Зодиите с най-тежък характер: ТОП 5

Свадливи, инатливи, не приемат лесно чуждото мнение, а за критика да не говорим. Трудно правят компромиси и с тях не можеш да излезеш на глава.

Обратно в новината

Коментари - Зодиите с най-тежък характер: ТОП 5 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре, критика и мнение да прилагат хората в собствения си живот, не в чуждия. Щото на тоя свят всеки сам си е фирма. Толкоз.

да бе да! Скорпионът си е много добра зодия. Справедливи и състрадателни.

Аз съм Овен, мъжът ми - Скорпион... Познайте кой побеждава!

Леле миличка и при нас е същото - аз съм овен, мъжът ми - скорпион - страшна буря е

Съвършено вярно е, за съжаление и наистина всички зодии могат да бъдат безкрайно черни. Само страданието облагородява и то ако човекът има потенциал за доброта. Живейте според Библията и ще се погаждате с всяка зодия.

само близнаци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писалият тези глупости хабер си няма от материята. В днешно време всеки прави каквото не умее, но все пак!!!

Кое не е вярно г-н капацитет или вие твърдите, че без упование в Исус Христос можете да избягате от 80 процентната сянка на слънцето си?! Това от което си изкарваш хляба те прави зависим от онзи, който ти плаща. А хората разбира се плащат, за да ги изтипосате много убави. Леко така за замазване на очите се вкарва някой недостатък за привкус.

То хубаво писали, ама всички знаят, че Лъв е зодията над всички останали. Поздравявам и другите родени под знака на лъва.

Не виждам нищо за зодия Рак. А може би е така, защото са подмолни и фалшиви и прикриват истинската си същност, както раците се крият в черупките си. Това са хора, които си умират да се правят на добрички пред останалите, а после плюят всичко и всички. И са толкова обсебващи, че като решат, че нещо им принадлежи, не го пускат за нищо на света. Освен това са и манипулатори. Да, голям пропуск е липсата на зодия Рак в Топ 5! :)

Да ти кажа, трябва малко или много да се съглася с това изказване. Раксъм и е доста вярно, много пъти съм го виждала казано отстрани и за мене самата. Но.. виж пък, не мисля, че идва от зодията толкова, колкото просто от типа човек. Много пъти стереотипа на зодията се разминава с "догматизирания" такъв на просто типаж харакер. Но, в края на краищата, всички имаме нуджа да прочетем нещо леко и неангажиращо докато си сръбнем кафенцето. Няма лошо.

(*Рак съм; нужда. Извинявам се за грешките)

Здравей сладко раче :)

Раците изобщо нямат място в такава класация за злобни зодии :) Раците не са обсебващи когато не им се дава повод и са много мили. Това е безпристрастното ми обективно мнение, нищо че съм зодия рак ;)

Оки коки. Забрави да споменеш, че мъжете раци може да сме доста раздразнителни, понякога мърморковци, даже има моменти, когато ни потъват гемиите и всичко е наопаки. Със сигурност има още кой знае какви негативни неща, които са присъщи за хората като цяло, защото описаното от теб, а и от мен се наблюдава и при хора представители на другите зодии. Не ми се коментират добрите черти, би било глупаво, а и самохвалството ( не ми се пише самореклама) едва ли е добра черта. Аз лично предпочитам веселата, ведрата и позитивната страна за зодиите. И все пак ако помислим реално не може всички да сме еднакви - в смисъл според зодията и всички излязли като от поточна линия. Много неща в живота определят характера и поведението на човек.

Пълни глупости.

Аз съм скорпион! Но съм толкова добричък... Хапя нежно и само понякога фатално!

Мъжете Козирог са най-големите кретени. Това да ги изтърпи нормална жена е направо геройство. Стиснати, егоисти, егоцентрици, работохолици и с мания за недооценено величие, съчетана с комплекс за малоценност. Лкоми и груби в леглото. Никога повече мъж Козирог. Иначе това написаното за Овните не е вярно. Готини мъже са. Тези на които аз съм попадала са много добри любовници и не са егоисти като неандарталците козирози.

А знаеш ли мъжете овни колко са безразборни под носа ти? Без да подбират! Чакай да ти признаят!

Жена ми е скорпион..Верно - голема отрова е...Братовчед ми също скорпион /няколко дена разлика в датите на раждане/.Пълна противоположност! Така,че хич не им вярвам на тея простотии...

