Синди съжалява, че е третирала много косата си

Топмоделът Синди Крауфорд призна, че не е знаела достатъчно за нещата, които са вредни за косата.

Обратно в новината

Коментари - Синди съжалява, че е третирала много косата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да правела тя 10 мин. гола под душа, докато действа маската!!! Ами като начало можеш да измиеш плочките или ваната. Или 10 мин. да се къпеш-или вие там само се полеете и готово? Можеш да се епилираш....Българските жени това правят,когато в банята са с маска на косата или боя!

А ако я мързи да чисти може да му удари една мастурбация, пък има и водоустойчиви вибратори...

Каквото и да я прави - косата си побелява и става друга. Измам известни подозрения, че ако я цапаш с женски мазила за разкрасяване, е възможно и да побелява по-бързо. Личните ми впечатления са, че жените, които ползват много козметика имат по-амортизиран вид, дали заради козметиката или заради естеството на работата им, която изисква ползването на повече козметика, това не зная.

И в крайна сметка всичко е въпрос на ген. Има хора, които побеляват на 25 години, има и други, които почти нямат бели коси дори и на 60годишна възраст. А каква ще ти е кожата - освен от козметиката зависи и от качеството на храната, както и от атмосферните влияния, на които човек е изложен през по-голямата част от деня си.

Съгласявам се, за храната и атмосферните условия и т.н. За гена - не съвсем. Бялата коса според мен е признак на остаряване, а хората безспорно остаряват с различни темпове, в зависимост от куп фактори. Дори да се опитва да замазва симптомите човек, ентропията си е ентропия ...

има ли известна жена която не е изкрана травестит в този форум

Синди вече е бита карта, ама щерка й е като Алкател - Уан Тъч! Дано стане актриса, та да ни радва от екрана!

Защо бре Синди, защо бре Крауфорд, нали третирането с крем 21 е полезно за косата? Така като ти гледам скулестите черти, най-вероятно си ползвала баслам, с изобилие на мъжки хормони.

Точно! Прилича на трансвестит.

Ох , милата тя за какво се затръшкала, ако повечето българки можеха да вложат толкова доларчета в прическите си не биха се жалвали......

за някои може и да е много красива, но снимана от определен ракурс, прилича на кон с това дълго лице... Доста мъжки черти.

"прилича на кон с това дълго лице... Доста мъжки черти."" - a ти пък приличаш на вихрогон

И аз това казвам, че е много вредно да се къпеш често. Само не знам, защо всички слизат аз като се кача в рейса.

Можеш да се къпеш и без да си мокриш косата.

Има какво да се прави 10 минути под душа...гола...има , определено има, но е хубаво и половинкаат ти да е там все пак...:))) дано само 9-те минути над нормата не навредят на косата:)))

Примерно може да измие банята.

За теб нормата 19 мин. ли е?....

специално за банята-да, в последствие и двамата предпочитаме по-удобни места;)

По-големи простотии не бях чел скоро. Корена на косата не помни какво си правила с израстъка му , но помни много добре възрастта и от какво си болна.

Хайде, хакйде, като прибираше милионките от рекламите от козметичните компании - не ривеше!! Стига с тая превзетост бе- една алчна,ама много алчна, макар и много красива жена!

А аз какво да правя 10 минути гола под душа, докато действа маската?! - много сериозен проблем чак се замислих