Бедрос и Алекс: Бебето е планирано

Бедрос Халваджиян и половинката му Алекс ще станат родители, като момченцето, което двамата очакват след три месеца, е не само желано, но и планирано

Обратно в новината

Коментари - Бедрос и Алекс: Бебето е планирано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкия Халваджиян може да не е перфектен но е читав..докато възлюбената Сашка е голяма лисица - парите може да не миришат ама тя бързо ги надушва :)

да , личи и отдалеч, не може да се скрие. без микроскоп се вижда

Тази Алекс е ударила кьоравото. И не ми говорете за любов и прочие цинизми. Любовта е за бедняците.

Млади и готини!Супер са!Нека са радостни и щастливи!

И коя е пиарката на "Глобал" издала тайната?

еи педросо да кажеш на баща ти да се постриже и да го маха този катинар,че е заприличал на албанец..уж маика ти е естетическа кокона пак..??а ма ха

Ех, ако бащата на Бедрос беше беден.... ни Алекс, ни бебе щеше да има...

Продължава да ме учудва, че подобни теми се тиражират! На безотговорен редактор, читателите му криви! Никаква ценностна система няма вече това общество, щом превръща в новини, подобни злободневни въпроси от частния и интимен свят на гражданите.

Мразя богатите, защото съм беден и грозен. Мразя ги и ще се пукна от завист!

Друго си е богат и грозен:-))

Друго е разбира се! Можеш да опънеш всяка овца, а дори и елен...

Като Бедрос:-)

защо бедрос прилича на дете идиотче

Ами не само прилича, а е на ръба... аха, аха и ще го освидетелстват... Добре, че си има татко да му дава кинти и чичо да му помогне с детето... нямам предвид с отглеждането...

От танцьорка на пилон, до адреналинка и така до метреса на богато синче. Ей това му се вика развитие на кариерата. За тази Алекс съм сигурен , че детето е планирано - така си е осигурила доживотна субсидия.

ама много хейтъри значи... като не познавате някой, какво обиждате... а като не ви интересува, защо пък четете?

RedHat

Баси, поредната новина за контролирана еякулация!

кой е комуниста във фамилията иначе не се стига до москва

Да са живи и здрави и по-малко да ни занимават със себе си!

ни ги натрапва тези? Що не пишете за хилядите хубави момчета и момичета, които се обичат, без да са известни? Досега пробутвахте стоножката баба Кремена, която все не може да си насмогне на краката да се обуе, пък сега също толкова семплия й син. За бащата не знам, изглежда пич.

Аз мразя всички богати и преуспели и техните деца ,защото укриват данъци ,и затова сме най-бедните.

и защото са крадливи комунисти

Ауу,тези две антиконтита пак ли ги пуснахте бе.Никъв вкус нямате шъ знаиш.

До г-н Халваджян старши.Готин си.Не го разваляй.Обичаш сина си,нормално.ОБАЧЕ сина ти е ексцентрик,на които не му се получава и понеже е син на богати и известни родители-силно инфантилен.Кака Алекс е бивша танцьорка с професия ,с тарифа и пренавит брояч.Сега ви хвана с детето.Не говорете много за нея.Да ви е живо и здраво бебето и дано прилича,на дядо Маги-умен,хубав ,успял мъж с чувство за хумор.

Много точно написано. Браво. Маги е страхотен и умен човек за разлика от другите.

БЕЗотговорен редактор: Важното е да се пише за "Боза"джиян - сега му е времето, нищо че половината от новина вече сме я писали и преди.

Ако някой свали на т.н. гримовете, ботукса и силикона ще се окаже, че под тях няма нищо!

Ох аз вече се изморих, а не знам другите хора. Тия вечно планират, много се обичат, не могат един без друг, като залепени са и след 1 година се разделят.

Аз пък веднъж ги чух да си говорят и ги разбрах... - Ще ми купиш ли... - Каквото поискаш! А ти ще ми... - Каквото поискаш!

Извинявайте, но кои са тези хора? SMSPF - stop making stupid people famous!

Кое ти даво право да ги наричаш тъпи?!?? Много сте злобни всички тук!

Ух, извинявам се, явно нещо невероятно умно са направили и с това са известни, пък аз съм го пропуснал? Моля да ми припомните някое тяхно интелектуално достижение, заради което са популярни!