Точно описание на Овен и Водолей.Имах преди известно време отношения с двама овни.Никога повече няма да допусна подобна грешка :)

от 12 зодии са оплути 5, горе долу половината човечество. вярна е статята, така си е - половината хора са добри, другата половина - лоши. светът е пълен с психари, престапници, терористи но щом са от "добрите" зодии според статята имат лек характер и са прятни хора.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-коварната зодия е зодия везни. Ако върнете лентата назад, ще установите, че най-неприятно са ви изненадвали везните.

Астрологията е занимание за скучаещи лелки, които се чудят какво да правят със свободното си време.

За мен по-голям ужас и потрес от мъж зодия дева НЯМА. То не е перфекционизъм, то не е педантизъм, то не е чудо, то не е буца масло. Докато изкусурява и уточнява може да отрови живота на всички около себе си и живота минА. За мен най-добрата зодия е телеца - трудолюбиви и домошари и по живота. Когато работят - работят, когато живеят - живеят. Обичат и да хапнат и да пийнат и изобщо тези три неща. Много са предани и ще цитирам едно изречение от един хороскоп: " Най-топло е под одеалото на телеца".

Мърла! :-D

Ти си педантичен пън, зодия Дева.

Коментарът ти само потвърждава гореизложеното от мен. Зодия дева! :\

Момичета, ако много ви харесва да ви наричат "мърла", при това без да се обосновават конкретно защо, ако много ви харесва да живеете с мрънкало и вечно недоволен критикар и контролиращ маниак, ако искате цял живот да им се стараете в чест на тяхното (не)одобрение - имайте си работа с мъж от зодия дева!

Моята зодия изобщо не ми харесва. Големи пънове сме. Земните и водните зодии са темерути, тухли четворки, пернишки винкели, понякога мудни, отегчителни и дразнещи. Само огнени и въздушни зодии ме палят. Те имат вятър в главата, подвижни са, забавни и понякога откачени, реят се из облаците и някак всичко е по-леко и по-лесно с тях. На мен това ми харесва. Останалите да си тежат, да се заорат или да се темерутят, колкото си искат. Едва ли това прави живота приятен.

Именно огнените и въздушни зодии ни допълват и харесваме техния темперамент. Ние сме тихи, стамежливи, стеснителни, надути и да малко темерути затова ни харесва стрелеца например.

да

Аз съм стрелец, много ме привличат жените телци и много ги харесвам, обаче те са равнодушни към мен. Жалко..

Така е, първото място е за скорпиона, а второто за телеца. Ех, тези телци, самовлюбени, стиснати, но и даваме пари за удоволствия, инатести, работливи, по живота... все хубави неща. :)

Прави сте, ужасни са тези зодии, нямам приятели от никоя от тези, само роднини. Аз съм Стрелец и най се разбирам с Лъвове, Деви, Риби и Телци. От тях немога да се оплача.

Някой чете ли изобщо ти глупости

Ти.

Само заглавието :)

е да де, знам, че съм водолеж *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явносъм го закъсала. Шефовете над мен - скорпион, водолей и близнаци. Мъж - овен. А аз само козирог.

Ай сега кажи за приятелите си Телци! :)))))

Това, дето сте го написали за Козирога е така, само дето сте объркали зодията- Телец, това е в общи линии характера на Телеца- самочувствие, работохолизъм, стиснатост, самоувереност, егоистичност, чревоугодничество и да не продължавам, всички около мен са Телци, много ги обичам, те са зодията, с която най- често се запознавам и общувам, чедесни приятели, но на моменти ме изумява трудният им характер.

Абсолютно съгласна,същото и при положението и с Девата,все пак са от един кръг.Живея с Козирог и по отстъпчив човек няма,прави винаги компромиси,свикнал е с тежкия ми характер и въобще не не му прави вече впечатление.За работохолизма е така,но това никога не му е пречило от към интимна страна,напротив доста е активин при това.Така,че всичко при зодиите е индивидуално.

Не му е от зодията, а от чехъла:)

това за Телците като го кажете - стиснатост...и си върви от край време. Аз пък всички телци,които познавам се раздават страшно много. И приятелка имам-телец..си изпати от наивността си за тези пари!

Мерсиииии!

Само да ми паднеш на рогцата или под копитцата......

Забравили сте ТЕЛЕЦ! Той е най-инатливия от целия Зодиак!

Явен тредставител на зодията телец и с много приятели от зодиите овен,козирог искам,да ви кажа ,че моя инат сравнен с техния е НИЩО!

има истини

Пълни простотии са тези зодии! Каква е разликата между писанията за Овен, Козирог и Скорпион. Аз не виждам никаква. Всеки може да се припознае във всяка зодия!