Две трети от жените носят прекалено много грим

Две трети от жените носят прекалено много грим, без да осъзнават, че мъжете предпочитат по-естествен вид, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Две трети от жените носят прекалено много грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деницова, Деницова, как върви превода от Британските списанийца и жълти хартийки...от безплатните вестници по влаковете ли черпите тези важни "новини"?

Както се казва - прекаленият грим скрива недостатъците на лицето и разкрива недостатъците на мозъка.

Просто и ясно казано, всички които се гримират, са прекалили с грима. ;) Други обяснения не са нужни.

Що за безумие?!! Две трети от кои жени? Това при положение, че по-голямата част от хората на планетата живеят доста скромно, в селски и урбанистични райони ... Това като го прочетох и веднага си представих китайска работничка на оризището боядисана и изрисувана ... Или пък изнемощяла сомалийка с много грим ... Или пък индийка ...

За индийката специално не си прав.

Аха, за тези от продукциите на Боливуд - сигурно, за другите дето живеят в колиби и работят физическа работа - едва ли!

Не се пъни толкова. Става въпрос за Великобритания. А може би и само за Лондон. Както вече знаеш (защото коментираш редовно), редакторката Райна Деницова не я бива много. А какво разбираш под "урбанистичен район", че ми стана интересно.

Синдзян-уйгурският район например. Северните райони на Китай визирах по-скоро. Райони с развита тежка промишленост също. Но забележката ви е уместна. Имах предвид по-скоро промишлени райони, които привличат бедни, хора с възможността за някакъв поминък изобщо и обещание за малко по-добър живот. Все едно, мисълта ми беше, че по-голямата част от жените на планетата едва ли се гримират особено силно, поне на мен не ми се вярва. Може и да греша.

Наскоро чух как един мъж каза на едно момиче около 20 и нещо си, че не й отива този цвят на косата с който си е боядисала косата и че е трябвало да си остави нейния си цвят. Много жени злоупотребяват с козметиката и боите, в стремеж да се направят на нещо дето мъжете ще го харесат, но се получава точно обратното. Важното е, жената ако прави нещо, да е заради нея самата и да й отива най-важното. И още едно мъжко мнение да споделя: като тръгнат жените да обръщат внимание на това какви дрехи е облякла, обувки, чанта и т.н. - " бе кой ти гледа тези неща"... това само жените си го забелязват. Мъжът ще обърне внимание повече на външния вид като форма, излъчване, а не дали е последна мода обувки обула или нещо подобно. Изключения винаги има, разбира се.

Според мен е вярно, че мъжете предпочитат по-естествен вид. Поне мъжете, които аз познавам. Друг е въпросът, че наистина повечето мъже не разбират кога си с грим и кога не, освен ако не си личи отдалеч. Така че "естествения вид" някои жени го постигат с грим, други без. Но най-важното е ние самите да се харесваме :)

Преди да коментирате, обърнете внимание : Статията не се отнася за България, а за Великобритания. Така че не правете генерални изводи за българките!!!

Чудя им се на жените, толкова ли ги е срам от себе си, че се гримират? Все едно си слагат маска на лицето. На някои трябва да им подариш шпакла, за по-лесно нанасяне на грима. Това са някакви комплекси. Грозни, хубави, каквито са, такива са. В грима им няма да се влюбят, а ако е хубава и да е облечена в чувал, пак ще е хубава. Да не говорим, че гримовете се правят от боклуци. Не помня точно, но едно от нещата се правеше от извлек от свинска пикня. Като ги колят от пикнята им после извличат вещества и после с тях си мажат лицето жените. Може ли да си представите, че някой ги е целува? ;) Не трябва да се прави така грешка, преди да се е измила.

правят тези проучвания, не знам. Очевидна истина е, че мъжете предпочитат гримираните жени. Не е нужно да се правят анкети. Трябва да се проучват житейските ситуации. Едно е, като те питат да дадеш теоретичен отговор: никакъв грим, друго - като срещнеш две жени да загледаш гримираната.

Заглеждаш гримираната, каниш другата и се жениш за нея..........

Е, гримираните се забелязват повече, факт! Гримираните като шебеци - съвсем!

Отново проучване на дейли мейл за техните британки. Така е, те наистина се 'къпят' в грим милите и имат самочувствие до небето, без значение, че и тежат пак толкова,хаха. Пишете за българките, пука ми за островитяните.

Мъжете, ако могат да разпознаят кога си с грим, това на! Знам случай: жена със зелени очи била заподозряна, че си е сложила зеленикави сенки на очите, а в действителност не била сложила нищо. Или пък обратно. Мъжете забелязват само когато някоя се е намазала с 9 пласта пудра, за да замаже силно акне, иначе не могат да разпознаят нищо.

Не подценявайте толкова мъжете.