Мария Илиева и Криско подгряха Джеймс Артър

Хиляди изпълниха столичния площад "Батенберг", за да чуят на живо Джеймс Артър, Мария Илиева, Криско, Рафи, Жана Бергендорф, Михаела Филева, Део и др.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева и Криско подгряха Джеймс Артър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега де ... Део и той ли бил певец... ?!?!? Аз го мислех за само за наркоман

Ах, Мария Храниш ги на поразия Пак се вдигна олелия Кви са тия!? Ла Фурия

Защо не се заслушате в текстовете на английско пеещите? А не се заслушвате защото не знаете Английски! Помолете някой да ви преведе текст на Бионсе, Лейди Гага, да не говорим за метал бандите от 80-те /то не бях топки по стената и т.н/ и сравнете с текстовете на оплютите по- долу........... Ха тогава пратете всички английско пеещи в Пайнер и т.н. и ги питайте какви звезди са. Завистта и злобата, че не си като тях те изяжда отвътре, а хейтърче..........

Само ще помоля да не сравняваш метъл бандите от 80те с Лейди Гага и Бионсе. Те са различни стилове. Освен това последните две ги въртят 1000 пъти повече от колкото някоя от въпросните метъл банди. Метъла от 80те е бил бунтарски, повечето групи са пеели против политиката на държавите, както и за ужасите на войната.

Не пиши за неща, които не разбираш и даже не си написал правилно заглавието на албума на Accept. Този албум има статус на,,Златен албум,, и има милиони продадени копия. В метъла се пее за истинските неща от живота . Много от метъл музикантите са виртуози или имат невероятни гласови данни, а за тези неща наистина трябват топки.

топки по стената, да не мислиш,че смисъла е , за,,мъдя на стената",ма кико.Съвсем друг смисъл има песента на Accept-Balls to the wall.хъ хъ хъ-намерила кика,с кого да ги сравнява.

МАРИЯ,ТИ СИ УМНА И КАРАСИВА,ЗА КАКВО МУ ПОМАГАШ НА ТОЗИ ПОМИЯР.ТОЙ СИ Е ОБИКНОВЕН БОКЛУК.

Видимо самодоволни... Бг звезди... смех. смех. голем смех

ако тези всичките подгряващи пееха на запад от Калотина , щяха да стигнат най-много до участие в треторазреден порно филм .горките ни деца дето са подложени на този музикален тероризъм

Бих искал да мога да кажа на Криско: - Подарявам ти всички тия звезди! - и да го святна с един тиган в главата..

криско е българския моцарт !!!

Не желая да хейтвам, но тези български певци са много досадни - постоянно се пише за тях, ходят по някакви събития, но просто писват. Визирам Лео, Рафи, Михаела Филева, Жана Бергендорф, Део, Мео, Тео и т.н. Прея и останалите. Никой не се интересува от тях, но явно ПиАр агенция се грижи за постоянните публикации за тези лица

А някой кара ли те насила да ходиш на участията им?!!! Като не са ти интересни ходи там където ти е интересно. Защо се опитваш да налагаш мнение на хората?

маро, ти ли си ма, ку*во! Я им разкажи кви сме си яки на тия и как ни завиждат за хип хопа мьи!

Мария Илиева пак ми се изплъзна, но не за дълго. С тези гласови "възможности" няма къде да отиде, ще кацне в "Пайнер", а и интелектуално и отива.

Тези не заслужават дори и да ги оплюват. Толкова са незначителни.

Криско е изключителен творец и гордост за България! Обичам те!!!

Абе човека се майтапи, защо му хакате минуси?

3ма от бг "звездите" са с български имена!Жалки подражатели!!!

Човек не избира къде да се роди или как да му е фамилията

Виждам ,че тук повечето коментари, отговарят на моите виждания, относно явлението "опростачаване на нацията", което ми дава надежда, все пак. За тия, дето "правят разлика" между чалгата на Пайнера и рапа на Дрисковци и компания, ще кажа, че разлика почти няма. Едното си е чиста и тъпа чалга, а другото, дори не е рап. Феновете, обаче са едни и същи. Същите тия, дето "Бе кво да го чакам тоя дъртия да ми се клатушка на пешАходната пътека?!" или "Бе кво ша даам на тооа гювеч ?Аз да не съм тъп, та да се съобразявам с другите?"..... После като стане нещо "тя мантинелата ми виновна". С такъв манталитет, хлапета, не ставате повече тарикати. Смешни сте и само ставате "селски тарикати" макар да сте от градът!

Така става, когато младежта е оставена на самотек от родителите си. И аз не мога да ги разбера днешните пубертетчета и родителите им до къде мислят, че ще издрапат децата им след 10-15 години. Но явно защото съм само на 27 и не ги разбирам тези неща....

"опростачаване на нацията" е целта на запада с всякакви средства. Има пълно отсъствие на ценноста система и морални норми. Сега парите определят всичко.

Звезди-ците ни пак са 'подгряващи'... Това стана като вица за VIP Brother, че всеки VIP в къщата си разказва защо е VIP и кой е всъщност. :D

Не е зле на г-ца Мария Илиева да не си показва толкова грознике къси крака! Нищо лично! Не е красиво!

Изключително тъпи и неинтелигентни "коментари". Напълно в стила на хора, които са много далеч от музикална култура, етика и т. н.Но да им се обяснява тепърва всичко свързано с песен, текст хореография е късно и непоправимо. Препоръчвам да се чете повече и по-малко да се слуша чалга.

cwetence

Че то тази песен си е чиста чалга ;)

Тези двамата трябва да са в затвора, за своя принос в опростачването на българската нация.

