Катя от Ритон бори стреса с работа в градината

За певицата най-ефективната антистрес терапия е грижата за цветята и храстите в градината.

Обратно в новината

Коментари - Катя от Ритон бори стреса с работа в градината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук се разрази страхотен спор. Що нямат, зеца, що не са си взели, как ще го възпитават и прочие... Тяхна си работа. Така са решили, така са се устроили - без дете. Но ако човек не остави потомство и не го възпита - за какво се е раждал? Да изпии 5 песни, дето след 20 години никой няма и да ги знае? Не да родиш - да възпиташ е трудно, не да го подсигуриш а да го научиш да е човек. Може и да умеят да пеят, но като хора явно не струват. Всъщност на тези кой им е приятел?

Защо ми изтрихте коментара? Нима Здравко от Ритон не каза на победителката в онова състезание, която е мулатка, че може да се срещне с нея в живота, само ако му е слугиня? Чие добро име накърнявам с тази истина, която я чу цяла България? Нима не е вярно, че ако един Бон Джоуви примерно ако каже нещо такова в един по-цивилизован свят от нашия пресата и обществото просто ще го разкъсат???

ХОРА,СПРЕТЕ СЕ!!!НИКОГА НЕ ГОВОРЕТЕ НА НЯКОЙ ЗА ДЕЦА, НЕЗНАЕШ КАКВА ДРАМА ТАЯТ В СЪРЦАТА СИ!!

Тя пък, какво се е стресИрнала толкоз!?Чи, Здраввко вече не го вдига ли!?

как не се сещате за тяхна песен бе хора,такива хитове имаха,аз веднага се сетих за песента "Прегърни ме",в която се пее "чрез обичта всеки чувства,че е жив и наяве и на сън прегърни ме"

Два три хита от 80те,от там на Натък само злоба и егоизъм в това семейство.

Стреса си е мой, градинката си е моя, Здравко си е мой, циците също са си мой. Какво толкова искате? Пуста завист.

да се върнеш във втори клас и да научиш българския правопис! Все пак знанията са си твоЙ!

Дърта пранга!Други, освен Здравко с увисналия фитил, имаш ли!?

Абе вие да не им давате от вашите пари та си чешете езиците. Нямате ли си ваша работа да си я гледате ами в чуждото канче надничате. Да са ви искали мнението Катя и Здравко? Известните личности са така. Само пръста си да покажат и айде на мушката. Първо си оправете вашите бакии, че после оправяйте другите хора. Всички вие сте много по-големи егоисти от тях.

Bell

О, Боже мили, опази! Кой наднича? Искаш да кажеш, че ни ги НАТРИСАТ тия новини? Я малко по-непретенциозно се дръж, ако обичаш.

Bell

Тази госпожа, дето в годината работата й се състои в това веднъж да изкара един двучасов концерт в зала 1 на НДК - от какво толкова се е стресирала? х)

Много неприятно семейство,лъха една алчност и егоизъм от тях.

Не са си взели детенце защото с техния начин на живот едва ли биха му обърнали толкова внимание копкото изисква едно дете. Щяха да го гледат пак бабите и дядовците. И те самите го знаят. Затова не са искали да наранят някоя невинна душа. Защото друго е свое дете, друго е чуждо. Хайде да си кажеме нещата с истинските им имена. Психиката на всеки човек е различна. Оставете ги на мира с това осиновяване. Едва ли знаете колко милионери има, които също нямат деца или ако имат какво внимание им обръщат. Децата си израстват съвсем сами, жадни за малко ласки от мама и тате. И тези деца после се озлобяват. А някои после стават и престъпници.

разбирам всичко, но не мога само едно да разбера от къде й идва този СТРЕС на Катето хехеххе дали от грижи по деца и внуци, дали от липса на пари за да върже бюджета като всяко нормално семейство в България....не знам или стресът й идва от това каква пластика следва да си направи за да подобри лифтинга на лицето, на огромните гърди и т.н......

Luna0102

Да си вземе куче, да им тори градината, а и ще го мамосват като всички кучкари необичащи деца.

ама как всичко знаеш, бе...

