Къде в България живеят хората с най-добра физика

Жителите на София и Монтана са национални шампиони по затлъстяване. Най-слаби са хората в Русе и Бургас. С най-дълги крака са в Пловдив и Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Къде в България живеят хората с най-добра физика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А! Мене не са ме претеглили, иначе усреднено теглото на софиянки щеше да удари 100.

Смисълът какъв е на това изследване?

Според мен най-хубавите жени на северна България са врачанките, а най-хубавите жени на юга са старозагорчанките. За мъжете може да се каже, че никога не ми е харесвал мъж от североизточна България или пък от югозападна България, но виж, по другия диагонал има хубавци :)

Проф. Йорданов взе много да се изживява. Едно време от неговия институт "изследваха" дали има разлика между македонци и българи, после професорът "доказваше" как са изглеждали нашите ханове, царе и възрожденци, а сега, понеже нямаме вече такива, той е извадил сантиметъра да мери кълки и шкембета. Вярно е обаче, че русенките са късокраки, за разлика от комшийките оттатък Дунава. А като знаем Стефчето Костадинова, няма нужда да мерим останалите пловдивчанки.

Да сравнявате размери с тегло са най-бездарните статистики, които може да предиставите... Тая статия по добре я изтриите, защото е заблуждаваща!

Мда... там кръстосали светулка със срамна въшка и така решили въпроса с осветлението нощем...

Особено леля ми! Пу-пу!

предпочитаме голяма чушка, поднесена в приветлив вид :)

Jeni

Не е нужно да си надарен, а да знаеш и можеш как да използваш "чушката", и не само нея!

От всичкото ти написано разбрахме само едно - дебел си. И докато ти самия себе си се наричаш "мечок", ако нямаш паричи (както и предполагам) си си чиста свиня... :D

За съжаление всеки килограм в повече добавя тлъст слой в основата на члена и той се скъсява. Няма майтап, ако поотслабнеш, ще се удължиш с 2-3 см, доказано.

"А, кому са нужни - подобни безсмислени стъкмистики и кой - плаща за тях!?!?!?" ... тема за следващо, високо-научно и жизнено-полезно за човечеството проучване :-)

Няма значение физиката, а финансите.

ама тая снимка няма нищо общо с българските мъже. хич даже..

Мъжете на снимката са много готини, усмихнати и привлекателни. Действат позитивно. Мисля, обаче, че са хомосексуални. В това няма нищо лошо, но май че се утвърждава максимата, че повечето хубави , поддържани и секси мъже са гей. :-))). Бих искала хетеро мъжете да притежават поне малка част от тяхното излъчване. Ще е добре за нас.

това на снимката скандинавски гейове ли са? Симпатични са ;)

виж коментара ми по-долу

Не знаех че в Русе живеят моделите на Abercrombie & Bitch!

Това проучване е несериозно. Много обичам да деля българите по зони, събирам си думички от различните области, акценти, говори и т.н., и мога да ги категоризирам по манталитета. Стигат ми две-три реплики с някого, за да установя от кой регион на България е (стига да е нещо специфично - врачаните и македонците не можеш да ги сбъркаш). Но говорът и манталитета са неща, които могат да се усвоят за кратко време - 10-15 години. По антропологични храктеристики не могат да се категоризират хората или поне е доста трудно. Известно време си мислех, че жителите на Добрич и Каварна са с най-дръпнати очи (от някакъв прабългарски ген), най-руси са хората между Белово и Ихтиман, че в Кърджали са по-мургави, но в крайна сметка стигнах до извода, че сме се смесили отдавна до толкова, че да не могат да се категоризират по антропологични характеристики и зони - няма връзка между двете.

А в Сливен и Пловдив живеят най-много мангали, селяндурска София е плътно зад тях! Те включени ли са в класацията?!

Да не пропуснем и Стара Гъзора!

ама и ти се буташ да си в София нали

Аз се изнесох от София с кеф!

Не пише кои са най-красивите, ама то се знае - ямболийките :)

Брей най-красиви били Ямболийките ........ А за мен най-красиви са Софиянките ти да видиш

Ок, щом харесваш шампионки по затлъстяване :)

Ейй сега като дойде някоя бургаска батка, ще видите кой бил слаб...

умрел от глад

Половината в София ядат свинско, другата половина зеле, значи в София всички ядат свинксо със зеле.

Килограмите зависят и от височината, не само от тлъстините. Софиянци не са най-дебели, а най-високи. Всеки който е виждал гларусите до един софиянец го знае.

Това е апогей на тъпотията! Най-красивите жени са в софия... това за пловдивчанки идългите им крака е мега смешно... пловдивчанки са най-евтините и леснодостъпни жени за софиянеца, щото им се иска да останат в софия, но не са красиви, сори майни

Вижсам,че си доста тъп и предполагам,че корените са ти от някое незнайно село,защото кореняк софиянец няма този манталитет на изказ.предполагам,че минималтия ти опит и успех сред жените те е таправил толкова заядлив.Пловдивчанки хич не импука за София-тук си имаме всичко гарнирано с повече слънце и най-прекрасните Родопи на 20минути с кола.Много си в грешка,дано се осъзнаеш.И не се коси,ще си намериш и ти някое момиче:)!

И пловдивчанка, и софиянка, и плевенчанка - седне ли на батковия, НЕ ПРОЩАВАМ!

