Коментари - Марая Кери е непреклонна, подаде молба за развод | Лайф.dir.bg
назад

Марая Кери е непреклонна, подаде молба за развод

Певицата явно не може да прости на съпруга си и вече е задействала процедурата по развода.

Обратно в новината

Коментари - Марая Кери е непреклонна, подаде молба за развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, добре бе! Защо тая да има толкова пари, а аз да нямам?

Стою

Не си бил омъжен за Томи Мотола, затова. ;) Въпрос на избор, бро. Или ставаш продукт на индустрия, която продава (както Марая е станала), или създаваш индустрия която продава.

Марая оглавява класациите още през 1990год. и има две Грамофончета през 1991-т.е. преди краткотрайния брак с Мотола.

Необяснимо е, наистина.Бачкал си здраво, смаял си света с таланта си, по цялата планета те знаят пък нямаш нейните милиони.Добре бе, Иване, пробвай поне на некой конкурс за даровити дивани в хасковско...може па да ти платят нещо...ше му се не види!

Ей, писна ми от таа Мара Кирова!

Ми, не чети , бе.

Нещо й е бръмнало мозъчето.

тази какво се прави на деприсирана.. защо ни заминавате с тези недуразомения на природата българия загива завлядана от нато и америка всички храни са пълни с буклук и пумии а тази кокундрела изпадала в шок и страдания. много добре си спомняме как тя искаше да се саблича но предишния и мъж я държаше на каишка и не и даваше да си показва дясното а само лявото око... след като се разведе от него започна да бръмчи на ляво и на дясно и да си показва срамотийте... защо не пишете че той тогаз изпадна в изтинска дипресия и шок. а тази никаквица няма глас но продълважа да ни заминава с разводите си... маика и беше същата а западната преса пише че тези мурафети ги е научила от баба си която също е била извесна в туй направлние

Че си обикновеННа се ясно, но си и крайно проста.Кошмар и потрес.Седнала селска кокошка да говори за Марая Кери и да ни съобщава за срамотиЙ.

Ега си и резила .Барем да беше обикновена а тя си е направо никаква.Лелеееее тая не може да пише...Има 15 грешки.На това отгоре казва,че Марая нямала глас.Бог да пази!

Ти можеш ли да смяташ. Каде ги видя тези 15 грешки. Ама да говорите глупости наизуст еша ви няма.

Първо се научи как се пише името на родината ти, пък тогава плюй.Профани.

8901

Айде Марче приключвай с младежа и идвай при бат Колю, щото плоча имам за биене, лозенцето и то е за копане, а и оранта наближава. При мен ще спиш като къпана от двадесет и два чак до четири часа сутринта. Всичко ще ти мине до месец и ще забравиш и доктори и докторици.

Кольо, надигни си биреното шкембе и върви да си копаш лозето,че и ракия имаш да вариш.Кт толкзо държиш, вземи там нещо от Пайнера.Не са за теб луксозните световни певици.

8901

112, ти в нашите работи с Марчето не се бъркай. Невъзпитано е. Просто предлагам на Марчето здравословен и изпълнен със смисъл живот,вместо да ходи по болници и да гълта химия. Добре, че ме подсети и за ракийката. Марче, и ракийка имаме да варим душо. Към 600 килограма джибри имам.

а няма ли да има график за оране на неинат градина :-0

Колкото и да е чудно, но много често красивите, богатите и известните не са щастливи в личния живот. Колкото изтъркано и банално да звучи, но - Щастие с пари не се купува и любов с красота не се заслужава и задържа.

То , бедността е още по-голямо нешастие.

Истински богат е само онзи, който е духовно богат! А духовно бедните, колкото и пари да имат, винаги ще си останат нещастни!

За съжаление само духовно богатство не стига, за да помагаш истински на нуждаещите се. В този смисъл духовно богатите, които живеят бедно могат да дават само напътствия. А като опре до оцеляване, не само че не могат да помогнат никому, но самите те са в тежест. Имам духовно богати приятели, които се все така духовно богати, но пак и пак опират до финансовата ми помощ и аз изнемогвам. Затова евентуално богатство няма да направи нито мен, нито нях нещастни, а само по-полезни.

Не всички богати са нещастни - но специално звездите са със съсипана психика, защото постоянно се чувстват прицел на внимание, искат да са на винаги ниво, не си прощават несъвършенствата, не понасят остаряването. Постепено се превръщат в параноици, а това е началото на шизофренията.

всеки си го прави сам

Цяла нощ анализира свои снимки и цял ден спи - това е поведение на жена, която е на сух /сексуален/ режим от месеци и години. Жените ако са в такова положение и не се разведат - съвсем изперкват. Ето защо разводът е щастлива неизбежност.

Интересно как работничките в дирник бг не са в състояние да пишат и превеждат грамотно, но захапали дюнер, неотклонно и на мига изтриват де що има смислен коментар, който ги изобличава.

много ми хареса репликата : захапали дйонера :-)

Не ме интересуват семейните драми на която и да е "звезда". Важното е, че жената има страхотен глас и прекрасни песни. Що трябва все да публикувате "жълти" новини... Дано да е жива и здрава и още дълго да радва феновете си. Това е най-важното. Личният й живот си е за нея.

Вижте каква престижна класация на списание Тайм оглави Марая Кери миналата седмица и дайте малко по-сериозно и отговорно.

Вчера я имаше снимана с децата супер лъчезарна и усмихната,добре че е супер надеждният бг клюкарски сайт, че да се осведомим хубаво.

Как започна с нормални песни и стигна до диско и рап боклуци.... А като жена си е направо нимфоманка, няма защо да го крие. както се казва, от малка е разперила крака и е литнала от родното гнездо.

Марая е на турне от следвашия месец, което започва в Токио,ама тук се драска как си седи у тях по цял ден и се вайка за циганина,нищо че го е натирила.Хах

Поредната тотално малоумна, сакато скалъпена дир " статия".Бездънна простотия.

Тежка е царската корона...

Проскубана неблагодарна стара чанта. Ако не беше шефът на Сони за САЩ(първият съпруг), още щеше да пее в някое 3-класно кафене.

Я ми посочи някой актьор, музикант, който не е имал гръб и да е станал известен?

Човек каквото сам си направи - никой не може да му го направи! Марая има талант, известност, пари, почитатели ... и пак е недоволна от живота ?!?!

Както е тръгнала - току-виж някой хубав ден се простряла на въжето и после - к'о стана?!

Стою

Тц. От живота е доволна. От мъжа не е ;) Решила е да го сменя, или просто да се вдигне малко шум...

дя-до

Що така, бе Миме? ПП Ало, дирниците, ако нямате прясна снимка на Марчето, да ви дам, щото тази е от преди 20 години.

Глупости тотални!Снимката е от миналата година.Ето снимка от вчера,от репететиция за турнето й: https://link/media/Bw4i193CYAA4IVk.jpg:large

https://link/media/Bw4i193CYAA4IVk.jpg:large