Миро планира да слезе от сцената до 2 години

Миро отново заяви, че спира с голямата сцена и може да слезе завинаги от нея до 2 години.

Обратно в новината

Коментари - Миро планира да слезе от сцената до 2 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОЛЯМАТА сцена. Малииии.

"СЦЕНАТА" ?! Разни кръчми и частни партита нарича сцена? И добре че са тези конкурси че иначе никой няма да го види.... А забравих и някакви измислени годишни музикални награди.

Миро, защо да чакаш чак 2 години?!? Направи го сега.

Миро е върхът! Много добър изпълнител със собствен стил и голяма харизма! Има страхотни песни- текст, музика, изпълнение - всичко е на ниво при него! Бих искала по дълго да ни радва с неговото музикално творчество.

Голям праз! /Отговор на заглавието/.

За кво му е да пее? Май ще стане вечното жури и ще си изкарва така парите...Ма какво го прави такова "светило" в музиката просто не знам...

дя-до

Недей, бе Миро! Остани поне до 80. Я виж кака Лалка какво е маце. Е, вече си срича песните от статив, ама като прасне една мини поличка от ученическите години, кой ти слуша песни.

Миро, моля те, поговори с Веселин Маринов да вземе и той такова решение!

Де късмет, де!

да си бил горе

Toni

Истината че че певци като Миро не остават дълго на върха, особено в България. Прекалено малка държава сме за тоооооолкова много звезди. Публиката се пренасища от появата на нови и нови таланти и с излизането на поредната простичка песен, предишната се забравя. Изпълнителя също. Особено ако не може(често се случва) да задържи вниманието на публиката повече време в/у себе си. Миро беше актуален когато се лигавеха с Galka в няколко песнички, тийнейджърите пищяха от кеф и.... това беше. Сега примерно е Криско Бийт , после ще е Тошко Бейби и т.н. Преценил е, и то правилно че ще е по-изгодно за него да прибира от всички по-малко, вместо да се напъва сам да твори за себе си по някоя песен. Я се харесала, я не.

Ама той кога е бил на сцената?

Дано наистина слезе от сцената, защото никога не е бил голям певец. Само аз ли чувам, че фъфли и няма ясна дикция, няма височини ... Добре, че е намерил новото си място - продуцент, желая му успех там!

пеенето му пречи на дрогирането сигурно

А защо не веднага ?

Най после!!!

Ама защо ще чака може и от утре.... Аман от пдраси......

аман от простаци като теб бих казала. На всяка крачка и всеки ъгъл сте!

Ти си никой, а не някой. Завистник!

Няма такъв позьор. И каква сцена, напоследък си само в риалити предавания, това не е сцена...

Жалко, че един наистина добър певец ще слезе от сцената!

чудесен дует едно време с Галя. Много си отиваха гласовете им и песните им бяха много романтични. Имаха даже един клип с Бойко Борисов. На Бат Бойко много му отиваше ролята там. . :) Юруууущ на минусчетата.

Миро е един от малцината певци след 89-а които имат стойностни песни и нито един пошъл текст - в дует или сам.Добре ,че Елтън Джон или Джордж Майкъл не са се родили в България.

Ако си наистина певец - не спираш да пееш. Пееш докато можеш. Явно Миро повече го прави заради парите.

всички големи имена , не спират до последно

Да слиза още днес.

Ще е невероятна трагедия, ако българската публика бъде лишена от уникалното творчество на Миро! Не ни изоставяй!!!

в българския език се употребяват, понякога, запетайки

и определителен член :)

но тук не е нужно...

Искам члена да е голям.

защо ми изтрихте коментара, я си прочетете неграмотната статия, много насериозно сте се взели

и определителен член :)

Щял да слиза, та той никога не се качвал. Смешни звезди, измислени като бизнесмените и политиците ни. Гола вода и цирк в тази малка, но за сметка на това невзрачна държавица. Или както беше казал поета, ние сме малък но за сметка на това много прост народ.

Миро ,желая ти успех във всичко с което ти предстои да се захванеш,добре стоиш и на сцената и като продуцент , нещо не ти се получи любовното предаване този работа извинявай е за Наталия,а за това че те радват успехите на другите ти вярвам ,защото ти личи отдалече .Бъди жив и здрав другите коментарии не ги чети моля те ,те са написани от неудачници но затова ти вина нямаш!

А криско кога планира да му слезе от [("сцената")] на миро???

"не искам да съм легенда"... че то това да не е по собствено желание?

А защо не сега?

Извинявай , Миро, но не ставаш за певец. Снощи те засякох по ТВ-то и се ужасих. Провалихте хубавата песен. Да си жив и здрав.

о да, тя тая сцена около него беше много голяма, добре...