Покажи ми една нецензурна дума в текста на " Видимо доволни ". Интересно защо асоциирате текста с това което асоциирате ;-)))) Като вица......"Не подсъзнанието, съзнанието Ви е такова.........." Може би човешкото е присъщо на всеки човек и инстинкта за задоволяване на нагона е необходим на природата за да се продължи човешкия род. А ВИЕ МОЖЕ БИ НЕ ПРАВИТЕ СЕКС И НЕ ХОДИТЕ ДО ТАОЛЕТНА. Малее акак са се родили децата Ви може би щъркела ги е донесъл.............

Подгрявайки Джеймс Артър двамата с Криско са показали как Са мятат , как го барат , как Са движат и прочие движения . А иначе според мен тази песен е еманация на опростаченото ни общество.

"... а ние сме на път да събориМЕ светЪТ" - две грешки в половин изречение и после защо кифлите си пишат по ФБ стените колко са слаТки. Мара Илиева удари дъното, вече е по-ниско и от Мара Отварачката.......

Може би не знаеш/както и 20-те + олигофрена, лайкнали поста ти/, че в текст на песен, както и в стихотворение, такива неща са допустими с цел да се получи рима или еднакъв брой срички в отделните стихове... е така, за благозвучие... налЕ ;)

Така е, но пък това някак си и мен мноооого ме подразни. Защото не вярвам някой от публиката да е чувал за творческа свобода и със сигурност ще реши, че това е правилният вариант. На мен ми се струва глупаво.

Тряя ти е ясно, мой човек, че ниЯ тиЯ неща мноо добре ги разбираме, ама в случая с тоА текст на тоА апотеоз на поетичното изкуство, тАва не е никаква творческа свобода, а направо творческа немощ, свободия и словоблудство. И моята препоръка в стил "болярската схема" - па-па-пАли, гАси и бегай А са бараш.

Na kakvo se radvat ! Na podgryavasti pevtci. Ne mojete li da sprete taya tupa inf. v life ?

Ама те са двама! Единият е Криско (т.е. Дриско), а другият е Кристо (т.е. Христо)?

Марийо,подгря ли го хубаво с една мазна свирка хахахахха

Ай сиктир с тия двамата де, да ходят там да са барат взаимно и да ни оставят на мира!

Еее, бравос, бре! ПоказАхте ли на англичанчето как са барате, как са движите, как са мятате! Надявам се никой да не му е превел какво пеят подгряващите го "звездички"...

Маро, предлагам следващият ти "проект" да се казава: Хванах го, барнах го и нищо-о!!!!!!!!!!!!!!! Все съм си тая!

Мария не се изчалгари, явно по душа си е била.Сега изглежда като кукла на Пайнер.И по тяло го докарва.

С кво подгряха публиката,как се барат или как си го слагат.

Марчето изглежда потресаващо - неразбираемо защо и на какво отгоре и самочувствието й. Тра.....т!!!!

Интересно дали Лили Иванова и тя би пяла "Видимо задоволени"...

много неумесно да сравняваш треторазрядната певачка с 3 песни в 15 годишната си кариера и 100те мутри които са я оправили, с примата Лили Иванова.... не мислиш ли?

Тук май само комплексари в този форум, а?

Чакаме новото трио,Дриско,Мара- барачката и Мара- отварачката.

Ей, преписвач!

Едно страхотно изпълнение, с много емоция и смисленост... Предложение за нов текст: "Покажи на тия хора - как пишеш домашни, как ходиш за хляб, как рисуваш на компютър с windows 95" Трябват си пари и това е, за М Илиева и за нея...и на нея...

Кажиетие виееее, мята ли са фърга ли са старицата Мара Илиева веее, гордосттан на мама и бабаа? Изу ли килотите вееее

Тая 40годишна тетка много рано я хвана критическата.Много зле я удрят хормоните.

На Мария Илиева дали не й е ясно, че парчето им с Криско се харесва на хлапетиите само заради просташкия текст.

кака мара кака се бара кака го движи кака мара кака го бара кака се движи готов речитатив за кака мара и дриско - честити ново парче , хит сред тъпанарите

Голямата звиздъ подгрявала била малкия ингилизки келеш. Той като се е раждал баба му Мара вече е въртяла ... по градинките ама иначе тя подгрява...

Вече 3 ден пишете за тая селска пръчка Мара-барачката.

е за кво да пишат !? за наука или за поезия ?! кой ще чете ?

мара с готините кълки дали е врътнала една малка музикална форма (фирка) на драпърчето дриско ?

Аре стига сте ни занимавали с тия помяри.

Да ги не ева у звездите щом подгряват новоизлюпено певаче!!! хахахахахааааа нЕма такъв смЕх ....дупедавци!!!

Особено ми хареса фразата със "столичните алкохолици". Човек може да се почувства гузно дори при мъсълта да си купи бира на концерта.

Упадъка на обществото:((((

Концертът беше страхотен,благодарение не на Мара,а на Жана и Джеймс Артър!Ако двамата направят дует,ще се получи наистина нещо красиво!Пожелавам им успех!А Джеймс ни показа,що е то апаратура и страхотна акустика!

Значи пак е имало сеир!

Малко?

Марчето си намери мястото в Бг естрадата или по-точно около нея... Далеч ще стигне с претенциите си и с този Криско или каквото е там до з.дника си.

Тия/ Тая ще ме накарат да започна да слушам чалга. !!!!!!

Мара Илиева пак е показала нагледно "кака са бара" и "как го движи". Чудо голямо