Венета Харизанова вае тяло със суровоядство
Венета Харизанова твърди, че 3 телевизии в момента я ухажват за правото да краси ефира им от есента.
Обратно в новинатаКоментари - Венета Харизанова вае тяло със суровоядство | Лайф.dir.bg
Коментари
Тази амортизирана к&$ва дето за нищо друго не става пък и на важна се прави - това не и харесвало, онова не и било изгодно. Е, не успя да хванеш богат глупак, пък времето ти и младостта преминават... жалка работа
Трите телевии, които ухажват Венета да не би да са Планета, Space Platinum и XXL? Защото едва ли говори за Канал 1 и Мецо...
Ха-ха, не е ли забавно как почти всяка втора наша ВИП-ка е модел или мутреса или плеймейтка... Станали известни с голотата си и уменията си в ...леглото...
Вероятно списанията са от аграрния сектор. А колкото до суровоядството... Полезно е, но на четири крака, със свободно висящо виме. Но и малко фураж. И вода от реката
....а пък аз знам, че гравитацията винаги побеждава и не се влияе от начина на хранене. Успех на Венета.... Предполагам, че има спонсор за добър пластичен хирург.
Три италиански телевизии я "ухажвали", пък тя само "Къртицата" признава.Това като колежката от съседната статия, дето най-голямата телевизия в Маями я кани от има-няма 2-3 години, пък тя се натиска тука в "Сделка или не"
24Kitchen, Food Network и Fiesta TV са. Покрай това суровоядство щяла да показва рецепти за 5 секунди. 5 секунди измиване на плодове и зеленчуци.
Вместо да се чуди как да си запази тялото,да вземе да помисли малко и за лицето,че по скоро прилича на травестит.
Не само вае, но и яко го въргаля това силиконово тяло!Много ми е интересно това в чашката какъв суров продукт е?
Не разбрах или-тата за какво са... Трите категории не са ли синоними в съвременния български език?..
В Белгия, Анверс, в което и заведение да блезете в менюто го има "КАНИБАЛСКИ БИФТЕК" финно смляно сурово телешко, с подправки; месото е напълно сурово! Яде се с бира или бяло вино! Предпочитам след като го сдъвча да поливам и с бяло VINO DI TAVOLA \произведено в Ливорно/ Драги модераторки от Дир.бг не всичко което се пише е цинично , дъвчи се и се преглъща; гнусливите го опитват и плюят! Вече сме в ЕС и си сверявайте часовниците
Не само в Белгия има го във Франция също и мисля в Щвейцария - има го дори в България - това което аз ядох беше отврат обаче, обикновено се нарича стек тартар
Лекуват се друг път - може на теория да е така, но аз съм пробвал на практика и нищо положително не стана
Малко офтопик... Стек и бифтек са различни неща. Човекът си го е написал: "фино смляно". Стекът си е пържола. Както и да е. Еквивалентът на този бифтек у нас (особено в планинските области) се нарича "Вълче мезе" и не е задължително да е от телешкко. Трябва,обаче, да е наистина добре смляно ХУБАВО месо с много лук и подходящи подправки (лютото е почти задължително), понякога и яйце. Наистина е яко мезе. Не го препоръчвам за първа среща защото насутринта дъхът е като на хищник (мирише на леш). ;) Иначе си е суровоядство - по темата, едва ли не... :Р :)
Сурови мъже за закуска , с добра плънка в портфейла . Но , така или иначе е 9.6 по десетобалната .
Къде е Венета,на снимките освен мъже в бански с горнище друг не виждам а и другата звезда как и беше името :)))))
Слаба карта си Венетке - Мика от една телевизия я искат ама вече 700 коментара има, а ти още 50 не си стигнала.
И аз съм суровоядец - обичам стек тартар, карпачо, сашими, пъстърми и суджуци, бабек и страндански дядо, оставям фуражите за веганите
Всъщност съм склонен да се съглася, че с определен тип сурови храни може да стане, но не с всички
Излишно се хабиш да го пишеш това, нашите ганьовци няма да го разберат - не са еволюирали чак до там, още са в родово-общинния строй. След няколко хиляди години - може.