Венета Харизанова вае тяло със суровоядство

Венета Харизанова твърди, че 3 телевизии в момента я ухажват за правото да краси ефира им от есента.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова вае тяло със суровоядство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно красива жена.

Теловаячка не можа да събере и 1/10 от коментарите за Мика! Щото Мика е ВЕЛИКА!

Тази е известна заради това, че е известна! Иначе най-много я ухажват от Горно Уйно TV!

Не ги пиши тези работи, няма да те разберат. Все още доста хора не са осъзнали, че здравето е основно вид храна. Незнам дали се лекуват болести, може и така да е, но съм убеден, че чрез начина си на хранене човек може да се предпази от болести.

Венета Харизанова вае тяло с фотошоп и я ухажват три телевизии: ТВ Долно Нанагорнище,ТВ Торба лъжи и ТВ Левуново ....

Това са стари снимки и повтарящи се новини от преди 2-3 години и не разбирам защо някой бездарник от ДИР получава хонорари за глупости.

Скъпа, не слизай по-надолу! Сакън!

Ей така се подвеждат младите кухи лейки - като четат такива работи и решават да се пробват с такава или друга диета. Такива "статии" трябва да се забранят направо, защото никой не си задава въпроса как организмът преработва всичкия този суров материал. Освен това госпожата я гледах случайно по телевизията и тя честно си каза, че заради професията е отслабвала рязко и не знаела как така сега изведнъж се е сдобила с алергия. Тя е постоянно на кортизон! Да видим - красотата ли е по-важна и до кога или доброто здраве? Баланс във всичко - това е рецептата! Когато има изкривяване в една или друга посока в живота на човек неизменно идва предупреждението, най-вече от тялото, но колко хора го слушат правилно?

А Вие през този летен месец плодовете, зеленчуците, ядките и фурмите сварени ли ги ядете?

ТАЗИ яде ли сурови пържоли и супи от говежда кръв а

Добре ми плащат и шъ я взема в шоуто.

... сурови наденици предимно ...

Има страхотно тяло, а в лицето много ми харесваше преди да си направи пластичните операции. Мисля, че не й бяха необходими, прекалено изкуствена изглежда, а преди беше страхотна мацка и красива. Наистина не разбирам защо си направи лицето такова?! Беше много красива преди това, вижте й снимки ....очи, нос, устни, всичко си й беше супер.

Споко пич, ние с колегата затова наблягаме на тази вид суровоядство, за да те предпазим от болести :-))))))))

В. Харизанова винаги е приличала на булдог.С много грозна и голяма гуша и огромни бузи. Това съобщение е платен от нея ПР, защото за тя за нищо не става и има много по-млади, по-красиви и по-умни от нея. Тезоьи само-комплименти, които тя сама си прави - че има хубава фигура и я"Ухажват" БГ телевизии са жалки. В Италия - страната на телевизионните красавици - В. Харизанова е жалка пародия и никой никога не я е канил за никъде. Кой луд ще кани чужденка, която не знае перфектен литературен италиански и няма западно образование???!!!

абсолутно логично,телевизия е това,италянският трябва да е перфектен,роден.италянки страхотни-бол. иначе тя е готина,но наистина е така за образованието и говоренето на перфектен език.което си е така-така си е.здраве на всички.

браво, много хубаво момиче с много хубаво тяло. не разбирам защо се злобее срещу не9. на никои не пречи с това че е избрала сурово9дството.

въпросът е на колко суров го е яла ? Явно вече няма оферти за ядене и е решила да си пусне малко платена реклама по "медиите"...Трагедия...

Да си я ухажват. И който я спечели, халал да му е.

Излишно се хабиш да го пишеш това, нашите ганьовци няма да го разберат - не са еволюирали чак до там, още са в родово-общинния строй. След няколко хиляди години - може.

И аз съм суровоядец - обичам стек тартар, карпачо, сашими, пъстърми и суджуци, бабек и страндански дядо, оставям фуражите за веганите

Слаба карта си Венетке - Мика от една телевизия я искат ама вече 700 коментара има, а ти още 50 не си стигнала.

Стою

ПС Прочети и руския вариант в уикито... Бр-р-р-р-р.... :)

Стою

10x. Приемам забележката за наименованието.

Вегетарианките гълтат ли ?!

hahahahaha....da,za da ne zabravyat vkusat na mesoto!!!

Къде е Венета,на снимките освен мъже в бански с горнище друг не виждам а и другата звезда как и беше името :)))))

Е ТОВА Е БИВОЛЕ!

това с лечението на рак и дабет де го чете, в БГ мама ли ?

Сурови мъже за закуска , с добра плънка в портфейла . Но , така или иначе е 9.6 по десетобалната .

Лекуват се друг път - може на теория да е така, но аз съм пробвал на практика и нищо положително не стана

Всъщност съм склонен да се съглася, че с определен тип сурови храни може да стане, но не с всички

присра ми се от тази новина. отивам да сера. мерси Винято!!!

да, денем яде салама от соя, нощем от моя

Вае, вее, развява...Важното е в балкона.

В Белгия, Анверс, в което и заведение да блезете в менюто го има "КАНИБАЛСКИ БИФТЕК" финно смляно сурово телешко, с подправки; месото е напълно сурово! Яде се с бира или бяло вино! Предпочитам след като го сдъвча да поливам и с бяло VINO DI TAVOLA \произведено в Ливорно/ Драги модераторки от Дир.бг не всичко което се пише е цинично , дъвчи се и се преглъща; гнусливите го опитват и плюят! Вече сме в ЕС и си сверявайте часовниците

Не само в Белгия има го във Франция също и мисля в Щвейцария - има го дори в България - това което аз ядох беше отврат обаче, обикновено се нарича стек тартар

Стою

Малко офтопик... Стек и бифтек са различни неща. Човекът си го е написал: "фино смляно". Стекът си е пържола. Както и да е. Еквивалентът на този бифтек у нас (особено в планинските области) се нарича "Вълче мезе" и не е задължително да е от телешкко. Трябва,обаче, да е наистина добре смляно ХУБАВО месо с много лук и подходящи подправки (лютото е почти задължително), понякога и яйце. Наистина е яко мезе. Не го препоръчвам за първа среща защото насутринта дъхът е като на хищник (мирише на леш). ;) Иначе си е суровоядство - по темата, едва ли не... :Р :)

Не само вае, но и яко го въргаля това силиконово тяло!Много ми е интересно това в чашката какъв суров продукт е?

сурово мляко от наденица с плувци за масаж на езика

Тази е по-досадна и от Мика...пффффф

Сигурен съм, че го яде суров. И то на много хора го е яла.

докато и дават да яде се възползва лелката, че скоро няма да има кой да и го дава...И тогава само тя ще дава за платени публикации...

Суровоядство и много козметични процедури, понякога включващи и скалпел.

Вместо да се чуди как да си запази тялото,да вземе да помисли малко и за лицето,че по скоро прилича на травестит.

Беше голяма сладурана в муцунката, преди да помисли за лицето си с лошо ...

Хубава жена, кефи ме....

`Щото не си си сложил очилата!

Три италиански телевизии я "ухажвали", пък тя само "Къртицата" признава.Това като колежката от съседната статия, дето най-голямата телевизия в Маями я кани от има-няма 2-3 години, пък тя се натиска тука в "Сделка или не"

защо трябва да ни натрапвате непрекъснато тази скучубра

G&R

....а пък аз знам, че гравитацията винаги побеждава и не се влияе от начина на хранене. Успех на Венета.... Предполагам, че има спонсор за добър пластичен хирург.

Малко следобеден MILF а?