След диета хората са два пъти по-тъжни

Ако си мислите, че след сваляне на излишните килограми животът ще стане по-хубав, лъжете се.

Обратно в новината

Коментари - След диета хората са два пъти по-тъжни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз отслабнах 5 кг. за един месец, без драстичен глад, а с разумен хранителен режим. Сега се чувствам прекрасно, отразява се на всичко, много е приятно.

"В проучването участвали 2000 души с наднормено тегло на възраст над 50 години". Ами че то почти всички хора в тая възрастова група са си тъжни, самотни и апатични по принцип, със или без диета...

Чакам статия, кое ни прави три пъти по-тъжни.

Не е важно само да си слаба и елегантна. Господ на едни е дал хубаво тяло, на други мек и благ характер, на трети - красива глава, на четвърти - ум и интелект .... Виждала съм елегантна жена, но грозновата, друга - пълна, но душата на компанията, трета - като магнит привлича мъжете, защото е с чувство за хумор, жизнерадостна ... За да те харесват и останалите - първо ТИ трябва да се харесаш! За всеки влак си има пътници.

Майната ви на тъпите изследвания. Четене по-малко тъпотии и гледайте по-малко телевизия, не се занимавайте с политика, не си създавайте кумири, носете си новите дрехи, хапвайте и пийвайте умерено от всичко, правете любов и се срещайте с весели хора и всичко ще е хепи.

Браво! Мислим по един и същ начин! Поздрави от мен!

А също така, не робувайте на /чужди/ сентенции, вкл. на гореизброените.

Килограми се свалят с правилен хранителен режим, който трябва да стане начин на живот. Започнеш ли да се храниш по определен начин трябва да го спазваш до края на живота си, за да не ги качиш отново. много хора се чудят, защо спортуват, а не отслабват. Спортът е само за стягане и тонус, но е важен, защото при сваляне на доста килограми кожата увисва и трябва да се стегне. Но със спорт килца не се свалят, а само с хранителен режим. А дали ще си депресиран - може би, ако трябва завинаги да се разделиш с любими храни, някои хора казват - това живот ли е. Така че всичко е до човек. Но без лишения няма стройна фигура, освен ако не ти е ген. Такива хора благородно да им завидиш, хем си хапват, каквото искат, хем изглеждат страхотно. Но нямаш ли ген - глад и лишения, това е...Които си водят до изнервеност, депресии и лошо настроение, няма пълно щастие :) Красотата иска жертви

Над 50 хората са депресирани по други причини, неправилна целева група за изследването. Движение е нужно за щастието, на тялото и на мозъка

Тази констатация не е вярна/или не важи за всички, които са отслабнали/. Напротив, човек се чувства много по-жизнен, изпълнен с енергия и има чувствата, че не стъпва на земята. Това е състояние на духа, което вероятно го няма при всички хора/независимо дали са спазвали диети или не/.

Зависи от генът, психичната нагласа и вярата на човека, който е решил да се подлага на диета. Всичко трябва да се прави плавно, разумно с индивидуален подход, а не да копираме диети от реклами за известни личности или на колежката , съседката ... Драстичните диети са стрес за организма и този стрес избива чрез агресивно или меланхолично поведение. Абе иване? защо си написал с мънички букви собственото си име, драги ИВАНОВ ?

Напълнява се, но не и от дитетите на Майчин дом....

дя-до

Вярно е. Там даже се отслабва - с 3-4 кила за секунди.