Славена Вътова: Жени заслужава Тачо

Славена Вътова сподели, че се е съгласила да коментира съквартирантите "защото VIP Brother е увеличителна лупа", която показва състоянието на нашето общество.

Обратно в новината

Коментари - Славена Вътова: Жени заслужава Тачо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ama stiгa sme povtariali kato papaгali 4e evгenia e 6tata v sveta. proverete v internet i ste se yverite 4e vsa6nost tia e v poly finali, stiгa s гlyposti ! Ima internet i stiгa sme povtariali laji

Жени заслужавала Тачо,ами ,че то и най-простия да си,ще видиш ,че са 1:1.Едно е сигурно обаче-с този формат и тези които я мислеха за нещо Жени,вече не са на това мнение.И непрекъснато повтаря "не съм тъпа ,не съм проста",ами че ако не беше такава бе,момиче, първо нямаше да се ожениш за този "мъж"Тачо,и второ ,нямаше да влезеш в това компрометирано клюкарско и махленско шоу...и то не сама ,ами и с твоя"любим".Сразяващо се "издигнахте"в очите на тел. зрители!

Пък тая същата се е сгодила за крадец и измамник.Вярно е,че всеки си е заслужил каквото и е заслужил.

Славена Вътова е чудесно момиче и е единствената миска, която харесвам. Красива, чаровна, възпитана, интелигентна...Надяевам се да има повече като нея в България.

този коментар явно е написан от самата славена. от кога една жена, която продава тялото си за пари и е бившо гадже на сутениор е интелигента? и за оправдание за пред хората ползва това, че е расла без баща и затова е станала проститутка. и аз и сестра ми сме израснали без семеиство, но не сме станали боклуци.

тая няма ли да пуска ново клипче? :))))

Защото поне единият е лудо влюбен в другия.

Доживях Славена Вътова да анализира българското общество и семейство!!! Някои хора ама съвсем се забравят

Интересно, вие нямате ли си личен живот, та влизате в този оплювалник да давате акъл?!

Нали Жени я направи Мис България За какво седнала сега да и дава акъли по медиите

Ама тая верно ли е била мис България, леле-мале.....ужас

Каквато ни държавата - такива ни и миските.

Не разбирам как Славена има наглостта да коментира хората, като тя самата до скоро беше любовница на гърка - собственик на Икея, който може да и е баща , както и любовница на собственика на магазини за обувки Krizia& Bordji ( и той е над 50 годишен) , както и факта, че дълги години работеше за сутеньора Росен Чолов. И това момиче ще говори за морал и семейство пред цяла България.

Ми те коврите станаха масово явление - нормалните жени вече са изключение. То не ми е ясно и една жена, дето в сменила няколко "собственици на еди-какво си" за каква любов може да говори изобщо? Тя самата вярва ли си, че всичко е било по любов? Ама явно аз не ги разбирам нещата...

Само с клошари ли да ходят жените, ако мъжът има нещо значи трябва да се избягва?

Само дето не ми е ясно и с какво тая е по различчна от ония вътре измислени випове че е седнала да ги коментира че да же да приказва че обществото в мнозинството си е на нивото на тоя бардак от ограничена бройка взели се за нещо а не виждат че са едно нищо,,Като чета какви скордули седнали да учат на морал и да критикуват другите от които не се различават си представям какво помия и порногеафия е на живо,,

Браво на тази Славенка, добре се е ориентирала да гради имидж като плюе по недостатъците на другите, без самата тя да притежава особени достойнства. Типично по български. Така се гради кариера в България - като злословиш за другите, не като се стремиш да усъвършенстваш себе си. А Жени и Тачо - и двамата са изостанали в развитието си, приличат на бавноразвиващи се.

Ами, какво да ти кажем, ние с цървулите - свикнали сме на подобни гледки, като се започне с излъчването на събитията в Парламента ни и изказванията на Президента ни, та се стигне до новините, които четем и гледаме - не сме като Вас в Лондон. Между другото как сте там, сигурно сте много добре и "много ангажирани с важни дела", след като имате време и желание да посетите сайтове като този и да коментирате жълтите новини.

Добре че има такива предавания за да видя, че има по-просни от мен.

Между другото точно затова тези предавания имат успех! Така вдигат самочувствието на зрителите и те изключват телевизора спокойни и щастливи.

То и Славена Вътова напълно заслужава бившия затворник Юлиян Цолов. Лика-прилика по алчност, балканска простотия и селска хубост.

Славена ВРЪтова има най-малко право да коментира хората!

От къде намерихте онази разкудкудякана махленка, дето всички й викаха професор? Съдейки по умствения й капацитет и факта, че е станала професор, за пореден път ме убеждава никога да не ходя на психолог. По-добре да се съветвам с бабите пред блока.

Госпожата не е психолог, а сексолог. Пожелавам ти да не ти се налага да посещаваш сексолог.

