Зорница: Очаквах да ме разпънат на кръст

Бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева, разкри пред "Блясък", че е очаквала да бъде "разпъната на кръст" от медиите, след като напусне VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Зорница: Очаквах да ме разпънат на кръст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя отишла както винаги за да я опънат, а те взели че само я разпънали. Претупана работа!

зоре, теб маи само на кръст не са те разпъвали, но ти изглеждаш кораво момиче, не се плашиш как да е - пожелава ти успех, дано да ти се сбъдне желанието

аз очаквах да ме разпънат на кръст... ... а те само ме опънаха.

не позволявай ,подобно поведение друг път

Пък те да земат да я разпънат "под кръста"... И, гледам, не се оплаква!

Аз да попитам: Тази Г-жа е ВИП, понеже е любовница на някой, който е мъж на някоя (Калканджиева), която е някакъв вид ВИП? Егати, едвам му хванах цаката!

И аз, и аз! Отде толкоз Ентелект у нас, че да схванем тези вип-овски комлекси. Сложна работа е това да си ВИП, но още по-сложно е някой да разбере, че се ВИП:) Аз например, всеки път се напрягам неимоверно :)

И с това ли е известно това нещастно момиче - с изкуствените си цици и че е била любовница на онова простеещо селянче от "Хаджи Димитър " Тачо?

Хубави са и циците....

...сложи си и ти и им се радвай самостоятелно, драги.

Зоре, една кожена инжекция и ще се родиш пак душицо. :-)

ОЧАКВАЛА АМИ КАТО ТЕ Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИШ В ГОРАТА КОЙ Я БИ ДА ВЛИЗА? ПРАЗНОТО ПОРТМОНЕ? АМИ ДАА СЕГА СРИВАЛА СЕ НЕ ЗНАМ СИ КВО! НАПРАВО СИ Е ЛАФА КОГА ЯДЕ КЮФТАТА НЕ РЕВА.

те пък всичките в на кафето великани на мисълта. ели пък патрашковица, за ква се мисли този дъртанян не ми е ясно. тя най-малко може да ми плямпа за морал, скво стана с ФЛАШКИНЕ ЩО ЕН ОТГОВОРИ

Зорница хич не е момиче за пример, но все пак не виждам защо влезе и излезе с етикета "бивша любовница на Тачо". В крайна сметка тя не е дошла от нищото и е тъпо да я представят навсякъде по този начин. Още повече, че е доста по-истинска от Жени и ... "където е текло, пак ще тече"

Честно казано, ако бях мъж, нямаше да мога да издържа такъв темерут като Жени! Ок, тя има пари и власт, може да се определя като "красива" и "интелигентна" и всички да я подкрепят, само защото тя иска, дори и да няма нищо общо с реалността. Също може да смачка като въшка жена като Зорница - чрез връзките си и всички "ВИП-ове", които й се подмазват. Ясно е, че точно това е целта и затова толкова плюят Зорница. Но и друго е ясно - че Жени никога няма да има мъж до себе си, нито истински приятели, нито нищо истинско! И тя е много по за съжаление от Зорница ...

Жени има пари, ама друг път. Иначе защо ще се явява в Биг Брадър?! Жени има власт и влияние, ама друг път. Иначе защо ще се явява в Биг Брадър?! Жени е интелигентна, ама толкова, колкото да участва в риалити шоута.

Определено много са достойни хара дето правят другите на маймуни и не разбират от лично отношение и си играйкат

Ами не става за вип: не държи на сценична треска ...

Доколкото разбрах тази жена е на 33 години, а показва инфантилно държание като на 15-годишна малокръвна ученичка. Направо ме е гнус от такива! Те си я разпънаха на кръст, но как да го разбере тя това, като е на 33 години, а се има за момиченце.

Хаѝде ти влез вътре и всички медии да те разпитват като че ли си престъпник,да видим дали ще ти е смешно!Аз не я харесвам по принцип,но я съжалих накрая.Те я побъркаха!Само с нея си позволяват да се държат така!

Е нали трябва да има и изкупителна жертва - шоу да става ...

И аз се изненадах, че Уош е на 30. Едно време щеше да минава за стар ерген.

Който го е страх от мечки не ходи в гората, ама ти нали сама се набута в шоуто, сега ще си сърбаш попарата.

Не мога да разбера тези интервюта и участия в предавания не са ли доброволни, по собствено желание, едва ли някой й е опрял нож в гърба и я е заставил да ги участва. На каква се прави? Всичко е за пари и всичко си има цена!

не могат да се скатаят от интервю или разпит (участие). всичко е написано предварително в договора с Биг Брадъра за участие. Там са заложени условията ПАРИ срещу задължения на участника. Договорите са железни. Ще ги санкционират, ако не отидат на интервю. Т.е. няма да им платят както е по договора. И те естествено са се продали предварително срещу пари. ясно е като бял ден, нали

Споко бе Зорче! Всички обичаме к*рвите, но без номерата им така, че не се прави на мъченица.

хора със селяндурско поведение колкото искаш ,випове и випеси..

Не се интересуваме от сульо и пульо спрете се. Предложение за оправяне на икономическото положение в страната.След 10 клас,тези които ще учат-отиват да учат висше,като този процес се проверява.Останалите ,взимат средно специално и започват работа или само гимназия и започват работа.Другите-обществено полезен труд .България е на това дередже,защото хора без морал,достойнство и 1 работен ден непрекъснато се представят ,че са нещо.Тогава защо децата да учат и работят.Спрете с тези помияри.

предпочиташ да те Опънат и е на кръст, а на легло.

Какво занимават българите с тая проста селска кифла/пача...?

Моме . не се прави на мъченица. Никой не се интересъва от теб!

Зорнице, неистовото ти желание да си в устите на хората, независимо по какъв начин, доведе до ттози нервен срив.

Естествено, иначе трябва да ходи на работа.