Лили Иванова с нова песен, албум и концерт

С радио премиера на нов сингъл от екипа на Лили Иванова официално обявиха предстоящо излизане на нов студиен албум вечерта на концерта в зала 1, НДК на 6.11.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова с нова песен, албум и концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво и емоционално е звученето на пеенето и инструментала. Тъй като песента все още няма клип, ще се радвам в близко бъдеще Лили да покани отново Мариус, за да го направят заедно. Мисля, че като двойка творци те имат какво да ни кажат.

- не му харесваше : счупеното сърце! Използвали са обаче немският израз: Sie hat ihm das Herz gebrochen, който на български не звучи, не се използва и значението му не е като СЧУПВАНЕ НА ПОРЦЕЛАН. Те също казват - Die Willen gebrochen, значи думата СЧУПВАНЕ е само в преносен смисъл И НА БЪЛГАРСКИ НЕ СТАВА!

на живо? Или е измама- отзад вървят записите, а тя си отваря само устата и се разхожда по сцената, но не на дълече, нама да може да си прочете текстовете. Кой го знае?

Love it!

ОТ ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОБА БОЛЕДУВА МОЗЪКА И ДУШАТА. НЕ СТЕ РЕАЛНИ,ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ЛИЛИ , РАДВАЙТЕ СЕ НА УСПЕХИТЕ И НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИ.НЕУСПЕЛИЯ 4ОВЕК Е ВИНАГИ НЕДОВОЛЕН И ГНЕВЕН. УСПЕХИ, ЛИЛИ!!!!!!!!!!!!!

ИМА ЕНЕРГИЯ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО ВИ! ОТЛИ4НО!

На тази възраст да пееш, че ти трябва време за любовта е смешно. Текстът на песента не ми харесва, особено изразът "чупливо сърце". Тъпотии ! Това да не ви е предмет чуплив.

Забравих да кажа: Хора, слушайте нещо по-весело. Това са умрели песни, внасящи меланхолия и илюзии в душата.

Вие кога я минахте нейната възраст, че да знаете колко време за любов е нужно?

че песните и са полу народни песни - т.е. уж забавна песен но е с характер и начин на пеене като народна певица! Не е ли така? Това е то - народна песен с модерен текст, а иначе е като ПОЛЕГНАЛА Е ТОДОРА!

ЛИЛИ, УНИКАЛЕН ХИТ БАЛАДА! НЕ МОГА ДА СПРА ДА Я СЛУШАМ!!! ПЕРФЕКТНА СТЕ В ИЗПЪЛНЕНИЕ И ВИЗИЯ!

Слез от Caps Lock, че ме заболя главата от твоето викане!

ЛИЛИ, ПОКЛОН! СЛУШАХ ПЕСЕНТА НА БИС 10 ПАТИ! УНИКАЛНА!

Малко са 10 пАти, трябва поне 100 пАти да я слушаш!

Не е ли чудесно,че на такава голяма част от българите най- големият им проблем е кога ще спре да пее Лили Иванова?

ЛИЛИ, ДЪЛБОК ПОКЛОН! ГОРДЕЙ СЕ СЪС СЕБЕ СИ! УНИКАЛНА ПЕСЕН И ИЗПЪЛНЕНИЕ!

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НА КОЛКО ГОДИ Е ЛИЛИ ИВАНОВА? ИМА ГО ВЪВ ВЪПРОСИТЕ НА НИКИ КЪНЧЕВ

Набори сте, ама ти си много грозен

Най великата! Това е дарба от Бог!!!! Песни които винаги ще се помнят!!! Да е жива и здрава!!!!

Поредната хубава песен, изпята от тази малка, но едновременно с това и голяма вълшебница. Сигурно съм пристрастен, но ми се струва, че каквото и да изпее Лили ще ми хареса, щом е минало преди това през нейното одобрение.

Олеле майко !!!

АМАН !!! КЪШ, МА! КЪШ!!!! ФУ-ФУ-ФУ! ИШШШШШШШШ! ИШШШШ! Р-Р-Р-Р-Р, ГЯ-ГЯ-ГЯ! ЧИБА! ПСССССТ! ФУ! ГАЛИИИНА БЛАНКА БЪЛ-БУК, БЪЛ-БУК! МАРШ!!! КУРЕШКА! АМАН МА, АМАН, МА! АМАААААААААААААААААААААН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Простотията ходи по хората със сигурност. Засрамете се "оценители"

Вие на 78 изглеждайте като нея и имайте нейната работоспособност! Ама сигурно още на 30 пиете вече хапове, имате шипове, гледате тъпо и се чудите с каква електронна игричка или сайтче да се забавлявате!

