Стефан Вълдобрев и Рут Колева с общ концерт

Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят феновете на качествената българска музика на 18 октомври (събота) в столичния клуб "Терминал 1".

Обратно в новината

Коментари - Стефан Вълдобрев и Рут Колева с общ концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра е песента. Така могат хората, така пеят. Не зная защо, но в края на припева, при дом, дом, дом ми звучи определено познато. Само че, в момента не мога да се сетя от къде е.

:) Песента започва с мотиви от Боб Марли и завършва с ,, па- ба- ра - дап,,- мотиви на Supertramp-,, The Logical Song,,. А текстът на,,Хромозоми,,-,,...Когато се разливат хромозоми,Космосът спи, а цялата Вселена свети...,, Текстописецът не е разбрал разликата между хромозоми и сперматозоиди...

Стефчо, излагаш се ! На една сцена с тая... по-добре да се самозензурирам, да не ме цензурират модовете.

Xаресвам стефан вълдобрев много. дано е хубаво шоуто.

Абе Рут Колева, не беше ли казала Адио фор евър на БГто и българите, или се бъркам нещо? Май нещо ни нахрани в купом и замина да превзима световните сцени...обаче и селска автогара не е превзела там май май...странно

Честно,мноо си кух ! Ми,че то момичето ни съжалило и остана да ни радва,да ни показва класики и шедьоври,а пък ти ...

Тази жена чалга-певица ли е?

Рут колева! Пълно музикално недоразумение! Невъзпитана и нагла тъпня! Ужас! Кой ще дава пари да си купува билети, за да слуша това чудо?!

Стефчо нещо се е объркАл като се е хванал с тая да правят концерт. Колева е доста посредствена. Той е талантлив иначе.

Рут е максимална,Стефан е пълен провал

Има такива които МОГАТ и такива спуснати с парашут, КОИТО НЕ МОГАТ да ПЕЯТ на ЖИВО като - теме - РУТ КОЛЕВА! Когато пееш и ЖИВЕЕШ ПЕСЕНТА е прекрасно, но за съжаление НЕ МОЖЕ И ДУМА ДА СТАВА ЗА ТОВА ТУК!

Едно не мога да разбера - какво общо имат тези двамата с качествената българска музика?!?

За Рут не знам, но за Вълдобрев не си прав. Човека просто прави качествена музика и това е. Вярно, че не е за всяко ухо, но това не я прави лоша.