Криско хванат да пее и пред 7-годишни (видео)

От "Господари на ефира" откриха кадри, показващи Криско да пее неприличните си текстове на детско парти.

Обратно в новината

Коментари - Криско хванат да пее и пред 7-годишни (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами и Община Созопол покани Криско да "Пее" на детска дискотека на Седмицата на детето край морето ,усвоил е и оттам някоя хилядарка от държавните пари

Ми не е виновно това селско ергенче.... Какво очаквате след като великите "загрижени" родители си пускат тези песнички у дома и си ги слушат с дечицата това рапче това чалгица.... е какво толкова.... нема проблеми... сега да си тъп и прост е модерно

Ако детето ми го заведат на такова нещо, ще съдя "модната агенция"!

Криско ли си мриско ли си,само няя са прайш на мъжкар,имаш тяло на ученичка,да не станеш гадже на някой изрод...смешник

ОТВРАТИТЕЛНИ ! БГ РАПЪРИТЕ СА МУЗИКАЛНО НЕГРАМОТНИ ИНВАЛИДИ, ТВОРЧЕСКИ ИМПОТЕНТНИ, НО ЖАДНИ ЗА СЛАВА И ПАРИ.

Не съм фен на Криско, ама как така само него хванаха?! Защо не хващат поп фолк изпълнителки и изпълнители, които също са така вулгарни и несъобразителни с възрастта на феновете си?

Tarikat

Те децата сега имат един лаф: Хвани си кака да те отрака!

Това, ако го видят социалните в Америка, жална им майка на всичките....а, Дриско доста време ще прекара в обществено полезен труд. Стига бе, трябва да имаш някакви задръжки, тоя тъпанар не вижда ли, каква е аудиторията.

Криско е пси-хо-пат. Няма усет там, няма предвиждане на последиците от собствените действия върху околните. Има само безогледно удовлетволяване на лични потребности за сметка на другите.

За тези дечица срещата с изкуството на Криско е сбъдната мечта!

Това е абсолютен факт

За всяко дете, независимо на каква възраст, е огромно щастие да слуша на живо невероятните песни на изключителния творец Криско!

KaiRen

Предполагам, че това е ирония. Иначе си твърде грамотен, за да си фен на Дриско.

Долнопробно - и агенцията, и родителите. Децата засега нямат вина, но на по-късен етап те ще учат своите деца на същото. Най-вероятно този клип е представен именно от майката на единственото "неклонирано" дете.

поправка "предоставен"

би станало с Криско, ако пее "хита" си пред деца в Щатите, в Германия, Франция, Италия или която и да е бяла държава? Понеже у нас никой не обръща внимание на "такива дреболии", а чалгата и простащината /като култура/ стават хит, чудя се какво правят бащите на малолетните слушатели, та Криско или друг като него никога повече да не си и помислят да "забавляват" деца с цинични и вулгарни "творения"???

KaiRen

И каквооо? Като гледам майките/???/ с кеф слушат песента/???/ и не намират нищо пошло в това, че те самите са завели децата си на това сборище/???/ на тъпотия и комплексарщина. Няма лоша реклама.

Не съм почитателка на Криско и не възнамерявам да го защитавам, но мисля, че е крайно време да се спре това нападение към бг певци. Нека започнем оттам защо за Бога тази агенция е поканила именно Криско да пее на това детско парти?! Второ, майките вместо да седят и снимат с новия си модерен телефон, да вземат да махнат децата си оттам и трето, в днешно време 7-8 годишните имат достъп до всичко, което се публикува в интернет. Питам аз какво прави едно малко ДЕТЕ в интернет, във фейсбук, където е пълно с всякакви хора със скрити помисли и после все някой друг е виновен за случващото се с децата на българина. Възпитанието идва от семейството и училището, но ако нещо не е както трябва там не обвинявайте останалите, които в крайна сметка си изкарват хляба по този начин и определено не правят песни за ДЕЦА!