да е мило? Много и е красиво лицето и си знае текстовете!

и което закрива с пиргите си, иначе.... Пък и за текстовете - стой и тетрадкат на сцената ЧЕ ДА ГИ ЧЕТЕ- на тази възраст се запомня по трудно!

Умник такъв,Лили има към 1000 песни и текстовете са с обема на книгата "Война и мир".Ти ще ги запомниш ли?Едва ли,защото си тъп като шотландска гайда.

на мен песента ми харесва..всеки си има вкус...

мумията се завръща 3 серия

НАПРАВЕТЕ ЕДНА МИЛИОННА ЧАСТ , ОТ ТОВА , КОЕТО ТЯ Е НАПРАВИЛА , НЕЩАСТНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ , АМА НЕ ВИ СТИСКА ДА ПОРАЗРОВИТЕ ЖАЛКИЯ СИ ЖИВОТ , НАЛИИИИИИИ

да, тя е дала много ,направила, изпяла много хитове с които сме отраснали, ама всичко в минало време...днес да си гледа старините! поклон пред творчеството и! и пак да си гледа старините ! писна ни от нея!

И на мен ми писна. Подкрепям ви.

Какво ти пречи бе, тъпанар, чеа жената и на тази възраст може да пее! Ще се поболеете от злоба, скапаняци!

Бях дете, когато песните на Лили Иванова се лееха отвсякъде. Още мога да си ги изтананикам, въпреки, че вече съм на 44 години. Не оспорвам качествата ѝ на изпълнител. Аз не съм музикален критик. Но, когато преди години, харесваната от мен певица се появи на страниците на Playboy, останах изумена. Комерсиализма и чалгата(като течение в изкуството и живота) ме отвратиха от опитите на Примата ни да бъде актуална. Смешна е! В изказването си не визирам възрастта ѝ. Смятам, че е неадекватна към модерната музика. Винаги ще ми харесват старите ѝ песни! Днес, тя звучи гротесктно!

Благодаря на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски, че като бях членка на НДСВ, Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски ме направи Полковник от Българската Армия. Мерси за което.

така да те е срам за тази измама? Хората учат в воени училища и завършват ГЕНЕРАЛЩАБ АКАДЕМИЯ. а ти дори и две ноти не знаеш, ти ПОЛКОВНИК ТИ. Цар или не все сте мошеници!

Ей това е да си Лили. Пинк Флойд издават последния си албум и спират да пеят, а баба Лили продължава.

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЛИЛИ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ПЕЕ ЗА НЕЙНО ЗДРАВЕЕ

Bell

Моите уважения към Лили Иванова, но новите й песни не струват. Опитах се да изгледам/изслушам последния й концерт от Арена Армеец - е не можах...

Лилето си е Лиле! Евала на момичето!!! Търговска марка - "Лили Иванова"

моля парламента, СЕМ и всякакви отговорни институции да спре излъчването на тази жена в национален ефир. това е вече прекалено, някой няма ли да й каже, да се погледне в огледалото, пък дано да се усети да спре да плаши деца и възрастни. тези нейни си самовнушения, че Лили Иванова била прима, са смешни и май си вярва само тя.

Тази забрана обаче да важи за всички стари жени,или по-добре,само за майка ти и баба ти-никакво излизане навън,защото по същия начин ще изплашат децата!А най-добре ще е и-нета да е с ограничен достъп,т.е,само за мислещи същества,маймуните само спам правят и сатурират мрежата.

ти нещо много лично ги приемаш нещата, пич! успокой топката! става дума конкретно за Лили Иванова, която се стреми на всяка цена да остане на сцена. виждам, че си й фен и го уважавам. затова пусни си някоя нейна песен и си пей! тук всеки има право да изразява мнение, затова е форум, по-добре го преживей!

Тази луда вярно напред с краката ще напусне сцената!Няма мяра!!!

"Вчера във трамвай девятка пукнал някакъв си дядка, тумба-лумба, иха-ха, свалят го напред с крака" :))))))) Илф и Петров

браво лиле!

Лилито цепи мрака, ашколсун, маце!

Изкукуригала гериатрия!!!

По мое скромно мнение един дует с Криско рязко ще вдигне гледаемостта на баба Лили! Текст, подобен на този от 'видимо доволни" смятам, че ще доведе поне до 10млн в тубата .... Цъкайте минуси на воля!