а аз при стрес си броя кокошките

как е възможно такъв егоизъм и такова сомовлюбие, как едно детенце не взехте да отгледате, толкова ли много обичате себе си, та не можахте да превъзмогнете совственото си его... не знам, но в едно вече съм убеден, Господ лишава някои хора от родителство, така може би предпазва самите неродени деца от нещо...

А как е възможно да очаквате всички да живеят според вашия стереотип? :) Приемете, че хората са различни, имат различни желания и цели. И аз не разбирам мераклиите да изкачат Еверест или К2, но това не означава, че очаквам да живеят според моя начин.

безспорно сте прав, но има едни неписани природо-човешки закони, а именно тези двама интелигентни, талантливи хора, можеха да дадат на едно дете много, самите те го знаят сигурен съм, но с годините (имам близък пример за това) хората стават егоисти, по-лениви, по-привързани към себе си и се съсредоточават само върху това какво има харесва да правят, жалко наистина за тази хубава двойка, която явно държи да бъде неповторима...

ПОНЕ ЕДНО ДЕТЕ ДА БЯХА ОТГЛЕДАЛИ...ЯЗЪК ИМ ЗА МНОГОТО ПАРИ.

Проста работа! Всичкото добро опира до "да отгледаш едно дете".. Ами,ако не са искали?

ДАА...явно не са искали...защото ще се харчат повече пари и за някакво там "излишно" детенце.

Айдее, почва се...

Милата тя, и какво толкова я е треснало???

ми така ще е. Не могат да си нахранят децата от висене по-кафетата. Това правят всички майки и моля не ми се жалвайте повече с вашите глупости. Не слагайте всички под един знаменател. А колко майки изпиват и изяждат парите на децата? А? Това не го виждате, а само това, което ви е изгодно.

тая пък от какво толкова се е стресирала!? хората се стресират от това, че нямат с какво до нахранят децата си, да им купят каквото им поискат! ЛИГАВА РАБОТА!

Ами всеки си реди живота сам. Те сами са си избрали този живот, постигнали са нещо и сега ще си го живеят както на тях им е добре. А вие всички мрънкащи защо не се понапъните малко за да живеете и вие като тях? Ако вие бяхте на тяхно място дали щеше да приказвате така? Но с тия разсъждения и с тоя интелект, който имате едва ли бихте постигнали нещо повече от това, което сте в момента. Злобни и с ограничено мислене хора. Докато ги има такива като вас не очаквайте никаква промяна в нашата МИЛА РОДИНА. А и вие ще продължавате цял живот да се жалвате и т. н. но жалко за децата ви. Те ще са ваше копие и подобие, тъй като те няма да чуят нищо положително или да видят усмивките на близките си. Защото те ще са заети само да злобеят и да си изливат своят негативизъм към околните вместо да помислят как да си създадат малко уют и комфорт за тях и своите деца. Бъдете здрави всички!!!

Как ще им е добре, виж колко са стресирани. Мрънкат и Здравко от сутринта в 5 часа е запалил косачката за трева.

какво са постигнали

От сутринта се опитвам да се сетя за поне една песен на Ритон, ама не мога. На Лили Иванова се сетих, на Васил Найденов се сетих, на Мими Иванова, на Маргарита Хранова, на Йорданка Христова се сетих. На Ритон не успях. Някой сеща ли се?

За някаква циганка имаше песен, Джалма, ако не се лъжа.

"Елате ни на гости" е една от най-известните им песни.

И това ще стане... някога, но не сега! Демек - ще се сетиш

ЕЕЕЕЕ,не така,де!! Ритон си бяха дует и то успешен .Ако си около 20-30 год е нормално да не ги познаваш много, но ние, които живяхме 80-те и 90-те год и до днес слушаме хитовете им.Дори бях скоро на дискотека с децата /35г./ и там пускаха техни парчета."....има долу в бъчвите толкова горчив пелин, как да спреш пожара на кръвта...." ....така беше....мисля

Понапъни се още, може и да се сетиш.Ама гледай само да не стане белята.

