Истинска истерия предизвика появата на Мария Илиева и Криско преди финала на концерта, част от "Coca-Cola Happy Energy Tour". След "Идеал Петров" последва изпълнението на хита на годината "Видимо доволни".
Мария Илиева, пременена в ефирен къс гащеризон, показа, че освен да пее, може и да рапира, изпълявайки сама може би най-скандалната част от текста:
"Съседите бучат, пенсионерите кълнат, а ние сме на път да събориме градът".

Последва половинчасов сет на певицата с кавъри на световни хитове и песента "Играя стилно", като Илиева не пропусна да посвети изпълнението си на "всички стилни играчи" в публиката.

Вижте снимки >>


Кулминацията на вечерта бе появата на победителя в британския "X Factor" Джеймс Артър. Перфектното озвучаване и мелодичните му парчета подтикнаха към бурни танци не само тийнейджърите и техните родители, но и част от столичните алкохолици, които вечерно време разпускат в градинката пред "Народния театър".

Джеймс Артър започна с култовото “You're nobody 'til somebody loves you”, като изненада българската публика с импровизирано включване на “Cry Me A River” на Джъстин Тимбърлейк. Последва баладата “Roses”, ”Recovery”, кавър на "Waiting All Night" на Rudimental и емблематичното парче "Impossible“.
„За първи път съм в София и искам да ви благодаря за посрещането – накарахте ме да се почувствам добре дошъл, наистина!”, каза Джеймс.

Сред останалите изпълители на сцената бяха Жана Бергендорф, Део, Лео, Рафи и Играта, Михаела Филева, Venzy, Ангел и Моисей, Наско Колев, Din-Yo и Марина, Кристо, Funky Miracle, Deep Zone.