Бременната Катрин остава на легло

Бременната с второто си дете херцогиня Катрин ще остане на легло, оповестиха официално от Двореца.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Катрин остава на легло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една тояга по гърбината ще я накара да стане и да си върщи работата.

ние нямаме ли грижи,че сме се загрижили за кралското семейств. "Не било модерно кралството, била глезена,жал им било за английските данакоплатци". Това се казва плачат на чужд гроб.Кой ви пита вас - англичанвите са народ с традиции. Я да си гледаме нашата кочина.

момичеее шъе да е...щом от сега е тормоз ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прост, злобен народ.

На господата пишещи тук, не им се чудя, може да не знаят, но т.нар. майки може би забравиха, как някои жени наистина прекарват бременността си поради тежки усложнения в леглото. Лично на мен в самото начало доктороите ми забраниха да ставам от леглото един месец, а познавам жени, за които това наказание продължи почти цели 9. Т исках да се обърна специално към жените, и конкретно, майките - дали е хуманно да се говори така за бременна жена в затруднение, защото следващият път можем самите ние да сме в това положение - на никого не го пожелавам.

За тебе пишеха ли в новините? Ей така - през ден, през два, че си на легло, че още си на легло?

ти какво пък се дразниш - все някой от всички трабва да е принцеса, ако не е Катрин, друг, и за която и да е, ще пишат, тебе те е яд, че не си ти ли?

да ни кажете някоя медицинска сестра самоуби ли се заради Вас?

Пропуснал/а си кавичките, "самоуби" се медицинската сестра, вероятно пред свидетели, които работят за тази от снимката.

искам и аз да съм херцог, за да мога да и направя и аз едно бебе ;(

Еее, много крехка таЗ Катрин!!! Не е лесно да си херцогиня, ама никак. Друго си е си редова жена.

Сега е момента да е на легло, че после - няколко месеца на сухо!

Симпатична ми е Катрин, да са живи и здрави всички, но стотици хиляди майки са на същото положение като нея. Тя има кой да и гледа детето, кой да и готви, чисти, пере, глади. Хиляди други майки бременни с второ дете вършат и домакинската работа, освен сутрешното гадене. Хайде престанете вече.

Е нали Рижко/Хари/ отложи празнуването на рождения си ден заради нея и сега какво става, моля да ни уведомите кога ще е рожденият му ден, че се притесни, ама много!

Еми да се покаже голем филантроп и се прецака тъпира му с тъпир!

Щом ще ражда средата на 2015, това значи, че тя още не е забременяла. Може би затова е на легло, да може Принца да работи по въпроса.

Да е жив и здрав английският данъкоплатец!

А дали херцогът и херцогинята могат да бъдат интимни в този тежък период?

Да е жива и здрава Катрин.Много ми е симпатична,но това в случая не е новина.две деца съм родила и също бях на легло с повръщане.много жени са така.новина е,когато роди.стига вече сте си запълвали сайта с глупости.

Ей Катеее Катеее цяла нощ не съм спал да те мисля!!! Как си що си ами Хари и брат му те как са ами оная дърта чанта баба им? Аз с Камила вчера се чух вика че с Чарли били ходили на кино ама филма не им харесъл пък и били вече дърти да се натискат та общо взето било тъпо... иначе аз съм добре мен не ме мисли, айде до скоро!

Ченгел, тренирай правопис,че си много зле. Ама много!

Ти що четеш лична кореспонденция бе?!? Да не те погнат Скотланд ярд!

Приземяване, Деницова, приземяване! Можеш само това - да преписваш от други списания и да триеш коментари, които казват истината за теб! Нима не е вярно, че се изживяваш като прес-секретариат на кралското семейство

ще остане на легло, за да може да забременее.....

Аз пък станах в 8 сутринта, пих кафе и ядох бисквити. До WC още не съм ходил. Първо качете тази новина. Като ходя до WC-то ще ви уведомя, за да качите и таз новина!

на колко е сега бременността на Катрин, щом ще роди в средата на следващата година. Дали въобще е бременна?

Първите три месеца от бременността се славят с гадене, повръщане и въобще настройване на тялото към бременността. Тогава е най-гадно. Така че, да е някъде около втория месец. Но пък има жени, при които няма никакви такива симптоми по време на бременност.

Това новина ли е? Била на легло, оставала на легло ... промяна някаква? Нещо ново?

Я пак?!? Средата на другата година?!? Демек - юни месец? Ако Катрин е във втория месец, значи ще го износва около 10-11 месеца! Не им е лесно на кралските особи!

O tempora! O mores!Писна ми от излишна информация,а важните неща подминати!Quo vadis човеко?!