Ами средният ръст? По-добре 80-85кг на 1.90 отколкото 75кг на 1.70.

И най-добра физика далеч не значи най-слаб.

А мъжете в София имат най - големи ци...и :))))) от затлъстяването е.

пловдичанките да не са ги измервали с токчета на кракааааааата?

Най-готините мацки са в Бургас, следват Русе и Пловдив!

А къде в България се правят най-глупавите проучвания за грешни пари

И мен ме интересува това. А и въпросът със свирките как стои - от гео-политическа гледна точка в национален мащаб?

Претеглили са 5000 човека! Е как пък не се намери поне един от тях да влвзе в инернет и да прочете тази световна статия? И да ни каже - да аз съм от ....., тежа .... кг и наистина ме теглиха. Смятате ли , че има такава вероятност обектите на изследването да се обадят?

Баш най-дебелите са си седяли вкъщи

Инсулина и нивата му нямат общо с трупането на мазнини от яденето на мазнини, а от въглехидратите!

Що не дойдохте и у Перник да ни измерите а ?

Най-добрата физика е на Митьо Пищова и Фидоска.

Пропусна Дельо (Пеевски) Хайдутин от по-младото поколение!

Съвсем нормални килограми. Трябваше само да споменат възрастовата граница от която са субектите. Да не изчисляват и за деца. Сигурен съм, че по западни държави, тези резултати бихи били много по-лоши. Само че когато се взима в предвид килограмите, то трябва да е като отношение към височината. А нищо не споменават за височината. Защо е едно да си 79кг на 150 см височина и друго да си 79кг на 200 см височина.

На нас от Пловдив освен краката и други работи са ни дълги...... :)))

Циците ли ?

взех си пловдичанка ,пълно щастие.софиянките не стават за нищо.

Пловдивчанки са най-хубавите жени, добре си направил :)

само дьето мьека, ма ша свикниш!

Нали, нали!!!!

ми аз пробвах пловдивчанки, пробвах софиянки, даже старозагорки... и нито една не става! накрая си зех перничанец! много си ми е убаво сега :)

Прав си пич.Който е опитал мъжко за жена не е помислил!

Живеят в старата столица !

До това води заседналия начин на живот - затлъстяване. Затова спортувайте, ходете пеш, стига с тези коли, хората вече ги мързи до кварталния магазин да отидат без колата. Ако работата ви е близко до дома ходете пеш, аз така правя всеки ден 30 мин. вървя сутрин и 30 вечер. Един ортопед беше казал, че най-полезно за костите и ставите е ходенето пеша поне 3 пъти в седмицата по 60 минути. То не е само затлъстяването, но в един момент всичко ще започне да боли и да се схваща. Движението е здраве.

Не мога да повярвам, че средното тегло на жените в София е 66 кг ( без да коментирам дали означава слаби или дебели) . Все пак тук живея, виждам съседки , колежки, хиляди жени на улицата. Това не е възможно - много по-дебели са. Освен ако проучването не е правенао при деца до 8 клас, макар че и там вече има затлъстели.

Това със средното тегло е същото като средната температура на болните.

Е те, стройничките, да не мислиш, че у вашата панелка живуркат?

Аз от тази статия така и не разбрах отговора на заглавието, а именно къде живеят хората с най-добра психика. Затова ще побързам да помогна с него, споделяйки, че такава област, район или град няма!

прави сте .от време оно знам ,че Плевен и Хасково се славят с най-хубави жени.

дрън, дрън та пляс.

С най-добра физика, са във физическия факултет. С мерките и теглилките най-добре се оправят в института по стандартизация. А с най-добри геометрични пропорции са в института по математика.

Това ми хареса, много плюсчета от мен за доброто настроение :)

С най добра физика са в НСА. Това лято придружавах кандидат за НСА и станах разноглед там. 90% от жените за за шестица.

6-ца като опаковка, ама като съдържание - айййй....

ХАСКОВО ОТ ГОДИНИ СЕ СЛАВИ С НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ.НЕ СЪМ ОТ ТАМ,НО ЧЕСТО ХОДЯ И НАИСТИНА Е ТАКА.МНОГО КРАСИВИ МОМИЧЕТА И ЖЕНИ СЕ СРЕЩАТ ПО ХАСКОВСКИТЕ УЛИЦИ,НО КАКВО ИМАТ В ГЛАВИТЕ НЕ ЗНАМ.

Поредното научно постижение на БАН от световна класа! Браво!

за какво е ?да ни покажете ,че в софия са богати и ядът ,като разпрани ли?

по-скоро стреса е голям ...

ГМО пуканки с много сол и палмово масло 3-та варка по Арените не ми казвай, че е от стрес!...

Шампионите по затлъстяване били 79 кг в София пък най-фините били 73 кг в Русе - цели 6 килограма те делят от фин до затлъстял - не просто малоумен журналист се опитва да пише статия

В София има един 300 килограмов и всички останали са фиданки, пък в Русе половината са 63, а другата половин - 83! Та така. Ник'ва логика!

Типично малоумно проучване - едните са наричани дебели другите слаби, а разликата между едната група и другата е някви си 5 килограма - дето на око не можеш я забеляза тази разлика

А къде са с най-дълъг среден крак,ъ?

Най-смотан транспорт и/или най-гладни.