съгласна . според мене евгения доста трябва да е западнала за пари щом вече не подбира никакви участия и кара напред във всяко едно риалити . това е просто края според мене за нея - непрекъснато рошава , крещи , само с чаша вино в ръка , мисля че е по чорлава от влади въргала . не я харесвам , промених си мнението за нея , и то не от това което се монтира от нова , а само от вида й и поведението й .

Да,Славена,имате трезвен поглед върху случващото се в къщата - хората си намират такъв спътник в живота,от какъвто имат нужда.Намерила си го е и Жени,затова е с него и не е нужно да я съжалява който и да било. Права сте и когато казвате,че двама души с дете не правят семейство - тяхното е пародия на такова,но в днешно време в подобна атмосфера живеят не малко хора,затова и Ви упрекват и не одобряват мнението Ви.

Какво полезно е направила " момата" със селско излъчване, която се е ухилила до Ники Кънчев?

Порно филм и брак с осъден и лежал в затвор в САЩ престъпник. И тая ни дава акъл...

Много " мъдри моралистки" събра в студиото баш моралната Венета- Злобета. Както Жени , така и Венета се сдобиха с един елементарен мъж за пред хората. Ясно е, че Тачо и Жени ще спечелят с помощта на приятели и познати на бизнес дамата- постоянен коментатор при Венета Ваня Червенкова. Снощи ни показаха, че шефката на " Визаж" е учила манекенките не само на поведение на подиума, но и на секс умения. Много грозно беше поведението на Жени снощи. Докато някои от жените в Къщата се хранеха тя неколкократно ги питаше, дали са правили анален секс. Коментарите на жени като Славена и Венета , които критикуват морала на себе подобни са жалки.

СлИвена ВРътова е последната, която има право да коментира морала и поведението на другите.

жени може да заслужава Тачо, но аз не заслужавам тъпите комунистически олигарси от ДС , военни и полицаи дето управлявам държавата

Вие вероятно не ги заслужавате, но за съжаление масата ги заслужава, явно сте жертва...

ВИП Brother e страхотно предаване, Книга трябва да се напише за хората живеещи там. Между другото само на мен ли Въргала ми прилича на Ну Погоди, също толкова рожав, не умит, тъп и неприятен.

Aбсолютно на вълка прилича, да! Hамерете разликите - няма много ;)

само дето не е тъп, поне не много

Идеално се вписва на фона на всичките останали мърляви мизерници в това...реалити.

ГРАДСКИТЕ КЛЮКИ ГОВОРЯТ ЧЕ ИМЕННО ГОДЕНИКЪТ И Я УРЕДИЛ в дом съвета на ВИП брата.

Жената, която гледахме в порно и после се омъжи за осъден в САЩ престъпник ни учи на морал ли?!

Нищо лично, но доста непристоен коментар от НЕ девойката Вътова. И Славена, и Жени са били МИС Българя, но едната е създала своята империя, другата се опитва доста безуспешно да не я забравят. Въпрос на интелект и борбеност. Едната е избрала за съпруг и баща на детето си мъж по любов, другата е свързана с факта за кого се е омъжила. Освен да коментира, какво друго прави ... ???

Ей, това е!Жена за пример!Създателката на собствената империя, де.човек трябва да е доста ненаблюдателен ,за да запрелива от телешки възторг точно пред тая мутреса. Защото е доста противна даже за мутреса.

Тая имаше много яко порно! Респект!

И кое и беше якото-Без фотошпа на Плейбой и замазката ,по телевизиите,видяхме едно грозно момиче с отвратителен бюст и мъж,които и се подиграваше дори като чакаше да свърши.

Вътова да замълчи и да види за какъв тъпак се е сгодила.... после да коментира чуждите семейства!!!!

На кратко злобно изказване от млада но не така вървежна труженичка ,към позалязваща такава и мадам.Клишета и тъпизми ,грозни както и Вътова.

Важното е, че са семейство и са щастливи заедно. Няма нужда ние да ги рабираме. Всеки да си гледа собствения хал.

Чи къ разбра, чи съ щастливи? Тъй ли искаш и твойте деца да съ щастливи? Щото на това ни учат" уважаемите" хамерикански програми.

Щом са заедно хората, значи им е добре. И да имат проблеми, тяхна си работа, достатъчно са умни да си ги решат.

Ега ти и виповете! В България ВИП означава Временно Имам Пари!!! Тая като стане на 35 и изгуби търговския си вид (щото снимките в плейбой не са нищо друго освен рекламна брошура на пошла стока) ще я видим тогава, какво ще й е семейството. Май ще е същата като на позабравената маман на Маргините!!!

Само една не-жена може да избере агресивен инфантил с монголоидни черти като Тачо за свой съпруг. Искрено съжалявам Жени Калканджиева. Според мен тя напълно заслужава отношението на Тачо към себе си. Вече цяла България разбра що за "семейство са".

Май си позабравил кой държеше клуба за развлечение на СИКаджиите, а именно "Визаж". Забравил си и кой обслужваше Маргините? Е какво според теб заслужава тая, чийто километраж е по-голям от Голф 2?

Как да разбереш като за това требва акъл.....