Снимат ”Сексът и градът” 3

Третият филм за историята на Кари, Саманта, Миранда и Шарлът е в процес на разработка, разкри актрисата Дженифър Хъдсън.

Обратно в новината

Коментари - Снимат ”Сексът и градът” 3 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Това не сме ли го гледали вече?;-)))

Това, че за българското общество е непростим грях да си на 45 години, да правиш секс и да се наслаждаваш на живота, не означава че и за цивилизования свят е така!!! Дано да направят трета част, сериите бяха страхотни и много разтоварващи!

Никакъв грях не е, разбира се, но драга, и 4те героини в сериала преди доста години бяха към 40-те, а ги представяха за момичета на 30 години. Нека не си кривим душата, а сега сами може да сметнем на ум на колко са- със сигурност са над 45г., в което няма нищо лошо разбира се. Стига само да не ги представят за нещо, което не са!

Сара Джесика Паркър е родена през 1965 година, Синтия Никсън през 1966 година, Катрин Дейвис - през 1965година, най-върастна е Ким Катрал - родена през 1956 година. Ако сметнеш - трите са на 48-49 години в момента, само Саманта е прехвърлила 50 те. Във филма - 2-ра част, който беше през 2010 та година тя беше 52 годишна. А сериалът се излъчва от 1998 ма - до 2004 та година, т.е. през 2004 а година са били 38-39 годишни, точно колкото героините си.

Голям почитател съм на сериала- забавен и разтоварващ, но филмите и двете части са ....тягостни и дълги по 2 часа и половина. Първата част не я изгледах докрая. Мисля, че се изчерпаха отдавна. Иначе и 4-те дами много ми харесват. Във всяка има нещо, в което може да се преоткриеш.

Успех, успех, успех! Чакаме го с нетърпение.

Мале, тази, на снимката, като я видя всичко свързано със секс се изпарява. Иначе, сериала и филмите са забавни, дано и третия да е добър! :)

сигурно голяма част от филма ще се развива в някои луксозен пенсионерски клуб...те са като хотели, за пенсионерките с по-високи доходи. и аз обичах сериала, но се изчерпа темата още през 90те години на миналия век. голям зор в холивуд - още пари да изкарат от тази боза.

Тия не се ли пенсионираха вече и да се преместят на село? Какъв секс на тия години? Какъв град?!

Това, че ти на 40 години си получил еректилна дисфункция не означава, че всички хора са като теб. Здравите мъже и жени правят секс докато могат и на 45-50 години е съвсем нормално да се прави секс.

непрятен сексистки, псевдоснобарски серял. че и 3!

отвратителна конска мутра /сара/

бих казале, че е вече too late за нов сезон. мисля, че се изчерпа темата просто , а и аkтрисите също.

И повече кич да му турите. И сополите да текат като река!

Прекрсано, сега жените, незнаещи какво искат от живота и повтарящи - всички свестни мъже са женени или гейове, ще имат своя сериал за отдушник на мъката :)

Не знам дали е добра идея. Сериалчето беше супер свежо, обаче двата филма бяха ужасни. Върха на кича и издигането в култ на потреблението( най-вече на скъпи марки). Не бих гледала.

Ужасен сериал, показващ как жените да се перманентно нещастни с живота си, да си лягат с всеки срещнат, по-честичко ако може, и много е важно да е богат. Егати и инфантилите...

Абсолютно точно..изказване на истински мъж...

Ама не съм мъж..:)

СУПЕР... МНОГО ГО ОБИЧАМ ТОЗИ СЕРИАЛ...ПРИЯТЕН ... РАЗТОВАРВАЩ... И КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ТРЕТАТА ЧАСТ?

Трябва спешно да се прекръсти.....на "стари баби вампири" сериала

Да, ужасно дразнят тия незадоволени ненаситни лелки (но скоро баби).

Явно сте млада и сигурно си пожелавате на 45 години да сте баба.