Проф. Вучков: Животът с Диана е домашен театър

„Няма по-велико явление от любовта на този свят. Мислех, че това са децата, но те са неин плод“, заяви проф. Юлиян Вучков пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Вучков: Животът с Диана е домашен театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не познавам проф.Вучков, но Диана Душкова е един превъзходен преподавател по Български език и литература, изключително интелигентен човек. А на него чест му прави така открито да говори за своята любов.

Браво, Вучка!

За Вучков животът може да е театър, но за тези, които живеят с него сигурно е цирк :) С такъв клоун като него...

А за Юлияна Дончева, Стъки и отрочето им няма ли да пишете? Цяла седмица ни вест, ни кост от тях...а само цензурирате съвсем нормални коментари... Искам си новината, защото така е тъмно и самотно...

тази жена беше за малко, може би за един срок учителка на детето ми, после изчезна и край, струва ми се доста непостоянен човек, ако всички български учители са такива образованието ни върви стремглаво надолу

Любовта е велико човешко достижение...всичко друго е без значение!

Тази жена е алкохоличка. Знам го лично от бившата й директорка от гиназията по печатен дизайн-Апостолова. Едвам е успяла да се отърве от нея.

На тия дърти спаружляци не им ли омръзна да се излагат по медиите?!

Този дядо дето го вдига с помощта на виагра взел за любени жени да говори хехеххе да си се гледат с бабата му там и да не се излагат по медиите :)))))

Домашен театър?По-скоро- домашен цирк!!

Вучков - президент!

ама на 4-ти км! а Болен - премиер, ама пак там!

За Професора незнам, но за г-жа Диана Душкова мога само да кажа-дълбок поклон и комплименти! Прекрасен преповадетел по БЕЛ.

Всеки втори го спирал за автограф , тази балалайка ? Това куку ходи да обядва в стола на ВМА , без да плаща и без купон , който се полага на служителите .

През целия си живот не съм имала по-неприятен колега и началник! Става дума за годините, когато Юлиян Вучков беше главен редактор на списание "Театър".

Юлето е истенското лице на посмешището.

Тоя квазипрофесор е стигнал почти 80 г. за да разбере нещо, което всеки нормален човек го е разбрал при първото си влюбване на 12 - 13 г.!

Юлиян Вучков НЕ Е професор. Справката в сайта на Висшата атестационна комисия показва, че на 16.02.1987 г. е придобил научна степен "Доктор на науките". Това е доста по-различно от научното звание "Професор"!

Вучков е защитил степента "Кандидат на науките". Това се равнява на сегашната образователна и научна степен "доктор". За "Достор на науките се изисква още мното".

дрън-дрън та плас ... тоз, нарцис, и пишмнан проф. обича най, ама най-много парите и много прозд с З и Д. Вервайте ми! А, и не го харесвам!

ги виждам по пейките на витошка,два дърти таласъма който даже гаргите гонят

Вучков е типичния соц морализатор - едно говори друго върши! По-гояма Златка от Златките е.

тоз цурвул само критикува ония и тоя едно дете не е отгледал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вучков е водещият компетентен по всякъкви житейски въпроси . Удоволствие е да го гледа и слуша човек как се пеняви говорейки по инерция глупости . За интервюто обаче е много прав и искрен ! Темата му допада въпреки че никога не се е женил и няма деца ! Под сурдинка се чува тук и там че е пасивен пляс пляс пид-те водно колело

Ние си пишем , а професора цъка ли цъка минуси и плюсове :)

И този ли е бил доносник на ДС бе - ебати и скапаната държава

Безспорно е начетен, творец и може би единственият, който може да води предаване толкова продължително, въпреки преклонната си възраст. Има много точни анализи на събитията в политическия и културния живот в България. Пречи му егото и нервноста, поради, което не приема и не желае да чуе мнения различни от неговото.

Лилке, Лилкеее, и на теб ти е толкова акълът, щом се възхищаваш на такъв кретен! Ама за порутена чалгаджийска държавица тоя си е направо титан на мисълта.:)

направо филм- пародия - ха ха

На мен ми е забавен, професора! Казва много истини и много глупости ! Ако бяха само истините, нямаше да го държат в ефир! Би бил неудобен.

дя-до

То на тебе всичко ти е театър. Мелодраматична постановка на "Под игото", в която ти играеш Мунчо.

може и да не знаят, сега се прави на демократ, сега намира кусури, а преди - пръв защитник на комунистическият режим. Знаете ли че имаше титли за дейците на културата - заслужил артист и други заслужили - много се драпаше за тази титла и имаше голямо значение, но най-голямата беше народен артист. А знаете ли какъв беше този Вучков - народен деятел на културата. А сега ще се изкара още малко и репресиран.Абе за мен човек без морал. Говори за любов, семейство - в много от книгите си дискутира семейството а беше най-заклетият ерген.

УНИКАЛЕНЛ.Абе, как за всичко става, а пък другите не стават?

Руиз

Професор Вучков е дал много за българската култура. Той е умен, безспорно! Професор Вучков и Диана не могат да бъдат критерий за поведение и за морал. Това си е техен личен въпрос и моля, не упорствайте с тяхното споменаване. Става прекалено!

дал е нарцистичният боклук за чалгаджийската халтура!

толкова ти е тъпо изказването че дори не носи смисъл

От все сърце пожелавам на всички млади хора в България да успеят да постигнат поне една десета от това, което е постигнал проф. Вучков. Честит празник на всички българи!

и какво е постигнал, тъпа овцо, доносникът на ДС?!

Най малкото има образование. Нещо което ти очевидно нямаш.

Замирисал му е люлякът на дедика

8901

Още една футболна драма, дами и господа, още един съспенс...

Преди много се хвалеше, че прави секс. Сега не го чувам.

Ашколсун, Вучков, по-голям идиот от теб на екран не е имало в новата история на България! То леглото не е обор за волове и крави, ама ти си знаеш де! :)))

Нека се родят по някое отроче, за което им е много късно де, и да видим как ще ги отглеждат и в каква хармония ще живеят....

Toni

Прав е дедката, без любов няма смисъл живота. Любов към любимия, близките, приятелите, животните, цветята, но най-вече децата. Тук не беше прав, може би защото няма деца и не може да сравни, но няма по-висша и върховна форма на любов от тази към децата. Живи и здрави!

децата като пораснат, такъв ще ти го забодат, че ще се чудиш откъде ти е дошло, по неблагодарна и жестока пасмина от собствените ни дечица няма

Брей! Жените били неблагодарни, децата били неблагодарни... Сега разбираш ли защо женската богомолка изяжда главата на мъжката... Ще ти отговоря- защото мъжете мислят с неправилната.

Toni

Както ги начучиш, така ще се отнасят. Детето, както се казва е като празен лист-каквото напишеш, това ще прочетеш. Аз уважавам моите родители и уча деца си да бъдат добри, възпитани, услужливи и т.н. Ти като твоите не си могъл/могла да ги научиш последствията са за твоя сметка. От родителите започва всичко.

Мисля, че проблемът не е във възрастта, а в маниакално-френетичния патос с привкус на нарцисизъм и интелектуалщина. Защо повечето коментари са обидно геронтофобски ?

Didi, have a nice time & don`t care :)

търкулнало се гърнето... и си намерило похлупак! на кои му дреме за вас, бе, кукундели?

Защо имам чувството, че тази "новина" я четох... може би, миналата година?:) И същата снимка гледах... Живи и здрави, де! Да се обичат младите! :)

да верно е за любовта ама професора е отнесени от вихара вече

Да живее виаграта! :))))

Галош

Галош-Бакиш.