Мика: Сбогом, пожелавам успех на мишките у нас

Дъщерята на Христо Стоичков заяви, че си тръгва от България с не особено добри спомени от всички случило й се в страната.

Обратно в новината

Коментари - Мика: Сбогом, пожелавам успех на мишките у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбогом, плъх. Ще плачем за теб.

Точно такива девойчета създават злоба с тъпото си поведение и провокират хората да си изливат негативизма върху тях. И аз живея извън България и съм постигнала много, при това съвсем сама, и много страдам всеки път, когато виждам спорове м/у българи в/извън страната, защото са безсмислени и винаги са резултат на нечия тъпа провокация. Но когато видя такива изказвания като това на Мика, разбирам, защо създаваме такава ненанвист у тези, които остават в БГ и ме е срам. Както виждате чета, какво става в БГ и се интересувам от страната ни, защото искам да се върна. И ме е ужасно срам от онези, които позират с това "бягство", защото в случая на Мика е такова - тя БЯГА от БГ и МОЖЕ да го направи, за разлика от "вас" и това е обидно и низко. А тези, които само повтарят думата злоба - да вземат да я погледнат в тълковния речник преди да я използват, но явно собственият им речник е беден и не могат да намерят по-подходяща дума, за да опишат 800 негативни коментара.

Има една поговорка: "Не плюй в кладенеца, може да ожаднееш!" Може и да ме разбереш!?!?!

Колкото повече коментари по тази тема чета - толкова повече се уверявам в правотата на Мика.

Абе какво и обръщате внимание. До няколко месеца ще си се върне тихомълком. В страната където я оценяват заради името на татко и, защото иначе си е едно посредственно момиче, без някакви заложби особенно пък за ТВ и сама трудно ще пробие където и да е. Хм голяма телевизия в Маями, ами успех дано е истина. Интересно ми е а тя нещо е кандидатства в тази телевизия с проект или са я поканили заради името на баща и. То чак чудно как пък от най голямата телевизия в Маями са открили таланта на българската Мика и са я оценили.

Много достойни българи потърсиха щастието си навън, сред тях много известни творци и млади и стари, ще кажа на прима виста брат Аргиров, Григор Дивитров-да не би да живее тука и да играе на нашите кортове, Ралица - водеща в една световно известна информационна телевизия от щатите и други , но доколкото съм им следила интервютата никой от тях не е обидил хората живеещи тук. Това че въпросната Мика имала някакви разпри на лична основа с тази или онази , с този или онзи не и дава право да обижда ей така по принцип. На кой пожелава полет на таланта , не е ясно , защото в медиите за нейна единствената приятелка и за добри отношения се говори за една фолк певица, даже името и не знам и за сприятеляването и с Николета Лозанова ли е Божинова ли е , това май зависи от сезона на годината - вероятно на тях пожелава полет и дрън дрън положи телни неща, от медиите се знае че само се изпокарва с хората. Цинично е да обиждаш хора които нямат твоите ФИНАНСОВИ възможности да полетят в посока запад, а трябва да почнат от нулата, за това хората са гневни на тъпото и изказване.

местим

Ама тази наистина се е взела на сериозно!? Че тя горката, не само грозничка, но и простичка. Щом и за ония малоумния рапър искаше да се жени, какво да кажем. Ако не е баща и никой нямаше да я знае. Не че сега като я знаят я знаят с хубаво. Там в Маями сигурно само нея чакат заради големия и ,,талант" на водеща или на не знам какво си. Кой малоумен собственик, ще пусне такова нещо да му води предаване? Освен някой, който е решил да се самоубие.

Хаиде грозен ГЛУПАК, затвори си човката !...

Мило момиче. Преди да дойдеш тук в България, баща ти най- известният и обичан българин по света не ти ли каза , че България е една голяма ЧАЛГОТЕКА' умните българи отдавна ги няма там. Нормално е да си разочарована. Тръгвай и никога несъжалявай. Бъди здрава.

Баща и да не би да не е чалгаджия, както и тя самата . макар и добър голаджия Стоичков си е ориенталски простак, а тя няма никакъв шанс ако не му е дъщеря

Не мога просто така да подмина неадекватен коментар - вашия! Уточнете къде е "тук" и къде е "там", защото на пръв поглед изглежда, че имате нужда от психиатрична помощ, касаеща раздвоението ви...Уточнете локацията си, поне за себе си!

Мила Ана ами тя момичето затова дойде в България, защото са и казали че в България чалготеката за глезените е нон стоп. Иначе можеше и в Испания да си живее. Ама нещо се е изпокарала с тоя и оня и сега се прави на сърдита, на България обаче. Не бой се ще се върне, другаде няма кой да и обръща внимание.