Ами там им е мястото - в градината... То не бе естрада, не бе чудо... Разправят, че Моисей водил хората си 40 години през пустинята, за да могат да измрат всички, които помнят робството... Ние 25 ги минахме, дано още 15 са ни достатъчни да се оттървем от този комунизъм... И нямам предвид комунизма като идея, а това което беше тук... И ако някой мисли да ме репликира, че тогава е било по-добре нека опита да го обясни на семействата на хора изпратени в лагерите без никаква вина... Или на роднините на хилядите разстреляни в средата на 40-те...

Много странно как се сещаме за библейски примери, а не виждаме 100 години назад. За да са искали хората да дойде комунизъм, явно не са харесвали тогавашното си статукво, отхвърлили са го, комунизмът не проработи, отхвърлиха го, това неясното дето го живеем пак не работи и така до ... Мойсей. Винаги е имало хора, които са страдали под нечие управление. Хубаво е, че споменаваш за лагерите, но я иди да спориш кой строй е по-добър с някоя майка на която децата и внуците живеят в чужбина и ги вижда веднъж на 2-3 години!

Специално за Катя, знам един перфектен метод за преборване на стреса ;)

Пич, много си закъсал, щом това те влече.

че бяха добри бяха! време е за почивка ритонки!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дреме ми на .за как си почивла Катя от Ритон. Но очевидно тя не работи на 8 часов работен ден така че не ми се вярва толкова да е уморена милата.

Катя е здрава жена и бори наред ! И стреса ще пребори, сигурен съм :-)

Едно дете да бяха отгледали и възпитали, да кажат, че са уморени. Работела над нови песни и си подпирала ци...те! Трудно, да!

Не е толкова лесно. Обикновено, когато в двойката има репродуктивен проблем, трудно се взема решение за осинвяване на дете. Познавам много такива семейства, при които единият иска да се осинови дете, а другият - не. И не е задължително неискащият да е този с проблемите. Деликатно е.

Сигурна съм, че не е лесно. Но дори и преди 30-тина години, вероятно е имало начини да се подпомогне забременяване в чужбина. Тяхна си работа, но да не се жалят, смешно е.

Преди време в едно интервю баха казали, че така са решили - без деца. Явно да си гледат живота и да не им пречи на кариерата. Така са си решили, така са направили, но дето казват повечето хайде да не се оплакват толкова.

Не съдете хората без да им знаете проблема. Който не се е сбълсквал лично с репродуктивни проблеми да си мълчи. Положението е много деликатно. В началото си млад, вярваш че всичко ще се оправи, че има още време ще си родите свое дете. Годините минават, ставаш на 40 и виждаш, че времето е отлетяло и се замисляш- на колко години ще съм когато детето стане на 20 и ще мога ли да му дам пълноценни грижи? Катя и Здравко поне ще оставят на своите почитатели песните си. Отдали са се на работа. А и не забравяте , че в България все още хората ,които имат проблеми със забременяване и износване на бебе са като прокажени и винаги са сочени с пръст. Така че не съдете, а се молете да не попаднете вие и вашите близки в такава ситуация.

Както казах - тяхна си работа. Не съм се сблъсквала с репр. проблем лично и не ги съдя. На вид ми изглеждат като хора, които цял живот са разполагали с добри пари и са си угаждали на задниците. Професията музикант е призвание, талант, а не да си заварчик например и просто да бачкаш за прехраната, с което искам да кажа, че те работят това, което обичат и им носи удоволствие. Разликата е голяма.

Не мога да разбера, защо голяма част от хората пишат, че тя имала репродуктивни проблеми. А замисляли ли сте се, че хората може просто да НЕ искат да имат деца по някакви техни причини? Не съдете, за да не бъдете съдени.

Уважавам правото на хората да искат или да не искат деца (естествено заченати, АР, осиновени, няма значение). Всеки има право на избор. Единственото, което дразни в статията, е отявления опит за PR, на фона на глуповат текст за разпускане в градината. Стотици хиляди копаят в градината - кои за кеф, кои за прехрана, просто никой не го вълнува дали и Катя и Здравко го правят. Горе-долу по сходен начин щях да реагирам и ако статията беше за Риана, информативността на текста клони към нула.

