Бандерас: Холивуд винаги ме е ограничавал

Антонио Бандерас иска да се откъсне от Холивуд и да се снима в испански филми.

Обратно в новината

Коментари - Бандерас: Холивуд винаги ме е ограничавал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново онова робско нещо в българския манталитет в голяма част от коментарите - някакво чувство на зависимост, на криворазбрана благодарност, на куче, което лиже ръце и скимти покорно. Ама свободните хора не са такива, няма какво да им се чудите. Холивуд не му е господар, че да му ближе Бандерас ръка като куче. Холивуд се е възползвал от него и Бандерас се е възползвал от Холивуд. До прага на Холивуд нямаше да го допуснат, ако не виждаха голямата далавера от него. Така че всичко си е равностойно и всеки има право да си осъзнае в един момент сметката и следващата крачка в живота! Стига сте се възмущавали, че Антонио не е натикан в границите на вашите разбирания!

Ами за това, че е имал ограничения заради вида си и езика, не е виновен Холивуд.

голям е бандерас

Я стига бе, пич. Като си отишъл в Америка не си знаел изобщо английски и са ти давали все пак роли. А като не ти е харесвало що стоя толкова години, а ни си хвана шапката и да си отидеш в родината. Там едва ли щеше станеш милионер, макар, че и испанското кино е добро. Но така е, някой като преяде казва, че не е гладен вече.

Давали са му роли защото е талантлив и готин, а от това те печелят много повече, отколкото му плащат.

Не мога да разбера защо една равносметка толкова те дразни. В нашия манталитет съществува сякаш някакво мислене, че все на някого трябва да сме благодарни, че ни е дал въздух да дишаме. Бил в Холивуд, играл, взел много, дал още повече и сега прави равносметка. Какъв, за Бога, е проблемът?

именно,зашото си кадърен

ПИЛЕ ЗЛАТНО,ЕЛА В БОЯНА

Храни куче , да те лае..Неблагодарно цигане.

Явно на тебе ти е достатъчно някой само да те храни. И даже не да те храни, а да ти позволи да лижеш неговия XXXXL американски г*з!

По думите ти разбирам че си дежурна Мурзилка , която бди САЩ да бъдат оплюти. Но в случая си объркал статията таварищ. Не говорим за рубладжии, които чакат да бъдат нахранени щото са некадърни да го направят сами и чакат Батюшката. Говорим за правото на избор...нещо непонятно за крепостният ти мозък..

Ти щеше да им лижеш подметките, нали?

Ех, баце насила не са те държали в Холивуд. Дали щеше да си толкова богат и известен ако беше останал в Испания? Е щеше да ни докараш и Мелани в Европа, но то в Холивуд и браковете са нетрайни. Идвай си, чакаме те.

Абе неща помага на родината си, но защо трябва да се оплаква.

прав е до определена степен, но славата и парите нямаше да са същите в испания. сега след като ги има, може просто за удоволствие да играе.

Той си е бил звезда в Испания и преди да отиде в Холивуд. Както и Пенелопе Круз, Хавиер Бардем...

Дубрютро, Антонио! ;-)

Има само един проблем. В Испания няма да плащат милиони като в Холивуд.

Тези милиони Антонио си ги е заработил, а Холивуд също печели благодарение на филмите. Връзката се е изчерпала и Антонио е по- добре да играе, отколкото да чака години да го поканят за някаква роля и да се снима с меки китки в разни буламачи, защото времето на великите филми и артисти в Холивуд е отминало. За артистите часовникът също цъка .

му отива във филми на Алмодовар да играе. От холивудските му роли му отива само Зоро. Чакаме го във филмче с Пенелопе Крус.

Браво на Антонио, прям и откровен. Не ми се мисли, ако някой наш актьор беше стигнал до Холивуд, дали щеше да има смелостта и доблестта да каже така

Е, да, прям и откровен след 23 години и след натрупаните милиони. И аз мога така. Като се е чувствал ограничаван, защо не е напуснал и да си е отишъл в родинта, а?

Пръсни се от злоба, че е милионер лелче ...

То и без това ролите му във филмите на Алмодовар примерно са много по добри от холивудските бози в които участва по късно, тъй че ще е хубаво пак да го гледаме в качественни испански филми.

Алмодовар си е Алмодовар и Европа си е Европа...

Бандерата е пич, а Холивууду е изцяло под хозарски контрол и здраво промива мозъци!

Хайдееее, Бандерас бил етнически дискриминиран в САЩ? Холивуд му пречел на кариерата.... Амнести интернешънъл спи и не защитава бедния човечец... Кой беше той преди Холивуд, да ми припомните?

Известен испански актьор и преди да почне да се снима в Холивуд. Ама ти нали си някакъв прост балкански шаяк дошъл със свинските си цървули в големия град от село, простено ти е да не знаеш тези неща.

Много добре знам, че е известен испански актьор. и до там. Милионите си долари натрупа в Холивуд, това, което е сега стана в Холивуд. Га яде кифтетата ни рива.... не трябва да се плюе в кладенеца с вода, от който се пие. Относно просташкия ти език - оставям го без коментар. Всеки с възпитанието си.

Точно той, като напористо испанско селянче дойде в Холивуд, да види свят, да натрупа пари, да направи кариера и накрая точно като балкански селянин да се обърне и да се изплюе върху ръката, която го е хранила.

Къде е казал че етнически дискриминиран? Наистина то се вижда от кариерата му в Холивуд, че заради произхода и акцента си играе все един и същ типаж роли в Холивуд от сорта на Зоро и мачовци гринговци. Не е казал човека, че е дискриминиран, а че иска да смени и да снима всякакви роли там където няма да има акцент, щото си говори испански. Пък и пари и слава си има предостатъчно вече, за да може да си позволи да снима където и каквото му е кеф. От статията поне не виждам да плюе Холивуд.

акцента няма нищо общо с таланта. хавиер бардем спечели осkар и се снима в далеч по-стоинoстни филми от бандерас. на крива ракета всичко и пречи...