Браво, виждам, че сте махнали коментара съдържащ думата ПИШКА като главен! Ще се научите да триете комнтари с глупости защото не сме длъжни да четем маркиран от редактора комнтар съдържащ думата ПИШКА!

Както знаем от неизчерпаемия народен гений "Крушата НЕ пада по-далече от корена!" След като не особено симпатичната и с наследения интелект на баща си се опита да бъде всякаква: то не беше "Денсинг старс", участия в сутрешни и следобедни и всякакви други предавания и след като ЦЯЛ свят разбра, че тя е едно интелектуално недоразумение сега се пребазира в САЩ, щата Маями?? където е поканена за водещ в телевизия???? ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ!! А дано, ама надали!!

Той и баща й навремето нарече Христо Бонев г-н Никой и после тръгна да се извинява. Да не стане така и с Мика.

На такава глезла като теб се казва още Пикла! Ставай и се махай, България няма нужда от теб лигло! С какво допринесе за повишаване Любовта и Доброто у нас, на икономиката и отношения между хората? Откак се появи, само напрежение - все някой ти прави интриги, все някой те такова или онакова. все ти е на кусур. Ами, иди си и не се връщай смешнице! омръзна на всичко нормални хора с претенциите си!

не злобеите ! детето си е право. в булгаря можеш само негативна енергя да натрупаш. осте като се прибереш от чужбинас колата и по улиците само идиоти до дискотеки, магазини и т.н. обичам булгаря , както знаем имаме невероятни таланти,но омразата стана национален спорт. успех на михаела и поздрави от норваъ.колкото до баста и нямате право да го намесвате. тои е единственият булгарин с когото сме известни в света. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТО СЪЩЕСТВО. ...МИШКА Е НА БАЩА ТИ ДЪЩЕРЯ МУ Г-ЦЕ СТОИЧКОВА. ...

Миличка Мика, върни си се там, където си живяла с ваште и спри да раздаваш умни мисли по форумите. Има и по-отракани от теб, душице.

Поне има късмет да се измъкне от тая държава. И аз планирам да постъпя като нея.

Сбогом! Няма да ни липсваш!

Не те знам чадо , мома ли си или полумома , но не си ли учила , че мишките първи напускат потъващия кораб?Чао мишле , па макар и оядено!

Ако щете и брадата да си оплюете, момичето е право.

Браво како, браво Сврако! и ти си от наше село, нали? Иначе от де ше знайш Мичето? И щи пиша идно плюсче!

Мичке, ма, четеш ли кво пишат ората за теб? Явно много та обичат, ма! И що народ и все за нашето Миче пише! Браво, баби!

Точно това им обяснявах и аз, че щом има 70 000 коментара за Мика тя ще се помисли за мегазвезда от ранга на Мадона, въпреки че нищо не е постигнала сама.

Да си на ората в устата, да не си им в краката.

Това пате що съ ни сяща, че ако не е баща и - имаше да ниже тютюн ........ до края на дните си...

Ма тази Мика за коя или всъшност за какво се мисли,

"Сбогом, пожелавам успех на мишките у нас", каза "Най-глезеното прасе в света" Прасенцето Пенелъпи спи в собствена розова стая, има гардероб, пълен с дрехи и дори количка, с която стопанката й я води на пазар.

Ужас!!!! И с кого ще се бъзикаме сега? След модни къщи на всички планети, след ТВ предавания по всички телевизиите на всичките земни кълбета, Мика си намери ново амплоа... Нека само не забравя, че след 20 години не са много хамериканците, които помнят кой беше Христо Стоичков....

Помнят, помнят аз признавам, че един мач не съм изгледала, но тук (САЩ), България я знаят покрай Стойчков ха-ха, ако не беше той нямше да знаят че бг съществува.

МИКА Е СЪЩАТА КУХА ЛЕЙКА КАТО БАЩА СИ , НО ТОЙ ПОНЕ ИМАШЕ ЗЛАТЕН ЛЯВ КРАК

Сбогом, кифло ! На никого няма да липсваш !

Когато корабът потъва, първо го напускат мишките! Дали ще си оценена или експлоатирана в Майями, тепърва ще разбереш. Научи се да уважаваш лъвовете! За да не те убият котките!

вие се научете да се самоуважавате, тогава и другите ще ви уважават

Konstantin

Едно е да се самоуважаваш, а друго да се самоизтъкваш...Все пак обикновено самоизтъкващия се човек не е дорасъл да е самодостатъчен...Ако схващаш кво ти думам.

800 коментара за Мика, от повечето капе такава злоба, че направо си прогаряте клавиатурите. Толко ли сме зле ве?

