”Под прикритие” вече и в Румъния

Румънската телевизия Prima TV започва от днес излъчването на сериала "Под прикритие".

Обратно в новината

Коментари - ”Под прикритие” вече и в Румъния | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко нещо,което се проточва във времето, само защото е било успешно има лош край.Хубав си беше и то много сериалът в първия сезон. Това особено важи за сериалите. Можеше да се направят отделни филми, с отделни персонажи, като напр.филмите за Джеимс Бонд - агент 007. Там дори и главният герой се сменя."Дървото на живота" за мен е добър сериал, с добри персонажи.

Добра новина : ) И аз съм фен на сериала , ама вярно си беше мега дразнещо с турските брътвежи . Също много ме изкефиха " Революция Z'' и " Седем часа разлика " . Жалко , че последният го спряха ... " Фамилията " също заслужава внимание . Но моят фаворит си остава " Дървото на живота " : ))) Направен по трилогията на Владимир Зарев , филмът си е брилянтен отвсякъде . Актьорите са класа . Да не пропусна и " Знакът на Българина " , ама трябва да се гледа само на компа , щото тв7 блъскаха малоумни реклами през 10 мин. ; ))) С нетърпение чакам " Границата " по БНТ , сигурен съм , че ще ме грабне... Даже ще ме отнесе : ))) Много успехи на Българските кинотворци ! Със здраве : )

браво, стахотен успех!!!

Добра новина. "Под прикритие" БЕШЕ страхотен сериал. Но както се казва, всичко хубаво си има край. Последните 2 сезона напълно го развалиха. Стана абсолютна помия, дори намразих половината герои, сценарият се изтърка и започнаха да тъпчат на една място. Просто се изтърка. Язък. А го обожавах този сериал.

Мен ме дразни, че вкараха турската линия. Не стига, че ни заливат турски сериали отвсякъде, ами сега и в най-популярния български ще ни се бръщолеви на турски. П.П.:Нищо против турците.

Дааа, но според мен това, че акцентираха прекалено много на Куката и псувните му, също оказа влияния... плюс това Джаро го превърнаха едва ли не в положителен герой...Абе, развалиха го сериала, определено.

Те ни тровят с чалга, ние ги затапваме с ТВ Кино

Чалгата идва от Сърбия, Гърция, Турция. В интерес на истината румънците се опитват да правят готини и европейски, модерни парчета. В много отношения можем само да се учим от тях...

Не е така и те си имат чалга, на която казват "манеле".

те макетата като ме са казали че е техен серял пак добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Македония също скоро ще почнат да го излъчват. По тяхната телевизия "Алфа" тече реклама на първи сезон. Превели са го като "Подземje":)

Да гледат само 1 и 2 сезон... другите са отчайващо слаби...

Браво!