Как да носите токчета без да увредите краката си

Високите токчета придават увереност на жените и им помагат да изглеждат по-високи. Но какво да кажем за болката, която причиняват?

Обратно в новината

Коментари - Как да носите токчета без да увредите краката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да ги носиш без да увредиш краката си?Има само един,АБСОЛЮТНО ГАРАНТИРАН начин:Носиш ги в торбичка със себе си като толкова много искаш да носиш високи обувки!

Какъв е този зор при жените да се обезобразяват с такива протези за крака?

Радвам се, че има мъже, които изказват подобно мнение. Аз специално съм 167 см, но не бих се измъчвала цял ден с високи токове, независимо кой какво мисли.

Dobromir Dimitrow

И аз да ти кажа, че повечето жени, като си сложат токчета, особено високи токчета , ми приличат на кобили! Смятам за много глупаво носенето на неудобни обувки. Не ме интересува височината, харесвам и високи и миньончета, друго е важното!!!

аз съм 175 см и като сложа ток 90% от хората, поне като съм си в България, ги гледам отгоре. :))

от това ли живееш?

Няма обувки на висок ток, които да не вредят. Добре, че съм 1,70. Обикновено съм на 5-7 см. ток, но дебел и удобен. Или на пантофи. Високият ток е предпочитан не само от ниските жени, защото той е символ на елегантност и женственост. А на една висока жена стои перфектно и краката й стават безкрайни. Аз на висок ток не мога да ходя, един път опитах с едни 12 см. и направо ми прилоша от болката. За нищо не света не бих заменила удобните обувки.

Прави сте, но ти с твоите 1,70 и ток 5 см ти е супер и ставаш с височина на модел, а ако си като мен 1,58 искаш не искаш ще се мъчиш на висок ток. Височината е нещо, което не можем да променим, нито прикрием, защото е ген. Благодарение на високите токчета и ниските жени придобиват самочувствие и не се чувстват като непораснали деца, защото ниска жена на пантоф изглежда точно така:))

Много глупаво разсъждаваш.... Миньон съм и се гордея с това .... не слагам висок ток ... Самочуствието на жената не бива да е в дължината на краката....

Че какво им е на миньончетата? Секси са, мънички, предизвикват у мъжвте желанието да ги покровитестват и да ги глезят ... Какво й е на Хейдън Пентиер, например? Трепач маце! Високите жени имат едни достойнства, миньонките - други.

Хора, няма такова нещо като обувки на висок ток, които да не увреждат краката! Мислете практично, нека модата не ви води. Иначе на една възраст ще ревете като мен, даже и от маратонки!

Тия се чудят с какво да си запълват липсата на полезна информация.. съвсем безуспешно, както се вижда..

баси тъпотийте

Паднаха ми батерийте на байпаса!

Кво е тъпотий, бе пич?

Предполагам някой древногръцки бог, поне така звучи;)