Съгласен съм, но това недоразумение не може да се нарече певец!

По принцип, идеята да пратиш детето си в модна агенция е вече дълбоко проблемна. Издава непреодолени нарцистични травми на родителите, които ги компенсират чрез децата си. Един вид, децата се преживяват като едно своеобразно психично "продължение", "разширение" на наранения родителски аз. А Криско е просто "аниматорът", придаващ форма и движение на тази злоупотреба в реалността.

"Извинявай, мамче, нямах намерение да те нараня..." пее Еминем. Господари на ефира, които са сладури и съм им почитателка, съвсем подсещаща критика на събитието и Криско правят, а тук форума бълва омраза,критика и закани - ще го пращаме на джихадистите да го обезглавяват.... Ако искате да знаете, повечето черни звезди на американския рап се дрогират, пусват ви на майка в песните, пеят за насилие, самоубийства, наркотици, секс и какво ли не още, Но! Нашият Криско бил най-прост и разваращавал децата, дрън-дрън. 1986, бях на 6, моя брат си отмъщаваше на нашите, че не го пуснали еди къде си и ми казваше: сега влез при гостите и изпей: " Улица Оборище - пед.ерастко сборище" Майка ми и баща ми се смразяваха, гостите се хилеха, а аз пеех... Изобщо не знаех какво значи думичката тогава, само бях предупредена да не я употребявам, особено пред момчета. И до ден днешен не я употребявам. Господа и дами, да има мир и разбирателство в семействата им, да се събират родители и деца на празници, да са добри ученици, какво слушат децата няма значение.

Има ОГРОМНО значение какво слушат децата, но когато родителите са любители на лесносмилаемата чалга, няма как децата да усетят красотата на истинската музика. Рапът е част от тази музика, но той е музиката на определен кръг от тези хора. Той отразява начина им на живот, естествената им среда. Не е достатъчно да псуваш и да се дрогираш за да правиш качествен рап. Той и Джими Хендрикс е употребявал наркотици, но не всеки наркоман е Джими Хендрикс. Във всеки стил музика има три степени музика- 1. Музика , която задължително би трябвало да се чуе 2. Музика, която може да се чуе в дадени моменти 3. Музика за простолюдието, която никой по- интелигентен не би чул.

По твоят критерий съм простолюдие, защото не си спомням да е имало музика, която да не съм слушала в даден етап от живота си. Баба ми беше оперна певица лирично сопрано и май първото, което съм слушала бяха части от Травиата, в последствие през годините съм слушала (точно в реда, в който ги изброявам): Албано и Румина, , хеви метъл, хардрок, Куин, Роксет, Брайън Адамс, чалга и поп-фолк (97 година), латино, черно, рап, саундтракове към разни филми и, откровено казано не знам какво още. Според мен всяка музика си има красота и рапът е много специфичен той е израз на уличната култура. Ходила съм на хип-хоп танци и там всяко движение има свой смисъл и пресъздава нещо от уличната култура примерно правиш заплашителен жест все едно си на уличен дуел между двама рапъри и трябва да сплашиш другия и това е част от танца, по принцип много талантливи артисти са занимават точно с хип-хоп и неговите теми. Цинизмите, които се пеят в рапа не ме плашат изобщо те не въздействат.

Драги ми читатели, това е продуктът на една разложена нация, тотално падение на поколенията.

набор 9з беше пикут на умствената заможност. следващите поколения след нас имам чувството че станаха по-ограничени, по-повурхностни и по-матерялистични. и това го казвам от лични наблюдения от училище... направо не ми се вярва колко бурзо опростя булгарина и продулява да пропада ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МЕЧТАЯ ДА ГО НАБАРАМ ЗАКЪСАЛ ПО МАГИСТРАЛАТА В 2.00 ПРЕЗ НОЩА...ЗАКЪСАЛ И САМ.ЕЙ ТОГАВА ЩЕ ВИДИ КАК СЕ ДЖАСКА КАК СЕ ПРАСКА КАК СЕ БАРА И ЩЕ ОСТАНЕ ВИДИМО ДОВОЛЕН. СМОТАНЯК.

ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ КОИТО СА ДОСТАТЪЧНО НЕГРАМОТНИ ЗА ДА НЕ ЗНАЯТ: ТОЗИ КРИСКО ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е В ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ ЗА МОРАЛНО РАЗЛОЖЕНИЕ!!!

Ама какво има за чудене, бе хора - каквато целевата група, такъв и продуктът, предназначен за нея! Тоя рап-изрод с главата, боядисана в леопардови шарки е просто един голям тарикат-опортюнист, който не би се колебал да направи пари, стига да има кой да го "купува". Проблемът не е толкова Криско-Дриско, колкото тоталният регрес, в който все повече затъват хората в тази извила, смотана държавица.

Това клипче показва до къде може да стигне простотията. Забелязах надписа на тениската на Криско-,, I am King,,... Не разбирам на какво може да е Крал това полуграмотно и бездарно дете. Детето, което е на около седем години и отказва да е част от слушателите на тази боза е истински мъж. Родителите му можеха спокойно да го хванат за ръка и да го изведат от това помещение с вреден въздух. Но...

НИЩО ЛОШО ПРОСТО ТЕЗИ МАЙКИ КОИТО ВИДИМО СЕ КЕФИХА ИСКАТ ДА НАУЧАТ ДЪЩЕРИТЕ СИ КАК ДА СА МЯТАТ, КАК ДА ДА ДА СА ДЖАСКАТ, И КАК ДА ГО ЛАПАТ БАРАТ И ТННН,

Няма такова нещо в европейските демократични капиталистически държави. Но за сметка на това мога да ви изброя серия от заразени и не оздравели от комунизъм държави, в които пошлостта е навик и ежедневие. Не бъркайте демокрацията с лайната, които се изляха от задръстеното спечено туловише на комунизма. Нямате демокрация. Имате пошлост, набрана като гной през десетките години изкривяване и затъпяване с комунизъм. Днес това се чисти, но много бавно. Много бавно. Само не го наричайте демокрация! Това е набрана прз комунизъм гной, която едва днес илиза на яве. Ако беше демокрация, такива песнички щяха да пускат на децата в Гермяния, Англия, Швейцария и други доста демократични държави. А там не пускат такива. е бъркайте демокрацията с лечението от комунизъм, на което сме свидетели. Глупаво и ограничено е, ако го правите.

Комунизъм в България не е имало- не успяха да го построят. Имаше социализъм. А хубава музика е създадена именно тогава- въпреки него и въпреки ограниченията. И в световен мащаб най- хубавата музика е създадена тогава, защото тогава музиката се е правела за удоволствие- не за пари. Сега нито наградите, нито класациите са на нивото от онова време.

Ти чуваш ли се какви глупости говориш? През комунизмам който ти наричаш социализъм беше забранено да се слуша капиталистическа музика! Още помня как милиционерите ни тормозяха защото сме облечени различно!

Детска модна агенция??? Защо водиш изобщо детето си там? То това е извращението...той Дриско само е допълнение към вакханалията за която са виновни насядалите майки с техните промити мозъци. Не предавайте болните си амбиции за известност на децата си! Не е това начина!

Не е виновен изпълнителя, а родителите които са завели децата си. Като знаят творчеството, защо ги водят.

Съгласна съм на 100% с теб! За всеки изпълнител си има място и публика, да не си водят децата! Не разбирам какво е виновен Криско?!?

Някои родители плащат за простотията на децата си ;) Не сме изпростяли от чалгата - бяхме си прости и преди нея.

потресавасто!!!!!!!! родители, спите ли? какво правите с дезата си? не убиваите душите им!......

В Бг пари се изкарват само на улицата!Най-срещани са бакшиши,полицай и проститутки!

множествено число на полицай е полицаИ без 'й' накрая. Първо се ограмоти и тогава се изхождай в темата ОК ?

