Диетата на Мария Шарапова

Руската топ тенисистка разкри пред списание "Self", че за да поддържа добра форма не разчита само на тренировките.

Обратно в новината

Коментари - Диетата на Мария Шарапова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на Маша!

Тя е спортистка и като такава, нейната диета не би трябвало да има нищо общо с тази на повечето жени, с мании за диета. Жените все диети правят, а очевидно разбират много малко от това. Да питат някой културист да им каже диета за тях. Със сигурност разбира повече от средностатистическите 500 жени на диета взети заедно.

На няколкото злобни коментари бих казал"Кисело е гроздето". Но едно е ясно момчето/Григор/ има вкус.

рядка, изгорена от 15 годишно изрусяване, тънка, суха като слама, мъртва и грозна ли е косата на Шарапова - ДА - ФАКТ, който се вижда от километри с просто око! Кожата на лицето й на петна ли е? - ДА- и то много -ФАКТ - ако не си я виждал на живо, има хиляди снимки в близък план с висока резолюция, БЕЗ фотошоп, които го доказват! Има ли 15 поредни загуби от Серина?- ФАКТ!!! На светлинни години ли е от постиженията на Серина и десетки други тенисистки -ДА, ФАКТ! По-красива ли е Ана Иванович от този американски пазарен продукт с белоруски корени - ДА, ДА, ДА!!! Ана има прекрасна, здрава, гъста, копринена коса, сияйна, чиста и гладка кожа, ангелска усмивка и естествен чар и доброта, излъчва невинност и свян, грациозност и елегантност. Единственото, което й липсва на Ана е поне една капчица злоба- и спортна, и чисто женска.

Като тенесист е супер! Но като визия ми е грозновата ама много.Освен това не обичам коне.

В сравнение с повечето тенисистки Шарапова е като фотомодел.

Предпочиташ Серена? Ми да - с тен е "момичето".

тенEcист? стои си при твоето магаре

Браво Маше. Покажи на света какво е да си хасковска снаха.

kak e porasnala 3m da vzeme da obiasni, dietite gi znaeme!

Харесвам и уважавам тази млада жена за поведението и светогледа ѝ, както на тенис корта, така и извън него. Талантлива, земна, разумна и премерена в интервютата си. Всички знаем, че спортистите трябва да поддържат "железен" физически и хранителен режим за отлична форма. Споделя ни нейната формула за тонус и успех. Нека да аплодираме постиженията ѝ в спорта, а не да коментираме личния ѝ живот и банковата ѝ сметка. Успехи, здраве, късмет и любов във всяко поприще, както на Мария Шарапова, така и на всички коментиращи! Приятна вечер!

Просто е перфектна, и като спортист и като визия. Господ е бил много много щедър към нея. Евала и поклон.

Готина е, все пак става номер едно на 18 години и оттогава насам е все е топ 5 (наскоро стана 6-та).

"Правя си конска опашка за две секунди" - е, та на тия 5 косъма колко време да им отделиш? - и два часа да ги въртиш все тая :Р "...и не нося грим"- и правилно! - що да го хабиш - той пари струва, пък и да замажеш петната ще ти трябва професионален гримьор за 2-3 часа.:D "Харесвам кожата си" - аааааааааааахахахахахаха - Грише купи очила на леля си или ѝ промий очите на тая петниста, мустаката хиена. "..., а и съм там, за да играя" - да играеш, да играеш, колко да играеш? Докато срещнеш Серина или ангелски красивата, нежна и елегантна Ана, пред която изглеждаш като мутант. Пародия на спортист - крещи сякаш я дерат 10 афроамериканци на корта, злобна, съскаща, блъскаща бляд.

Май автора на този пасквил е "злобна, съскаща, блъскаща бляд".

Само няма как да е бляд, а съскаща мургава, ниска и трътлеста булгаристанка, на светлинни години от Шарапова. тайно влюбена в Григор.

Въпреки , че няма съпер гъста коса , поне не е пълна с екстеншъни , лек грим . Слънце и вятър я брулят по 3-4 часа и пак изглежда великолепно. Защото има излъчване , което или го имаш , или го нямаш. Косата и гримът не са излъчване.

Разни тъпи пач-аври, могат само да и дишат праха на Шарапова.

Когато си на корта, не мислим за друго..... Относно диетата - всичко ни е пределно ясно: сех и бох! Сех с наш Гришо и бох на корта, ха-ха-ха! Сладурана си, да не повярва човек, че светът симпатизира на рускиня - добре, че е с наш човек, та това още повече я легитимира.

Кобилеста работа!

Кобилеста друг път :Д високите жени и готини жени са винаги трън в очите на повечето жени, които са ниски и също така в очите на малките мъжленца. Мария е супер - евала на Гришко че кл...ти такава върба :Д

камилска птица

гроздето май кисело а :))

Млада, здрава и богата. Да е жива и здрава и да има повече такива жени. Доста се мъчила със семейството си, нека харчат парите си с кеф. Дано и с Гришо нещата да вървят възходящо и в спорта и в любовта им,защото тя му влияе добре. Не са си крали парите като някои наши псевдо бизнесмени, изкарват си ги с труд и с можене.

от скромност и притеснение не е споменала мъжката семенна течост, свръх богата на протеини.

Глупак.

а акото твърдо ли е после?

A хайвера от Гришата маже ли го на филийка или го набива директно?

мръсна

Тя тя сигурно тренира активно поне по 7-8 часа на ден, какво значение има диетата?

И аз това се чудя - тича по цял ден и пак е на диета ... Много е лошо да си жена!

Нещо не сте разбрали. Диета не означава само да ядеш малко, че да отслабваш. Дета е определен режим на хранене. За някои спортисти дори има диети, които съдържат 10 пъти повече ккал от нормалните за деня.

Не разбираш! И най-вероятно не знаеш! И най-здравото трениране без диета е изпуснат кон!

Достатъчно физическа и спортна култура имам, за да се изказвам - при такъв калориен разход, какъвто прави тя с тези тренировки, поеманата храна не е от такова съществено значение, както при обикновен офисен чиновник, например.

от скромност и притеснение не е споменала мъжката семенна течост, svryh богата на протеини.

Много красива и естествена жена!

Харесвам я -позитивна и естествена,когато се налага официална.Голям спортист!

Гришката за закуска,обяд и вечеря.

"На обяд хапвам протеин, например ..." например КИРЕЧ! ама първо трябва да си го изработиш!

Тя гори по 5000-7000 калории на един мач ... се едно е кво яде..... се ще е добре ако продължава с спорта .

Абе хич не е все едно какво яде, ама явно не ги разбираш нещата! Вероятно не си спортувал, щом пишеш такива глупости! Мнооого голямп значение има какво яде! Вие всички си мислите, че диета е да си ограничаваш калориите. Да, ама не, НЕ Е ТАКА!

Иване, виж я на живо първо и тогава говори, че "все ще си е добре"- при ханш над 120см в момента... след 5-10 години ще е огромна като Сибир. ;)

На мач най-много 2-3000 да гори. Час тичане ти е 1000 калории. А диетата е начин на хранене. Не е задължително да е свързана с хранителен дефицит. За да качиш муслкулна маса трябва да хапваш повечко от каквото трябва, примерно.

Рускините обожавали супи, а българите обожаваме рускини... на морето ;)

колко си елементарен -дали имаш 20 години?

Че що да е елементарен, жено?! И твоя се заглежда по рускини, а на бас. Кой може да им устои... Повечето българки се "поциганизираха"

Благодаря ти :) гоня четиридесеттака