Женските кусури според зодията

Какви са типичните недостатъци на жените от различните зодии обобщават от в-к "Труд":

Обратно в новината

Коментари - Женските кусури според зодията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АПсолютно вярно...но да не пише повече статии с подобна проблематика, че да се учи от коментарите...Бе, до кога всеки ще се занимава с това, от което най-малко разбира!!!

Глупости!!!

Глупости на квадрат!!!

льжа рибите са домакини никога нее разхврляно утях напротив.

хаха, изкефи ме хороскопчето, доста верни неща има... за мен най-непоносими са девите, но са пропуснали да отбележат подлия им нрав. и при мъжете, и при жените.

Я какво съвпадение, а аз не мога да понасям раците, които да обяд се сърдят на себе си, след обяд на останалият свят. Винаги някой им е виновен, непоносими интриганти и клюкари.

Най-кофти са жените-овен и рак. Първите са тъпи и упорити, вторите са мнителни до лудост.

не е така - овните са доста умни като цяло (макар в началото да ти звучат идиотски, обикновено впоследствие се оказват прави), а раците имат много силна интуиция (отначалото им е ясно за какво всъщност иде реч - оттам и недоверието - просто са наясно на колко много неща са способни хората)

Напълно подкрепям мнението за тъпата упоритост на овните, винаги искат те да са прави, а обикновено са заслепени и грешат, но никога не признават, а раците обикновено нон стоп са свързани с кораба- майка, такава ,, интуиция" имат :)))

Всички имат кусури. Всички обичат лукс, бижута, скъпи неща, въобще материалното. И това не ми харесва. Как не прочетох веднъж някоя зодия да обича разходките сред природата, ръчно набрани цветя от гората и такива неща. Нещо което не е материално, просто като тест да видим материално ли е момичето или не е. Иначе аз много добре се разбирам с жени везни, близнаци и особено лъв, обаче по големи от мен лъвици. Те са улегнали и идеално се допълваме. С по малките на възраст от мен зодия лъв се караме. Аз не обичам лъжата, а те много лъжат. За протокола аз съм млад мъж водолей, ерген. ;)

Забравил си да си оставиш телефона или мейла... за протокола, не за друго. :-)

когато запознахме с мъжа ми бая си ме ревнуваше. Не знам защо така се получава, но с жени не се разбирам много и се оказа, че имах само една най-добра приятелка и куп други приятели от мъжки пол :D Но не е вярно, че не може да се каже, че на близначките не може да се вярва, защото вече години наред съм само с един мъж и още си го обичам страшно много. Жената стига да иска може да е вярна :)

Тази астрология е останала от шаманските времена. Дори и за дъвка не става.

За жената-рак са познали всичко много точно! Браво!

Статийката ми хареса и да си призная честно, познах до някъде себе си:) Вярно, недостатъците ни са преувеличени, но са поднесени с чувство за хумор. Просто едно намигване, момичета и момчета!

Има неща, които са вярни, между познатите имам от всяка зодия и като ги чета си пасват, да не говорим, че за жената овен, както съм аз всичко си пасва.

кое , че лъжат много??? най-искренната зодия сме

Това са пълни глупости.Запълват страниците.И дали някой ги чете?Кой знае!

Хъм, мен добре са ме описали.....

По принцип зодиите са 13, а не 12, но понеже света е приел 13 за фатално число (макар да има стрена по света, където това не е така), та поради фаталността на числото 13, зодиите са 12. Сега, може да има някаква тънка зависимост от зодия и човек, но тя в никакъв случай не е решаваща. Все ми е било чудно като характеризират някой със зодията, както и по-долу е направено вече. От скорпион бягай, от везни, от близнаци... ами то всеки елемент си има плюсове и минуси. Грешно е с лека ръка и една дума да се обобщава за някой.

Много си задълбала. Жена си, нали? По-скоро статията е за забавление, а не всичко да се приема толкова буквално. Виж, ако ти направят личен хороскоп ще е по-точен. :-))

Изобщо не са верни характеристиките на зодиите. Или се отнасят само за някакъв минимален процент. Даже има такива, които са точно обратното на това, което е в действителност индивида.

Не може хората да са 12 типа характери, но има нещо сходно при родените в определен период от годината.Аз съм жена зодия Лъв с асцендент Стрелец-огън във всичко.Най-големият ми проблем е прекалената грижовност.Патя си от непоискано добро. Определям се като щастлив човек.Но тези дни усещам тъга почти до депресия.Днес разбрах, че се сблъсквам със синдрома на празното гнездо-единствената ни дъщеря е на обучение, а после и студентка. Тази излишна любов и грижа смятам да я дам на баща й.Той заслужава и понякога го пренебрегвах покрай детето.

Ама, че жена! Да помагаш на някой, дето не ти иска помощта си е чиста проба грях! Илюстрирам с пример! Квартания психопат, твой фен, решава, че мъжът ти не те заслужава, че заслужаваш нещо много повече (например него) и решава да ти стори непоискано добро, като те оттърве от мъжа ти? Доста груб пример е това, но имай предвид, че добро и зло са относителни понятия и в зависимост от обстоятелствата, възпитанието и т.н. нещо, което за един изглежда добро, за друг може да е истинска трагедия!

Е, вече съм по-зряла, внимателна, толерантна към близки и приятели.Не се опитвам да се налагам.Вместо ти трябва, ако искаш да ти помогна, да ти кажа мнението си и т.н.

Абре сичките дет се пишете, че разбирате от зодиака, та да ви питам, първо знаете ли как въобще се определя зодията, не че нещо ма май май 101% от вас не го знаят това и второ знаете ли, че таз работа със зодиите се мени с времето и трето знаете ли, че и броя на зодиите се мени с времето и четвърто знаете ли че и продължителността на всяка зодия е различна! И пето знаете ли, че зодиите както ги броим днес ама ич не са правилни! Така, че как ше ме определите мене, че съм дадена зодия кат и вие хал хабер си немате даже каква зодия е в момента!? Ако си поправите календара с около има нема 3500 години може и да ме нацелите с неква точно каква зодия съм, ха дано ма на дали!

Критичен, колеблив, непостоянен.Ти си самотник Везни

Точно!

Това са такива дрън дрън глупости , че думи нямам.

La donna e mobile

Чакам същата справка и за мъжете. Междувременно НЕ СЕ ОБВЪРЗВАЙТЕ С МЪЖЕ БЛИЗНАЦИ И СКОРПИОНИ.

За Близнаците съм съгласна - те са очарователни мошеници и непредсказуеми в настроенията, намеренията и действията си. Абсолютно променливи, не може да разчиташ за нищо на тях. Днес едно, утре - друго (справка -Б.Борисов). За Скорпиона обаче не съм съгласна, освен че са перфектни в леглото, са умни, не са страхливи, много са точни, спазват обещанията си, отговорни са.

АБЕ,СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ СКОРПИОНИТЕ И ОТ ДВАТА ПОЛА !!!

И скорпионите и близнаците са големи женкари - най-големите, с тази разлика, че скорпионите са добри в леглото, а близнаците НЕ.

А, така, е, аз пък съм жена близнаци с асцендент скорпион.. ами супер сме си, просто вашата зодия вероятно е кофти ;) хихихии

И телци! :)

8901

Неизследвано или в най добрия случай слабо изследвано явление е жената. И все пак жени, аз ви обичам!

Пълни простотии

Глупости на търкалета. Всеки човек е сам за себе си, оформен като характер къде от средата, в която е израстнал, хората с които е общувал, начина на живот, който е водил, и от какви примери е гледал за да подражава съзнателно или несъзнателно на други хора, били от семейството му или извън него.