Трудностите обаче закалявали характерите им, става ясно от подборката на спомени за детството им, направена от изданието "Zimbio".

Суперзвездата Сандра Бълок е най-скъпо платената актриса и носителка на "Оскар", но нараняванията в детството са оставили неизличими следи в душата й. Пред изданието тя споделя: "Децата са жестоки същества, печално е, но аз до днес си спомням имената и фамилиите на всеки един от онези, които са проявявали грубост към мен. Винаги се обличах и се държах не като другите, така че отнасях немалко проблеми."

Том Круз е едно от големите имена в Холивуд, но когато е бил малък, често са го мъчили по-големи деца. "Яки хулигани измисляха всякакви поводи да се заядат с мен. Сърцето ти бие, потиш се, чувстваш как топка се събира в гърлото ти. Никога не съм бил едро момче и никога не съм обичал да се бия, но знаех, че ако не ударя онзи, който се заяжда с мен, той ще ме бие цяла година. Затова е по-добре да се биеш. Но не понасям хулиганите", спомня си Том Круз.

На сладката звездата от телевизионния сериал "Безумците" Кристина Хендрикс никак не й е било сладко в средното училище. "Имахме индивидуални шкафчета и всеки път, когато отивах към моето да взема някой учебник, съучениците ми се качваха отгоре и оттам ме плюеха. В училище винаги се чувствах наплашена", сподели актрисата пред "Гардиън".

Връстниците пък на Джесика Симпсън са хвърляли тоалетна хартия по дома й или яйца по вратата й. "Освен това върху тротоара те пишеха всякакви гадости с неизтриваем маркер. Те наистина ме мразеха", спомня си звездата издевателствата.

Днес тълпи от поклоннички преследват Робърт Патинсън, но преди да се прослави Роб е бил смятан за "задръстеняк". "Често ме биеха. Бях малко особен, но винаги съм смятал, че нападките срещу мен не са били провокирани. Харесваше ми да се държа като актьор, тоест според тогавашните ми разбирания как трябва да се държи един актьор. Очевидно това е дразнело много хора и е предизвиквало е агресия", спомня си актьорът.