Полицията раздава розови джапанки на жените

Полицията в Нюкасъл е предприела благородния почин да облекчава подутите крака на посетителките в нощните клубове.

Обратно в новината

Коментари - Полицията раздава розови джапанки на жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има логика. Като те стискат обувките и ти идва да очистиш някого. А така ще ти е широко около глезените, че даже и ще ти е розово... на мазолите....

Вместо розови джапакни, да им раздава акъл - хич не им хрумва, че не е болка за умиране, ако си ходят на по-ниски обувки, дори и на равни някой жени си изглеждат супер. Кому е нужно да се покатерят ан 15-см токчета и да стъпват като в жарава. Изглеждат дори комично.

Интересно ще е като е ветровито - да се олюляват като на кораб!

Данъкоплатците ги плащат, дават пари за китайските боклуци и накрая горките ползватели ги мятат и само увеличават боклука.

Едно е аз да помогна, а в съвсем друг мащаб може да е от държавна политика.

Може ли да махнете снимката на тези гнусни крака. Това да не е някоя циганка с тези мазолести тъмни чапонци! Грозна гадост...

ти какво-расист ли го раздаваш???ами не гледай снимката!

Все ми се струва, че за уморените и подути крака най-добрата среднощна процедура е да се вдигнат високо и да се раздруса здраво трътката за 15-20 минути! В този ред на мисли, ченгеджарос трябва да раздават мекички и пухкави розови постелчици по улиците (и розов презерватив, евентуално)!

ЗА ПОДУТИ И УМОРЕНИ КРАКА НАЙ - ЕФИКАСНО Е РОЗОВ ПРЕЗЕРВАТИВ

Никой няма да извади пари да си купи такива джапанки. Затова ги раздават "безплатно".

че някой раздаде на нашите ченгета розови джапанки да ги раздават безотчетно. На всички сергии от Илиенци до морето все розови джапанки ще се продават.

Живи да ги ожалиш! Майната им на гладуващите!

На тез карака вярно им трябват джапанки! Като гледам какви израстъци чокундурести имат над петата, майка плаче:) Но за всеядните мъже стъпалата са последното нещо, което гледат, а всъщност те казват почти всичко за жената (и за мъжа също) дали е мила или грубиянка, дали е хищна хиена или граблива птица, дали е чистоплътна (физически и морално) или е само накипрена отвън дръгла и всякакви други потайности издават:)

глупости , аз не си харесвам стъплата защото са ми широки и какво разбра сега , нещо да кажеш за гена?

E какво общо има това с горното? Това, че не си ги харесваш ти, не значи, че някой ценител няма да се умили като ги види и да си каже: Ето една мила и добродушна женица, страдаща за съжаление от комплекси, че не може да носи тесни обувки с остър връх:)

Хм, трябва да ги видя заедно с останалото (все пак казвам, че разкриват почти всичко, а не ВСИЧКО):) Описанието "широки" не е достатъчно:) Моите също са широки, бай дъ уей:)

широките стъпала са много секси за мен. Най-обичам сутрин да чувам пляс-пляс откъм кухнята - значи жената пак е боса пред печката ergo ние сме на власт ;-)

8901

Старите хора са казали, че на жената стъпалата трябва да са тесни. Така, когато копае ще затъпква по малко след себе си. И още нещо, когато вали сняг той трябва да се натрупва върху гърдите и таза на жената в задната му част. Стари истини от мъдри глави.

зле това с джапанките, но ще е добре и по една зелева чорбичка за изтрезняване

трябва да се раздават още в кръчмите на 18-ия шот

Остана и песничка за "лека нощ деца" да им пеят.

Как?! Къде?! Кога?!

дя-до

Явно полицията си е свършила всичката работа и така си уплътнява работното време. Свят на идиоти!

Umbi

Розови очила за положително отношение към живота. Розови джапанки срещу подути крака след напоително посещение на нощно заведение. Розов "културен" автобус в артафиша на София с чадърчета и открита висяща градина на покрива на возилото ... Всичко това ми действа като Финистил гел - успокоява болката и сърбежа. Преди употреба прочетете упътването :)

Хахахха напълно вярно, само да кажа фЕнистил :)

Umbi

:)))) Поправката е вярна, благодаря! Но, фИнистил ми звучи като фИниш. Крайно време е :)))

Кой ли е изперкал? Както е тръгнало, и бикините им ще започнат да перат.... Като си нямат наште проблеми с насъщния и политиците, виж накъде са избили.

Що да не ги изперат, стига дамите да си спомнят къде са си ги оставили и дали изобщо са си обули такива преди да тръгнат по клубовете:) Все пак бикините не са задължителни, докато кокилите са част от филма, ако ме разбирате:)

От време оно се знае, че щом краката ти се подуят, трябва да бъдат вдигнати нависоко. Що полицията не захване вместоо джапанки да вдига краката на дамите?!?

интелигентна хрумка. Браво!

Щото не са варвари като нас.

плс не ме сравнявай с боклука от ню касъл, където напиването е спорт и повръщането цел. полицията до скоро ги пребиваше по улицата, сега им дава джапанки.

най-вероятно дават розови джапанки на грозните мацки, които немат шанс и ше треа да се прибиат сами....

Тъпа нар

Ко речи?