди някакво "голямо" събитие и да се правиш на заинтересован от тях. Михаела и Дивна се активираха из социалните мрежи преди месец, незнайно защо, ей така от нищото и двете заявявайки че ВЕЧЕ имат време за феновете си. Но не отговарят на обикновени въпроси а само на такива свързани с тяхната кариера. Защо ли?

искам само да й кажа, че баща й си е свършил работата - дал й е гените да има такова тяло и благодарение на него да прави кариера - ако беше грозна с това пеене щеше да чака известност и това, което има. така, че за мен родителите са да ти дадат добри гени, с другото все ще се справиш сам като генетично си добър материал.

е то малко на удоволствие докарва тая работа с предаването на гените :)))

Кой е баща и? Известен ли е?

Защо трябва да бъдеш като баща си по отношение към него, покажи му, че си човек. Желая ти успехи в живота.

тея глупости да ти кажа много много не ги разбирам с прекалената добрина ... ам ба ли мааму може и аз да съм тъп ..."ама момичето си го каза ясно 20 години майка ми казва ми е била родител " па отде знааеш може да я натоварва идеята да го гледа да е човек към него и да се занимава с него по какъвто и да е начин ....справяли са се без него иска и да върви напред без него - а за глупави и безсмислени срещи - защо да си хаби времето и емоциите" тя си знае момичето

Разкошно момиче! Желая му късмет както и на всички млади хора. А баща й да ходи там където е бил през 20те години, в които тя е разстяла сама с майка си.

ДИР-никът обича да занимава плебса с всевъзможни простотии и неизвестни елементи.

На народа му трябва хляб и зрелища. Не си ли го чел или чувал? Зрелища колкото искаш. Хляб няма, действайте.

Момичето е готино, музиката е трагедия. Дано си подбира нещата по внимателно.

Супер си изглежда момичето. Само музиката толкова куха и смотана звучи все едно Графа я е правил.

Много яка мадама. Не знам как пее, но бих я наел за други неща. Все пак, отношенията меджу нея и баща ѝ са си тяхна работа, защо ни тормози?

Малко съм под съмнение за гласовите й възможности, но има готино тяло и е приятна за гледане.

тая коя е?! и какво ни интересуват отношенията й с баща й?!

Научи разликата между "И" и "Й"!!!

За баща си ще сгреши вероятно и ще съжалява, че е отвърнала с коравосърдечие на неговата непоправима грешка!

Може да изкарвам по-малко от Филева , но не ми се налага да се изповядвам по националните медии.

дя-до

Хубаво момиче. Дано да може и да пее. Ама това ли трябва да вади пред света - баща й бил мръсник? Как беше - няма лоша реклама - важното е да не ти сбъркат името.

Е браво - единствена на света. А по-добре ли някой пък постоянно да ти се бърка и пречи!

Ма на кой му пука? Коя е тя, че да се интересувам чак пък и от баща и? Така и така сте почнали разкажете как ходи до тоалетна. Сигурно и това ви се струва интересно. Дайте всичките семейни драми само и само да поддържате изкуствен интерес.

Аман от простаци като теб!

А ти се интересуваш клюкарската страна на нещата така ли да те разбирам? Не те вълнува "качеството" на музиката? Телевизията и рекламите са изпили и 2та грама мозък, който си имал. Пиши и тази псевдозвезда и питай как е майка и. Аман от промити мозъци като тебе. ЦЕл живот ще си така, мойто момче...

И аз бих се издържал с 3 бона за концерт...

Ами издържай се,какво ти пречи!??

Издържам се, но до онзи ден метеше улиците из търново...

Има страхотно тяло.

Прав си, бро, така е.