по-зле..отвратителна история..

Изобщо не е злоба, а убийствена ирония и майтап с една самозабравила се п.кла.

Не е ли иронично, че статията за най-глезеното прасе в света и "новината" за Мика са една под друга...

Адски тъжна новина! Горките ние, как ли ще заспиваме вечер?

дано да дават предаването и по бнт... ще падне голям смях... току виж надминала ken lee в youtube...

Мика, те, ;-* Успех във всичко!

седиш пред камерата, усмихваш се и плещиш глупости, написани от други хора - ГОЛЯМ ТАЛАНТ, няма що!!!! Някои хора нямат обективна преценка за себе си. Ама то покрай "величието на баща й" е така - хората се самозабравят. Браво, че ще ни освободиш от празното си присъствие! Сбогом и не се връщай най-добре.

Тази велика мислителка, коя ли е? С какво право съди хората, като че ли е направила нещо за страната си? Тя пък какво ли е постигнала? На гърба на тати я набутваха тук-там. От всяко дърво, ако можеше да става дудук, кавал и т.н. Лигла, да върви на майната си, че ще изкриви на всички хмммм.....

Ти , Мика си имаш баща , не Владика а много над ...Нормално и в реда на нещата си е той да ти помага със всичко ...И при това положение ти не успя да се наложиш и реализираш ...Това показва , че или си много разглезена или , нетродулюбива или просто си нямаш талант като него ...Не се сърди на оставащите тук нормални българи , които с труд и упорство оставаме тук и въпреки всички несгоди продължаваме напред ! И оправяме лека полека туй прекрасно кътче земя наречено - България!

Сбогом, плъх. Ще плачем за теб.

Така се случва, като правило, с всеки, който нищо не е дал на Родината си, а само иска да взема.

И какво е искала да ти вземе, та тя си има всичко. :)

Тя туй дето го няма, няма и откъде да го вземе - нарича се мозък !

На добър час...Само не забравяй, че хората "самтаймс люн"... И те така...

хахахаха... бравос!

Тя е едно добро и жизнерадостно младо момиче.Жълтата преса написа какви ли не измислени мръсотии.Защо??? Или очаквахте да стане треньор на Левски или ЦСКА.

обикновена кифла и нищо повече, но пък баща и е голям човек.

овцо!

заминавай на далече и не се връщай вечи

Кой си ти, че да го казваш.

Дано, дано, дано! Надявам се, че за последен път срещам името на това девойче, защото вече и чешмата да пусна, и оттам щункам щерките излиза.

Вгледайте се в коментарите по долу.Само злоба! Като избягат всички нормални хора ще започнете да се самоизяждате.Така е при мишките.

Няма да липсваш на никой, уверявам те. Какви са тези измислени персони с претенции и самочувствие без покритите? Такива като теб в САЩ спят в кашони... Добре че е баща ти..

Не е вярно. На мен ми харесва. Симпатично, хубаво момиче, носи големия чар на баща си.

чар? баща й?

Коя е тази Мика - дъщеря на баща си, която се пробва да стане известна с това, че ... е "известна" и това е възможно само в страна, като България! Каква е спортистка, певица, актриса, журналистка, манекенка, политик... Никаква! Има още няколко, като нея, което не говори добре за България!? Между другото Стоичков има и друга дъщеря, а някой сеща ли се за името и? Едва ли - щото не се навира в прожекторите да се прави на "звезда"!?

Даааа..Аз също се прибрах наскоро след толкова години навън,наистина деградацията е шокираща,не от безпаричие ,а от бездуховност и злоба.Това за мишките трябва да се приема като комплимент на фона на всичко.Навън също има много бедни хора,но не са се превърнали в освирипели деграданти.За примери е излишно достатъчно е да се огледа и ослуша човек.Жалко за тази красива страна!!!

С такива възвръщенци като тебе, наистина жалко...

Това,,КАТО ТЕБ'',е отговора на злобния мишок,без да познава човека отсреща!Може би трябва да се псуваме и обиждаме за да сме по щастливи!

Аз пък що тая деградация, злоба, простотия и незнам си к'во я срещам предимно в коментарите във форума, не знам.И между другото, коментара ти не звучи нито добронамерено, нито одухотворено.Та дали в България или извън нея, злобния човек си остава злобен.

Разгеле ! Отървахме се.

От какво се отърва, бе мушмул? Заплашен ли се чувстваше?

Тежко е да си в сянката на тате, особено когато той е противоречива личност. Момето си е за друг свят, но тук много сглупи, че мина в някакъв обяснителен режим.

То всички сме за друг свят, ама на, налагат ни се някакви боклуци.