Кинозвездите с тежки ученически спомени

Немалко кинозвезди са имали горчиви дни и мигове като ученици, когато са били подлагани на подигравки, унижения и побой.

Обратно в новината

Коментари - Кинозвездите с тежки ученически спомени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност имам позната, която купува на дъщеря си бельо.Дъщерята е на 25.Явно са се променили доста нещата, аз също на 29 работех и си ходих на почивки със собствената заплата.

В класа на сина ми има едно момче, което тормози всички.. лигави се, обажда се в час, приказва глупости, бие децата. Познавам бащата на детето и може би заради това сина ми няма проблеми... Веднъж учителката беше излязла за малко и в стаята беше чистачката. Попитах я къде е учителката и когато жената започна да ми обяснява, въпросното дете започна злобно да и крещи, че на нея и плащат за да чисти, а не да говори... заповяда и веднага да се захваща за работа... жената наведе глава и продължи да си чисти... Аз се ядосах и реших да унижа пред целия клас лигавото дете... накарах го да се извини на чистачката и да обещае, че повече няма да се държи като идиот (накарах го да повтори точно това).... Детето изпълни всичко, но почти се разплака... Когато излязох навън, веднага се обадих на баща му да му разкажа... Бащата каза: "Така ли е казал моя син на чистачката? Благодаря, че ми каза, ще го накажа 2 дена без телефон!!!"....

... значи е унижение - да се извиниш. Сигурно и да си плащаш данъците после също ще е унижение и ... - колко "унижения" още има ...

Нима до 33 ще е само? Сигурен ли сте?

Пак добре, че не е израсла в Мутрочалгария, та да бъде подложена на агресията и простотията на надрусаните кретенчета, които наричаме "бъдеще". Тогава преживяното щеше да и се стори като малка радостна приказчица.

всички отворенгяси стават бачкатори за някой "задръстеняк". това е реалността :-)

Така е. Един от най-вървежните пичове в старото ми даскало, висок , напет, снажен, мацките припадаха по него, с огромно самочувствие и държание на ментор сега лепи плочки :) А един от най-скромните, нисичък, малко кривокрак с мечта да знае перфектно английски, учеше си го сам в къщи в началото, дето го спуквахме от подигравки сега е в Канада, в голяма компания IT специалист и не си знае парите

Забрави мутрите и мошениците, които в момента са елита на България. Според теб те колко добре са се учили?

Ние също имаме тегки ученически спомени, но както и да е. Може пък да ни вземат там.

Аз пъкна на третата седмица в гимназията счупих носа на един и 5 години не съм имал проблеми.

и аз като по-малка съм била подигравана и да разбирам ги напълно така са училищата

И от нашия клас едно време някои какви тежки спомени имат, ама дирът не пише за тях :)))

Я кажи...Ти ли ги би?

Като си споням как се напрягаше, за да изглежда, че мисли! Сигурно махмурлукът й е тежък!

Абе приятел, ти да не си объркал темата нещо? Или входа, етажа?

Тия специално много малко са ги били. Позьори. А Бълок си е откровено грозна и недодялана американска селянка. Кофти излъчване и талант на кранистка. Носи се по инерцията от "Скорост" сума ти години и Холивуд заблуждава целия свят, че е талантлива.

Подкрепям.

Заблуждава целия свят? :)))) Ахаха, целия свят се заблуждава, че я харесва /търкалям се/ Ти досущ като умника в оня виц, който си карал кротко по магистралата, а срещу него хиляди, хиляди луди и заблудени карат в насрещното :)

7557 сандра Бълок е наполовина германка, и то от нюрнберг, никаква селянка значи и е дъщеря на германска оперна певица и американски композитор!!освен това е талантлива и обичана в целят свят, сигурно и в България!!!

Дрън-дрън, мине не мине и започват да говорят колко били различни от другите, когато са били малки и как заради това са тормозени... Такава статия имаше и миналата година за едни други американски звезди. Сега чакаме нашите да се включат...Предполагам пръв ще е Азис:)) И в цялата статия не видях нищо странно да им се е случвало.

ако тая селска американска крава е суперзвезда, то и наш плевньо е супергерой

Тъпотията, подплатена със завист и злоба си остават загнездени за цял живот.В предвид коментара, не се чудете от къде децата се озлобяват.Примера е показателен.

МИНУС за граматика!

Тъпаците са с промити от американската холивудска индустрия мозъци, може и да се познаеш сред тях.

Направо си представям предоволната ти физиономия, когато се гледаш в огледалото, и радостта, че не приличаш на С. Бълок:)) Сигурно само ти се мислиш за секси, но и това ти стига.

Изобщо не се учудвайте на жестокостта и лошотията на децата.Повечето са такива.И не обвинявайте родителите!!! А относно децата е задължително да носят съответната наказателна отговорност още от седем годишна възраст.Изводите съм ги правил през целия си живот.За зла круша - зъл прът!Много е важно за децата да има реални и ефективни наказания !

Иде ми да Ви напляскам с пръчка за коментара. "Наказателна отговорност"?!?!?!? за деца "...още от седем годишна възраст"?!?!?! Децата следват модел на поведение, който наблюдават у дома и семейството. След това са училището, улицата, средата. Разбирам защо сте толкова зъл!

Мда, а като към това прибавим и едно авторитарно родителско отношение, къде по-явно, къде по-завоалирано психично и физическо насилие, и ето ти я цялата кохорта малки садистчета.

най-ефективното наказание е всеки малък злодей от 7 годишна възраст да бъде отделен завинаги от родителите и възпитаван в благоприятна среда. Така ще се откъсне от първопричинното зло.

Днешните деца в мнозинството си са еднакво /не/възпитани. Родителите им нямат време за тях, но гледат еднакви филми.

Истина е , че децата са изключително жестоки но тази жестокост идва най-вече от възпитанието и поведението на родителите им(не случайно има дял от психологията в , който се изучава копирането на поведението от страна на детето към родителите) , не на последно място е възпитанието и на улицата . Жалко но е факт .

Извинете ме, че почти съм повторила Вашата мисъл! Не прочетох всички коментари преди да репликирам, но не ми допадна мнението на "Така беше и в нашето мъчилище". Приятна вечер!

Откъде идва тази детска жестокост? Нали децата уж се раждат невинни? Всичко от родителите ли идва, които някога също са били невинни деца? Кога и откъде се появява тази жестокост?

не малък процент се пада на гена - както е казал нашият народ - крушата не пада по - далеч от дървото, другото е възпитанието, третото е училището и приятелите - не са единични случаите, когато от нормални, образовани родители се пръкват деца- идиоти, в този случаи наи-голяма роля играе възпитанието, в това число разглезването и презадоволяването на децата с всевъзможни , ненужни неща

Незнам какво точно е презадоволяване.Моите синове са с 10 г. разлика.Големият все питаше ''имаме ли парички за едикакво си(бяхме бедно инженерно семеѝство)При малкия вече бяхме добре финансово,но тоѝ никога нищо не иска.Като взема заплата му се моля да поиска нещо.Сега като големи -29г.г и 19г. са си все така.Дадох им еднакви пари за море.Големият все иска да опита от всичко,търси лукс,все по хубаво,а малкия върна половината пари и не знае как да ги похарчи.Глупак ли е незнам,така че задоволяването....При едни и същи родители-коренно различни деца!

Като започнах да чета заглавието и си помислих, че става въпроз за "тежко пиянство".

и това го е имало, разбира се, обаче се правят на хрисими и злоупотребявани