Масов флашмоб в цяла Европа и в България

150 флашмоба в цяла Европа ще се проведат на 20 септември. Идеята е да представят по интересен начин, че всяко движение е полезно.

Обратно в новината

Коментари - Масов флашмоб в цяла Европа и в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На баба ви флашмоб хвърчилото! 'Одите се пЕрите (ама на ръка, не с пералнята) - ето ви истински флашмоб! Хем движение, хем повтарящо се до полуда, хем еко (с малко вода, без ток, със сапунец):) Е, за съжаление дори съседката няма да разбере докато се флашите и мобите, но за сметка на това после целият квартал ще знае, че гащите ви са били флашкани, мобкани и накрая сложени на сгляда. И пратете една снимка на ония европейците, че да знаят, че и ние си флашиме гащите, нищо че те ни имат за неандарталци, не-шенгенци и не-незнам-си-к'во.

Господи,от какво се мотивират,че излизат на улицата!Пореден сеир,масовка,но кратуните им стигат дотолкова!

Само с глупости се занимаваме за отвличане на вниманието. Направете повече спортни площадки и велоалеи, ако ви е грижа за движението !

Само с глупости се занимаваме за отвличане на вниманието. Направете повече спортни площадки и велоалеи, ако ви е грижа за движението !

УАУ! Мойто грени като риълайзна, че може да се флашне и мобне, страшно се ексайтна, че ще може да се промотира, визуализира и уфенчи с милиони фенове в ю-туба и така от обикновена българска баба ще се превърне в световна флашмоб икона. Сега тренира с другите гренита усилено на селската седянка мувове без бастуни и плетки, за да покажат, че и та са куул. Остава да чатнат флашът и мобът откъде са взимат, но казаха, че ще питат пощаджийката, дето им брои пенсиите всеки месец, кога ще им ги даде тез чуждоземни добавки (най-вероятно с ЕС-произход) - по Коледа или за деня на мейнстрийма. Иначе другото казаха, че им е ясно:) Щом даже и аз го разбрах - то как пък да не го разбера на тоз чист български език, а и нали има и картинка, дето се мувва и всичко ти става ясно:) Хайде със здраве си флашайте, мобайте, зобайте - каквото там ви кефи, само не забравяйте да се селфите, релфите, а може и по една кофа ледена вода да си изсипете на главите. А после да не пропуснете да даунлоудвъте шедьоврите си където намерите в уърлд-нет пространството, че иначе язък за напрягането!