Орландо Блум и Бийбър се спречкаха на парти

Според очевидци, Орландо Блум посегнал да удари с юмрук Джъстин Бийбър по време на парти в Ибиса.

Обратно в новината

Коментари - Орландо Блум и Бийбър се спречкаха на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че не му е счупил кухата кратуна на пикльото.

Бийбър не е цвете, а Орландо е готин като човек, или поне така излиза от всичко, което прави в общественото пространство. Затова не е чудно, че са му изгърмели бушоните накрая. Малкото лекенце е дразнещо, жалко, че не го е фраснал. И не е Леголас, не живеем във филм.

Victoria

Сет Роген беше казал - Бийбър е един от тия хора, дето още преди да си го срещнал си го намразил, а като го срещнеш чувството само се затвърждава.

сигурно са се скарали за нина добрев

Бре мааму, и при тия стана като мутренски купон от периода на прехода. А дали са били с анцузи?

Че как?! И то маркови - Adibas

Леголас е трябвало приключи окончателно с гнусното тролче.

Абе то жъстин бйвър не беше ли манафче или аз се бъркам нещу?

Bell

Бъркаш се, той е пасивен.

Аууууу Орландо е трябвало да скочи връз бибата и да му отпори главата с два шута;-))))))) Една, две джедайски хватки и лешпера, заедно с цялата му сюрия орки заминават в болница;-)))))) Но пък си е истина, че ужасно много те предизвиква да го цапнеш, па дори и само на снимка.

Бобъра е трябвало да гризне дръвчето. Иначе от клипа се вижда, че като типичната мека китка нарежда скрил се на сигурно зад гърба на някой.

ЕЕЕ, Орландо как не го е уцелил тоя в пъпчивата мутра бе... Мега гнусен малък наркоман, и на снимка като го видиш да му лепнеш един шамар. Цигане.

Този Джъстин Бийбър не го знам що за певец е. Но където го видя на снимка, прилича на някакво бебе. Много далеч от всякакава представа за мъж. А уж момиченцата си падали по него.

Тъй то пичага :х Днешните момичета едни момичета , по педалчета си падат :/

Две неща не ми станаха ясни от публикацията: 1. Какво прави думата "певец" и Джъстин Бийбър в едно изречение? Това е допустимо само в следния пример: "Джъстин Бийбър не става за певец." 2. Защо по дяволитер Орландо него е докопал?

Еми, Орландо е порядъчен евреин, затова ...

Ама Орландо не знае ли, че жени не се бият? :D

Поредната звездна гей драма.

Да им имам проблемите!!!

Скъсай му задника, Орландо! Ба го в бобъра пъпчив! Тоя сельо ще ми се прави на звезден рейнджър!

явно и американските ВИПове са на ниво, не са само нашите ;)

Бобъра е канадец :)

Бъркаш се. Американци са. Доколкото знам от беглите ми познания по география :-) и САЩ и Канада са на територията на Северна Америка. Та, американци е точно определение.

Ахахахаха, не е истина! Бившата съпруга на мократа мечта на маса лелки в дир-а, му кръшкала с Биберона! Ей, голем мъж ще да е това елфът Леголас, ей!

така както чета, явно бившето ти гадже си е умирало за него :)

Под достойнството ми е да имам такива гаджета, па макар и биши! Първата ми работа, като отида на среща е да питам мадамата - Ей, лейди, какво мислиш за елфът Леголас! Ако каже че Торин Дъбощит е по-готин, може и да има втора среща, иначе - забрави! :-Р

Chefo77

Това ще е добре, лошо ще е ако azko е умирал за него ;)