Принц Хари отмени празненството за рождения си ден

Принц Хари отмени купона по случай рождения си ден заради усложненото положение на снаха си Катрин.

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари отмени празненството за рождения си ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя изми ли си косата.....

Нормално да й се гади на катринчето, а тъща й сюргюн я гони яко. Днес се решава съдбата на великобритания - днес шотландците ще решат дали ще са независими след 307 години или ще продължат да издържат мързеливите англичани...

Има разлика между ОТМЕНИ и ОТЛОЖИ, г-жи и г-да Журналисти :)

О, чудо ! Първата жена, която повръща в началото на бременността !!! Да благодарим на dir-a че ни осведомява как е преминала сутринта на принцесата...

Против повръщане да пие момичката джинджифил със мента. Аз така правя като се напием с баджанака и като ми стане лошо и гарантирам, че много помага. И друго като прави сутрешната свирка да не го лапа много, че пак може да получи повик за повръщане. Айде със здраве!

Абе, ние Британска колония ли сме ? Докато бяхме руска колония, поне не ме занимаваха със семейните проблеми на велможите им. Направо ме разплакват коментари от сортът на "Ма знаИш ли кво А сладко бебчето? " или "Ми кво имаш против тия хора? Те са династия от стотици години?"!!! Ами ходете си там при тях и им се радвайте. Тук сме друга държава и тия Р-е_П-тили , изобщо не ни влизат в ежедневието !!!

бавноразвиващи олигофрени се навъртат наоколо

Още си спомням как вместо да учим ни принудиха да гледаме цял ден погребението на Леонид Брежнев и да не мърдаме,да не говорим помежду си,да не се усмихваме-изобщо не са ни занимавали,само ни натрисаха Лениснските лидери и руските им почаври навсякъде,повсеместно и по всяко време!Поне никой не те задължава да четеш статиите-правиш го по свое желание,а тогава никой нямаше право на собсвен избор или ако си го позволеше набързо очерняха него и фамилията му!Какво знаете Вие изобщо???

Ми, май-май, иначе защо така стриктно ни заливат със сутрешното неразположение на принцесата ...

Едно е да те 'заливат'на училище или на работното място с дадена информация и ако кажеш,че не те интересува да те накажат,изгонят или уволнят(както се случваше по Бай Тошово време),а съвсем друго е да пишат статии в пресата,които никой не те задължава да четеш...Не ги четете,ако не Ви интересуват?Четете сами,а после се оплаквате!

нейно рептилско величие явно има доста безмозъчни поданици и в България

Катрин е Комънър и няма аристократични гени-децата й наследяват 'синята кръв'по бащина линия,а майка им е дъщеря на бивша стюардеса и служител на Бритиш еъруейс-така че не никакво'рептилско величие'за сведение!

паразит хари и останалите паразити като него трябва да ги пратят да се бият с джихадистите!

Обичам си французина Жан Батист Жул Бернадот и неговата татуировка - Кралска при това. Прочетете, много е интересно. На лявата ръка на същия този мъж в битността му на крал на Швеция под името Карл 14 ...един доктор вижда най-уникалната татуировка в историята на човечеството. Два кръстосани меча , якобинска шапка и от долу надпис "Смърт на кралете" Винаги съм харесвал тои човек.

Благодаря, че сподели. Интересно е.

да не забравяме и доктор гилотен ;)

Хей Рижко, хепи бъртдей ту ю!

За симулираните сутрешни неразположения на Кате-Пате разбрахме. А как се чувства сурогатната майка на кралско бебе 2? За нея нищо не пишете...

Ако е от сурогатна майка детето изобщо няма да бъде признато за претендент за трона!По Кралски Закон всеки претендент за Трона трябва да е заченат биологично от Кралският Престолонаследник и биологично роден от съпругата му!Този Закон е от Векове и не се ПРОМЕНЯ,независимо колко правителства и парламенти ще се сменят!Не се подигравайте на Херцогиня Катрин,защото е наистина ужасно!!!Само жена,която не е претърпяла тежка бременност и мъж,който не имал страдаща от постоянно гадене при бременност съпруга/приятелка може да се подиграва на състоянието на Херцогинята на Кеймбридж!

Не наричай тази плебейка "Херцогиня на Кеймбридж". Заради нея много им падна нивото ...

Като слушам тия приказки за принцове и принцеси и на мен ми се доповръща!До кога английският народ ще продължава да издържа тия хрантутници?

а не ти ли се досра?

Кой кого издържа? Кралското семейство носи толкова икономически ползи и инвестиции на страната си,колкото нито един Политик не е постигнал до момента... Кралското семейство има работещи фирми,тръстове,благотворителни организации,които са осигурили работа на много Британци.Тръстът на Принц Чарлс се занимава специално с обучение и намиране на работа на Младежи,които са претърпели лични и семейни емоционални или здравословни травми!Поинтересувайте се и се образовайте по дадената тема преди да говорите на вятъра!Тези,които твърдят,че 'данъкоплатците ги издържат'са доста неграмотни по темата!!!

Говориш врели-некипели

Никой от тези, които четат и пишат тук, не работи колкото кралицата и семейството й. Но нали точно по това се различава аристократът от простака?! Ако тези лумпени тук разберат за какво иде реч, е изчезна една от най-важните разлики на този свят - тази между интелекта и глупостта. Е, не е възможно.

Уж е зле, а принца Хари не откъсва поглед от Венериното и "хълче"!!!

Е те се срещат по протокол - а папараците тека снимат - да си мислиш, че венериното й хълмче е цел на неговия поглед - нали новини требе да се прават? Иначе май твоя поглед е във нейното венерино хълмче, което между другото ноо постно беееее......:((((

Прочетох това и получих мощен позив последван от плискащо растройство!

...хапна ли си, вкусно ли беше?

Гулем симпатяга е Хари, нале? :-) Иии да ми паднееее.....:)))

Ще отменя, щот иначе ще го отменят него.

Ех мъкаааа мъка!

Абе тая още ли се прави на бременна? Що не изсимулира една лека бременност ...

Хахах, и аз мисля така. За да имитират и убеждават още повече хората, непрекъснато приказват колко й е зле. Щом има кой да им се връзва, нека си вярват.

ladycrystal@live.co.uk

Да й е зле - колко да й е зле....що жена е раждАла - а се на Уейти Кейти й било зле и имала нужди от болнични грижи - и накрая хоп - нема коремче и разширяване , а има бебеееее....

Всеки си има проблеми.

А аз си помислих, че е отложил купона заради екзекутирания си сънародник... Колко съм прост...

И аз това си помислих...

Хари, я си празнувай юбилея и не чакай снаха си да оздравее, че може да се наложи още половин година да чакаш докато роди.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПРИНЦ ХАРИ!