Джордж Клуни вече не е ерген

Холивуд изгуби най-желания си ерген на една от най-изисканите брачни церемонии в европейски стил.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни вече не е ерген | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шъ са самоубия... Ужас...

Клуни ми падна в очите ,нещо много фалшиво има ..и като виждам роклята на булката ..в тази романтична венеция ..този кич

Поредното "Споразумение" /като книгата на Елиа Казан/, или...

Хубавец, ама и той е остарял много...... ей, старостта на прощава на никой!

Старостта прощава на много хора, но простотията - НИКОГА!!!

А хъй жалко...

При такъв голям избор, точно черната арабка си избра.

То само да е това, че и от малка ислямска общност, която забранява брак с друга религиозна общност извън нея.

Ти си черна араПка и хейтърка! Амал е хубавица и с акъл.

Пожелавам на г-н Клуни успешна политическа кариера. Вече е женен мъж и може официално да претендира за губернаторски пост, а и защо не за Белия дом, където може да прекрачи само семеен мъж. Едно хубаво нещо има в това и то е, че съпругата му е достатъчно образована и представителна.

Президент на USA със съпруга от арабски произход.....?! Mного се съмнявам.

Сегашния Бонго да не идва от Версай?

От 3 месеца дир всеки ден излизат с новина за тези двамата и сватбата им. А сега? Сега Деницова и Пейчева реват на смени и оплакват Джорджи, който взе, че се ожени за друга.

Да е живо и здраво младото семейство! Зад тази показност намирисва обаче на много пари, които ще бъдат спечелени от младоженците, и техните финансови съветници.Дано не съм прав, но и развод след време пак ще носи много мъни.Това е да си известен!Това е да си американец!

Парите от списание Vogue (1 млн) за снимките на сватбата ще бъдат дарени за Дарфур. Клуни точно затова се отказа от многото американски кандидатки - за американките развода по сметка е част от живота. Докато Амал доскоро се грижеше за възрастния си баща и дори не се омъжила. Клуни и Амал са си лика прилика и по прогресивните граждански възгледи и не виждам занимание с политика в бъдеще, различно от неговите приятели Брад Пит и Анджелина Джоли, които прекарват свободното си време в граждански кампании за помощи на бедстващи хора по света.

а вече женен! Най-вероятно самичък си знае, че не е много хубав и го е било страх, че никоя няма да го вземе. Горкият, горкият...

НЯМА И ДА РАЗБЕРА КАКВО МУ Е ТОЗИ ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНОТО

А дали ще разбереш, драги, колко убийствено неграмотен си???

Сватба по Холивудски. Чакаме продължение...

бре много показност много протяжност много парадност и лъскавост -това не ми мирише на добре...аха ихо после тихо

къв ерген, уаа, той дедо ... изискан, елегантен дядо :)

Българските мъже се спихват на 30 години, пускат двойни и тройни гуши и шкембета, пушат и пият като руснаци, и си мислят, че и мъжете по широкия свят са като тях!! Да, ама не!!! Мъж като Джордж Клуни е недостижим идеал за Ганьо Нашенски, и като такъв задължително подлежи на мощно оплюване и обругаване, нищо че Джордж и не подозира за съществуването на червената кочинка, от която се разнася квиченето...

Че той почти на годините на тъщата!

Еее, че то в Столипиново ставате баби и дядовци на 25, какво да ви правим, като сте запецнали в средновековието...

Малко последни снимки да бяха добавили със сватбените халки.... uk. eonline. com/news/583379/george-clooney-amal-alamuddin-look-so-happy-as-a-married-couple-after-wedding-see-pics www .telegraph. co. uk/news/worldnews/europe/italy/11126525/George-Clooney-and-Amal-Alamuddin-appear-in-public-after-Venice-wedding.html www .bbc. com/news/world-29390980

Да беше дошъл у нас, тука са всички братовчедки на Ал Мудин и всеки ден идват нови и нови от Сирия. Можеше да му направим цял харем. Ако пък ли не, можеше някое наше Айше или Хюрие да му пробутаме.

Стою

Можеше да му ги пробутаме. И на селския казанджия мухлясали сливи можеше да пробутаме. И на краставичаря - краставици...

зашо бе, жорж, защо, бе клуни, защо ти трябваше брак?!

беше по готина от тая ливанка, но той си знае....

Victoria

Стейси беше куха лейка но за съжаление у нас такива много се ценят.

Брачната церемония ще е в Понеделник,

Е, и?

аз също мисля ,че това е брак по сметка , но са избрали Венеция,наистина много романтично

Клуни си изигра брилиантно картите, чака, чака и удари 6 ти ца от тотото. Не си мислете, че брака им е нагласен. Е да има някакъв процент 30-40 процента изгода и за двете страни.....Но кой балама не си прави. Сметката когато се жени??? Умните хора гледат да има либов и Изгода, шото първото е до време.

Много важно ,само той ли се е оженил.

глупости ..нещо не си наясно с бог

Е Клуни та Клуни,ама е като дядо на булката.Тази хубавица не му е пристанала само за това ,че е Клуни!