Въобще не ми прилича на работеща в градината, както се казва в помпозното заглавие!

Ха-ха, за какъв стрес става дума? Може би е скука, тегоба..., от нямане какво да прави. Ами да вземе да плете или шие дрешки за децата от домовете....Хората се чудят от задължения как да намерят време малко за себе си и не са стресирани, а и с усмивка преодоляват неудачите. Та, какво ми пишете за такива хора?

Чудя се от какво се е стресирала толкова...няма деца, няма внуци, няма шеф над главата, заплатата и не закъснява с няколко месеца, не се чуди как ще си плати тока и как да си купи лекарства и т.н. Цял живот за четирибуквието си само мисли и ние тука да четем под какъв стрес е горката!

Що не заживееш тогава като нея? Без шеф, работи за себе си и си почивай. А не мога да разбера хората, които са стресирани от децата си, та ако родителството е тегоба защо аджеба са станали родители тогава?

Веднага се включиха моралистките с поучителния тон. Така, като ме гледате да си пиша във форума в работно време дали не си живея добре и не съм си шеф? Ама не си вадя гащите по медиите да разправям как копам градината. Така че коментирайте новината, а не моите коментари, драги критици!

Аз пък се чудя на дребнавите завистници които явно са абсолютни некъдърница за да броят залците на другите.Живота е толкова розов, колкото сам си го боядисаш!

Тази приказка със завистливите и злобни българи се е изтъркала отдавна. Хайде измислете вече нещо друго! Нима не съм написал истината? Нима не са могли да отгледат едно дете българче до сега? Ако не могат до да помогнат на други деца, които са талантливи, но бедни. Не! Ритон са известни и сред колегите си със своето пословично скъперничество и егоизъм. Лично на мен са ми безразлични винаги били, но да ми приказва тази напудрена кокошка, колко е стресирана ми идва в повече. Да иде да пита баба ти Иванка на село, дето има 45 години трудов стаж от тъмно до тъмно и едновременно с това е отгледала две деца на България и четири внука. За нея да ми е мило, ама за тези...никога. Пък нека съм ти злобен в очите. Важното е, че съм човек с душа и чувства, а не мрънкащ сноб.

Да са живи и здрави! Много са симпатични. Връзката със земята,растенията и животните наистина е изначална. На мен също взе да ми харесва в моята градинка, в един момент всички мирясваме:) А стрес има при всички хора- ранима е душата. Така, че оставяме долните изказвания да си седят долу някъде..

Предполагам, че не занимавате читателите на Дир.бг или други подобни медии с любовта си към растениевъдството? Коментарите нямаше да ги има, ако кротичко си копаеха в градината и не занимаваха околните със себе си. А това просто е несполучлив опит за PR.

Мила Диди, ако ритонката поне веднъж в живота си си е нацапала ръчичките в градината, аз ще се прекръстя на Асан. Не бъдете толкова лековерна! Иначе одобрявам живота в хармония с природата, но при ритонката всичко е въпрос на медийна изява. Преди време имаше документален филм за тези двамата и от тогава са ми антипатични. Здравко по цял ден си правеше маски на лицето. Че той ако коси тревата ще се изпоти и ще му се запушат порите...

Всеки се е родил с различен талант и предназначение. Тяхната работа е на сцената, а тя има жестоки изисквания към външния вид на артистите. Опитайте вие да излезете пред публика, на която сте продали билети, и ги забавлявайте. Мислите ли, че лесно се изкарват пари от нещо, което не се яде, не се пие,не се облича?

да си почиват по често,че от този тежьк физически труд, могат да получат по голям стрес!!!

тези пък от какво са стресирани??дали хранят 6 гърла,или са на световния подиум??!!жалки и злобни смешници!!

Май, жалката и злобна сменичка си ти! За ест гърла които храни никой не ти е виновен освен че не си си стискала краката.

Вижда се, че най-злобен тук е маймунския аватар, напълно отговарящ на изказванията ти! Един обикновен заядливец си ти без мнение, за това ходиш дасе дразниш с хората само, без да казва нищо съществено по повод на публикуваната новина.