Тъпак. И за какво го канят на детски изяви, като му знаят текстовете. Той и една няма да става за пред 7 годшни, няма смисъл точно него да канят пред деца. В случая тия дето са го поканили там са за сгадане.

Еми тя простотията не ходи по гората.....

Този криско трябва да го дадат на онези от ИД (дето режат глави) ама първо да им дадат превод на песните му ....

имна многоооо по-брутални от него... изобщо не съм съгласен!

Какво очаквате от дриско ?! А и мара-барачкате се изчалгари ..... Насочиха се към най-тъпата и многобройна публика ...

Изтрещяла нация.

Който пее зло не мисли, нали така беше поговорката? Виж ако беше показал пред децата как някой го "пука" щеше да има драма. Гледайте и от веселата страна на нещата - и нашите баби и дядовци са се веселили с песни от сорта на: Калугер ме гони, Тез червени домати, Ко туй нещо и т.н

Когато дванайсет годишната ти щерка започна да дава на разни батковци да я барат за по две левчета из храстите, приеми нещата от веселата им страна. Все пак на седем е слушала Дриско.

Ако нечия дъщеря дава да я "мятат" и "барат" едва ли ще бъде, защото го е чула в песента, а защото мама и тати не са я научили на най-елементарни човешки ценности ;)

"тез червени домати..." са ги слушали нашите дядовци и баби :) леле още се смея... на колко си години? Сигурен ли си че не са били прабаба ти и прадядо ти? хахах

Ами много вероятно е и прабаба и прадядо да са ги слушали, но не съм ги питал, а и вече е малко късно за това ....

Не е виновно училището,нито телевизията,нито улицата! За лошото възпитание са виновни само и единствено родителите! Големите простаци отглеждат и възпитават малки простачета!

що приказваш глупости,на детско парти ще ми каниш гости да пеят как се барам,курви сбогом и цялата тв е и радио е са мо простотия,родителите виновни,айде сиктер ма како.

родителите са насърчавали децата си да гледат пошли изпълнения на тъпанари аз не бих оставил дете да гледа и слуша песни с такова съдържание ама това е въпрос, да речем, на вкус

Като държавата не си върши работата, такива бездарни и прости елементи като Криско процъфтяват, това ако беше в нормална държава - и родителите и Криско да са арестувани и със повдигнати обвинения........

Не чакайте на държавата. Това не е социализъм, а капитализъм. Тук парите са с предимство, а ценностите, някъде назад. На това ни учи т.н. американска и европейска демокрация. Ако сами не си учите децата, няма кой.

Капитализъм, социализъм- всеки е отговорен сам за това, което оставя след себе си! Именно родителите трябва да си възпитават децата! Защо хората смятат, че държавата, обществото или някоя институция трябва да гради децата им като хора? Да си родител не почва и свършва с едното раждане все пак.

Ами ако мама и тати са тираджия и фризьорка, силно захранени с една музика, която подхожда повече на циганския етнос (Криско не е много далече от там също), шанса детенцето да стане един ден президента на РБ колко 0.000000000% е?

от къде да му доиде на детето акъла....то родителите са лишени то няма как да е пръкне умно

8901

Криско друго не може да предложи откъм репертоар. Родителите трябва да мислят къде е подходящо да водят децата си и къде не. И да не забравяме, че днешните млади родители са точно от поколението на синята прашка. Резултатите ще бъдат налице съвсем скоро.

Резултатите са ВЕЧЕ налице. Но така е, когато се котка всячески простия електорат, за да може една партия да остане во век и веков във властта. Ум царува, ум робува, ум Криско пасе...

Не ме е*е за Криско, ама аре стига го хранили! Какво точно е виновен? Викнали са го ВЪЗРСТНИ ХОРА да пее пред ДЕЦАТА ИМ? Вместо да храните Криско, се замислете как възпитавате децата си!