Браво! Почти набори сме :). И аз съм вече "стара", ама не "мома" :))))) Преди време имаше "Ергенски данък". Отдъхнах си, че Джордж Клуни най-накрая ще си го спести :))))).

Е сега му трябва само една чалма, а на нея - една бурка...

Да и зедно да заинат за Сирия или Ирак по избор. Иначе Жорето няма как да се е оженил за тази ромска прелест, без да е имало клъц, клъц. Така, че не ми се мисли ....

Само дето тя не е мюсюлманка ... жената е от сектата на друзите, погледнете в Уикипедия да се информирате, пък после пишете.

Американска парвенющина и италианска селяния. Утра буламач, който се пробутва доста нахално. Да бяха дарили парите на деца поне. Само Боно е естествен на снимките. Другите са позирали за музея на восъчните фигури.

Боно е с боядисана коса, това не е естествено за мъж.... виж Клуни е истински мъж и половина! Всеки има право на малко лично щастие, особено най-сексапилния мъж на планетата (избиран 3 пъти)... Булката му е чудесна, много красива и секси, само малко трябва да я понахрани след сватбата...

Хубав живот на щастливи, талантливи и богати хора. Отдавна е ясно, че Бог обича някои хора повече от други.

нещо не си наясно с бог

Осъзнал е , че остарява. А да си стар и самотен не е никак приятно. И решил да си вземе някой с който да си общува и да се грижи за него.Нищо ново под слънцето!

Брачната церемония ще е в Понеделник,ако не се провали през уикенда...Ако Клуни се събуди от унеса си и осъзнае с каква се е захванал церемонията може и да не се състои!Всичко е възможно на този свят!

За мен пък мнението (и съществуването ти) нямат никакво значение...

Уж искаха да избегнат шумотевица и папараци. Затова нямало да бъде в имението му. Пък то май целта е била точно обратното - на най-голямата сцена с най-много актьори и пищни декори. Лошо няма, ама що сучат и вътрят като един Сергей...

Клунито е стара лисица. При него няма празно. Хич не го мисля

Ти на кого викаш стар, бе!? Убавец.....

Е, той, завалията, дедо стана. Да е жив и здрав, пич е голям, ама чак ергенлък...

този брак е чиста бизнес сделка, с които да влезе в политиката,очаква се клуни да се кандидатира като губернатор на калифорня през 2018 или сенатор от щата.иначе в цял холивуд е публична таина,че е геи и всичките му връзки са за прикритие на този факт.голямата му любов е ранди гърбър,съпруга на синди крауфорд.

За първи път да прочета нещо умно от теб.

Неприятни са ми.

Лакеите се вижда, че злобно цъкат минуси. Чуждопоклонници в България колкото искаш. Само защото сте го виждали често в медиите, какъв е Клуни за вас - човек, който никога няма да срещнете, нито той вас. Предлагам да "пожелаете" добро на вашите близки и приятели, направете нещо за тях. Не желайте на непознати, смешно е понеже те никога няма да го разберат.

Колко години му трябваха да се реши?И това ми било мъж.Хората на тези години вече внуци гледат.Голямо постижение, няма що!

ti george clooney s horata li shte sravniavash,che i po tehnite standarti da zhivee? Ne vseki iska detsa i vnutsi, ako horata imaha talanta, uspeha i parite na george clooney, edva li shtiaha da gledat samo vnutsi. aide stiga.

Ерген...? Да бе ... в ушите може би? Всъщност ... не се чудя на него, че е взел млада жена, при това образована, но ТЯ какво ще прави с този застаряващ мъж? Само след 1-2 години всяка вечер ще съжалява, че й е мъж?!

Много шум за нищо...брак сделка.

аз оставам последня ерген...имам сащите очила ,,персол,,

Той и досега не беше ерген ама ...

На първата снимка Гошо Хубавеца прилича на мен, не мислите ли? А на някои от останалите фотоси така се е озъбил, като че брака с Амал Аламудин не му се нрави много-много.

тоя се е взел на мнооого сериозно,щом продаде ергенската кожа след дълго пробване тук и там.та кацна на ливанка,пък и той самият прилича на ливанец.

Тази новина внесе вселенска хармония и дзен успокоение в душата ми! ДЖОРДЖ КЛУУНИ ВЕЧЕ НЕ Е ЕРГЕН! Молитвите на всичките ми братя са чути! Невероятен катарзис! Изключителна нирвана! Благодаря ти, Джордж, че изпълни новините на Дир със смисъл!!! А сега се надявам повече да не смущават покоя ми с новини за сватбата ти, медения месец, раждането на наследници и бъдещия развод!

Надеждата умира последна ... Наде, Наде, що съм жив тогава ...

все ми е тая...

Тук един се кефил повече на Горан един кой си /дори и името му не знам/, ама Холивуд не се бие за него. Клуни има присъствие, има харизма, има въздействие, както преди ако някои помни Ален Делон. А възрастта не е приятна за никого, но няма друг начин да живеем по-дълго, към което се стремим всички.От повечето написано излиза,че никак, ама никак не харесваме живота на Клуни и не искаме да се сменим с него.

тва е защото ти нямаш пет пари, нали?