Жерар Депардийо ще снима филм в българско село

Френската кинозвезда ще снима филм в пловдивското село Калояново.

Обратно в новината

Коментари - Жерар Депардийо ще снима филм в българско село | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е гений,един от най големите актюри за всички времена,никога не е претендирал да е перфектен,никой не е .

Добро пожаловат товарищ Депардийо.

Защо Ваня? Нормално е да е Ваньо, Ванчо, Ванко.

Е те на тоо му докарайте две бъчви БГ вино от Сунгурларе и ще стане българин на часа.

Предполагам, че селото ще е или Телиш или в Дамяница.

Ами у нас беднотията е естествен декор за снимане на филми от епохи назад...

Наскоро излязоха мемоарите му ! Много са шокиращи !

Да не вземе да налети на някой селски момък? Френски педерюга в комбинация с Путиновски алкохолик е опасна работа.

Абе тоя не беше ли руснак бе? Какво дири тука в България?

...Жерар е недодялан, чепат, инат, сприхав и въпреки това чаровник.Христофор Колумб, Сирано дьо Бержерак, ченге и побойник, той си остава велик! Само едно ме тревожи - интересно ми е как едно село от съвременна България ще покаже едно друго село от социалистическа България през 70-те?!? Онези, които живяхме в тази епоха, помним, че селата тогава бяха китни и кипящи от живот. Всяка събота - панаири и народни хора. Населението заето, работи в местното ТКЗС, фучат трактори, комбайни и камиони. Вечеринки, смях и задявки.по поляните - деца.Безгрижие и спокойствие.Но като знам конюнктурата, няма да се учудя, ако във филма покажат едно мизерно, мрачно и обезлюдено социалистическо село...а симпатягата Жерар идея си няма какво е било тук и какво е сега. Надявам се, поне винцето да е като едновремешното.....дано го оцени!

пиянгурник няма как да го хванат за снимка без да е с чаша! Просто няма такъв момент!

та нали си има собствена кръчма в Русия, искаш друга снимка, а кой ще прави реклама. Сигурно донесе много вино за да почерпи българско село с френска напитка.

Страхувам се селската обстановка да не изглежда не от миналия век ами от 13 век.Местните винарски изби ще процъфтят ДЕПАРДИЙО пие колкото една рота .

КАЛОЯНОВЦИ ДА КОПАТ ДУПКИ И ДА КРИЯТ БЪЧВИТЕ С ВИНОТО .... ... ДЕПАРДИЙО Е ВЕЛИК АКТЬОР И СТАРА ДАМАДЖАНА ... :))) .... ДЪЩЕРЯ МУ КАЗА ЧЕ НЕ ГОВОРИ С НЕГО - БИЛА БЯСНА ЧЕ ЩЕ УМРЕ ОТ ПИЕНЕ :))

Голяма будала си бе. Аз пък викам да му продадем колкото се може повече българско вино. Ако не е най-доброто е едно от от тях. Каква по-добра реклама може да се направи за българското вино от западен алкохолик не знам. Да не говорим, че ако има кръчма в Русия, то по-добър бизнес за България от това да осигури още по-добър достъп на българското вино там аз не се сещам. Пък току виж руснаците се навият да ни дадат петрол за вино така както беше уредил бай Тошо.

Само да не стане българин, че не ми се ще разни руснаци да стават българи. Ако беше французин, иди-ела, ама той вече не е.

предпочитанията си, неровен час ще дойдат френски национал социалисти.

не е лошо да се виждат нашите красиви природни богатства, нашият бит, ама този 250 килограмов бойлер ще пресуши де що бъчва види в селото и околността, ще бъде велик пияндурски празник, да го държат под око не е зле.....