Дриско е виновен с липсата на какъвто и да е морал от негова страна. Да вземе да опъне и кака ти Мария пред децата след като му плащат. То бива-бива мъжка проститукта. Все си мисля, че в България най-накрая би трябвало да се самосезират и Комисията за защита на детето и прокуратурата.

Защо си водят децата на такова парти, като се знае кой ще пее? Какво е виновен Криско... ?!? Айде стига... сега той е виновен за възпитанието на децата Ви... пффф

Те го канят точно защото пее мръсотии и публиката ще се радва. Ако искаха детски песнички, щяха да поканят детския хор "Сребърни звънчета"

Ами то колко трябва да ти е акъла като майка и жена, да доведеш 6-7 годишната си дъщеря да се кълчоти от малка по модни ревюта по кратки гащи, по бански тип 'няма гащи' или по мини роклички пред чичовци. Ама като знам че сегашните майки по цял ден си мислят за КАК ГО БАРАШ КАК СА ПИПАШ какво възпитание очакваме, какво послание да дадът на децата си. А и те нямат акъл да седнат да си говорят с детето, да му обяснят нещо, активният им речник е от 50 думи..

Половината от тези 50 думи се дублират. Интересно ми е като чуя девойки да се обръщат една към друга с "Леле брат, казвам ти..." или пък още по-смешно е да чуя младеж (по-скоро лайн.нце) да разправя това на момиче -"Леле брат..." - е това жена ли е та да се обръщаш по този начин. А бе то тяхното даже и речник не може да го наречеш- по-скоро изрезка от лист.

Именно! Извращение са тия детски конкурси за "красота". Красотата се добива по някакъв начин("Благодаря Ви, доктор Енчев"), но умът и дарбата-ето това трябва да се показва.

Ми то родителите като нямат акъл от къде да се пръкне и акъл у отрочето, та да го показва. И по-добре да не си показват "дарбите" и уменията родителите, че трябва една червена точка 18. Защото те май в празните им глави само това витае като заложби!

Така е. Детските конкурси за красота трябва да бъдат забранени по цял свят със текстове включени в закона. Че то грозно дете има ли. Всички са хубави, какво ги сурнат да ги цапотят и обличат само да ги товарят психически.

майки учат щерките на занаят майките с такива професии и занаяти се издържат и на това учат децата си

Явно така се получава! Народът (поне мъдрата част от него) е казал - "Крушата не пада по-далеч от дървото" - та "нормално" си предават гените и занаята на следващото поколение.

Уж си мисля, че съм възпитан и сдържан човек, но това помиярче вади всичко най-лошо от мене. Няма ли кой да го спре?

във вица за кучето: Какво ми е наред, та и "опашката" да ми е отпред...:)

То това е целта - да се опорочи най-младата и невинна част от населението - децата! Една нация като и разрушиш здравеопазването, образованието, като развратиш децата... Ти вече си я смачкал, цветът и е прекършен...

демократичното зомбиране на матряла започва от ранна детска възраст.

Няма ли кой да озапти тоя дриско?

Ми те родителите като са прозти какво друго да стане... Пък и нацвъкали бидещи дриски и дрисковци!

Криско е един продукт. Всеки знае какво представлява той. Какво е виновен той, не отива да пее за без пари, това му е прехраната. След като много добре се знае какъв му е репертоара, защо го канят? Не е виновен този, който си изкарва хляба с простотия, а този който си плаща за нея.

По твоята логика да вземат да изкарат едно яко порно вместо новините в 19 часа, че видиш ли това ще събере повече реклами. Щото клипа и песента на тези бездарници е много близо до SoftPorn-ото.

Уважаеми редактори, бихте ли ни поднесли новина за светската личност Биг Ша, че се уморихме вече да "храним" само Криско! Благодаря предварително.

Тия къде го канят са виновни,не Дриско.

По цял ден се занимавате с тези порно "певци" - Дриско и Мара. Така те трупат пачки от реклама-безплатна, а вие РИВЕТЕ. ХИ-ХИ-ХИ