представям си я "как са мята" на пилона

Хубава е песента. Текстът е на ниво Агент Тенев, което се очакваше, но мелодията бива - прилично изградена рок-балада, и Лили пее безпогрешно.

Поредната кахърна рецитация на баба Лила. Става за обучение, за тренировка, за демонстрация на гласови данни, но не вярвам някой да я запомни и да си я тананика - а бе умряла риба...

Е а стига вече де. Аман, все пак сме във възрастта на валидолчето, нитроглицеринчето и стенокардинчето. Бидейки само 12 г. по-млада от нея, вече постъпих в старчески дом, стаята е хубава, но някакси празна, само аз съм, та й пазя съседното легло и не давам да пипат шкафчето. И една мъничка молбица - моля операторите да дават с камерите си само далечен план - все пак майката природа е непреклонна и не прощава. Благодаря и доскоро и на тях в мъжкото отделение. И да си носят повече бельо.

ГлупациииииииииииииииииКомплексари!!!!1111

Хахаха, на този коментар се смях може би най-много! Много свеж! Колкото до телешкото обожание от прабаболилините фенове, само едно ще кажа - навремето комунистите умишлено я центрираха като "най-добра", без изобщо да е такава и при наличинето на хиляди пъти по-добри от нея, но им беше удобна, и зомбирания страхлив народец се самоубиди, че другарите са прави - та и до днес се срещат внуци на ония червени бабички, които припадаха от умиление, слушайки просташките соц-бози на ....лили Иванова.

Прекрасната Лили пример за трудолюбие, развитие и силен характер , ако поне една малка част от българите бяхме като нея

Точно така!

много хубава песн страхотен арангимент както винаги страхитно испяване,но за суяление евтина звукозаписна исторя.в кои гараш е записвана песента (за суяление). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една песен, един албум? Много иновативно

радост за некрофилите.. не знаех, че са толкова много в БГ. Но поне това показва успешно интегриране в ЕС!

Е споко де, всеки ден има радост и за вас инфантилите-Криско и Дриско, Графа и Графинята, Мойсей и братчед му, Мара Илиева, Любо, Гошо, Пешо, Дидо плюс цяла армия от чалгаджии... боза се лее, не е шега.... Баба ти поне МОЖЕ да пее

С товя капацитет най-мого да се интегрираш успешно в някоя квартална кръчма. Ма най-най-много!

ВЕЛИКА..............няма нужда от повече думи

Тази бабушкерница Лили Иванова, колкото и да се пъне, няма да може да се чекне и кряка на сцената до възраст, на която го правеше Стоянка Мутафова!

Еей, за 60 години не се научи тази жена да затваря гласните малко. Никакво развитие за толкова години.

Заглавие стил: Л.Иванова: Гейм, Сет, Мач!

Докога ще ни занимавате с тази бездарна комунистка!?

Личи си, че си от ГЕРБ:)))

Като членка на НДСВ, Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски направи Лили Иванова Полковник от Българската Армия. Факт.

Аз трябва да призная, че не я харесвах. Не е моя тип музика, но с времето определено оценявам това, което прави. Разбира се и неизменния факт, че е на върха и през комунизъм (когато можем да си кажем "еее връзки") и през преход и продължава да твори и издава нови неща и да се адаптира. И то без да има нужда да ходи по реалитита - било то музикални и други такива... Не че мнението ми има особено значение, но евала й!

Чак пък да твори-аз не знам да има и една авторска песен! Ако никой не и напише -какво ще пее?

Мда, чупливо е сърцето! След преживяна сърдечна криза... почивай повече. Иначе песента е хубава!

Мдааа , байпас си требе за чупеното сърце, не песен!

Чудесна песен (малко тъжна и меланхолична)Прекрасна Лили ......Да е жива и здрава , защото истинските творци , като нея останаха изключително малко в България .....

Лили Иванова издаде нов албум!

Мама е велика

Сине ...синеееееееееее...прав си ...велика е майка ти !

Колкото и да бълвате глупости, Лили Иванова има хиляди почитатели! Аз съм на 30 години и я харесвам изключително много! Това, е толкова години прави концерти, които се разпродават веднага нищо ли не значи според вас?

малко са хората, които разбират от истинска музика . К Какво ще остане в световното музикално наследство от нея?

Имала е хиляди почитатели едно време .... Сега да са останали стотина! Останалите отдавна са "отлетели" към вечните ловни полета!

Това да се чуе,не твоята злоба!