Звездни съвети за щастлив брак

Хората често си мислят, че връзките на известните хора са различни от тeзи на обикновените двойки.

Обратно в новината

Коментари - Звездни съвети за щастлив брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук пишете без да мислите или сте много депресирани!Отивам си на главната новина!ЧАО!!!

С изключение на анонимния-той е мъдър човек.

Прекрасно семейство. Много хора трябва да вземат пример от тях :-)

Malko strani ot temata . ! Po preporuka na MAGI I STILISTKATA nyamate myasto za komentari za vnucheto im. Da im e jivo i zdravo !

Не мога да разбера нещо и постоянно мисля,мисля... Нещо има ли ми,неграмотен ли съм,прост ли съм. Защо няма Злато /Gold/ и диаманти Втора и Трета употреба. Няма.И най-богатите ги вземат с охота. А като вземеш нещо друго Втора употреба те гледат с пренебрежение. И за Виното.Всички искат Старо вино,колкото може по старо. Има си всяка година Ново Вино. Младо,като какво беше... Не разбирам,ако някой може да помогне със съвет...

Вино и любов Евтим Евтимов "Виновно ли е виното червено, че ти си слаб и бързо те напива? Една жена в легло на друг отива, когато у дома ѝ е студено..... "

"Това мъжете силни не забравят дори и сред житейските задачи - че вино и жена изневеряват, когато нямат истински пиячи!"

А тя е следната: всеки да си намери по един съответно Дейвид или виктория и да си ги такова, демек да ги уважава. Така ще има да получат от всичко - и тръпка, и пари, и завист. С интерес чакаме тайните на Виктория, сиреч Виктория Сикретс!

Това ли беше? Не се опитвай да оригиналничиш. Кажи си мнението по темата простичко. Първото не ти отива, а второто ти е абсолютен максимум. Весел Празник! Един остана за тази година.

Бракът е мирно съвместно съществуване на две нервни системи. Какво щастие бълнуват. Щастие, емоция и дълъг брак са взаимно изключващи се. То след едно определено време ставате като брат и сестра, няма емоция, няма страст, няма чувства, всичко е навик и битовизми. Това е..... и бутате "щастливия брак" докато нервите ви издържат заради децата.

тъй, тъй, затова са измислени изневерите :)

Всичко това е толкова близко и разбираемо...При мен обаче много ми се объркаха мислите, когато разбрах, че жената до мен се сваля с друг... Може би 20 години са много за една връзка... :(

Съжалявам, но това е живота. 20 години са много време, през което хората си омръзват. Неизбежно е. Дали ще изневериш или не е въпрос на избор, но на всеки в даден момент му се иска нова емоция и тръпка. Въпрос на ценностна система, морал, уважение е дали ще прекрачиш границата. Не се коси толкова, огледай се и ти за нова емоция.

Не ми трябва нова емоция...мислех, че тя е до мен... Оказа се, че съм омръзнал на някого. Защо това не се случва с мен? Как така хората се уцелват за да бъдат винаги заедно?

Може ли да си позволя съвсем добронамерен съвет към Вас ?! 20 години семеен живот са и много и малко, зависи какво ви свързва. Обикновено страдаме от очакванията си и от това, което другият прави или не прави във взаимоотношенията ни. Вместо да корите съпругата си, помислете с какво Вие сте допринесъл за това. Обърнете ѝ внимание по начин, който и за двама ви ще е усмихнат. Вслушайте се в желанията ѝ и ѝ помогнете да се сбъднат мечтите. Покажете ѝ чувствата си с малки жестове. Пиша Ви от позицията на 25 годишен брак. Ако не Ви е полезно споделеното, може би Вие ще успеете сам да намерите пътя към щастието. Пожелавам Ви го!

Е, как така Н.Лозанова не си е казала тежката дума?!

ЕЕЕ, че как, при Никито само секс и пари - това е е нейната рецепта. Нали беше казала, за да имате щастлива връзка - жените никога да не отказват секс на мъжете си, дори когато не искат. Див и необуздан секс с нестандартни пози и места - това е никината рецепта :))))

Съвсеееем лекинко е вярно казаното от госпожа Лозанова, ако я цитирате, разбира се! Семейният живот не е само секс и размножаване, да! Има ред други фактори, които скрепяват двама души, но реално след няколко години семеен живот, някои от съпругите отказват интимна близост на съпрузите си. Следват извинения от сорта на "Уморена съм", "Боли ме главата", "Трябва да боядисаме тавана в спалнята" и мн.други. А, не трябва! :)

Тя и Миранда Кер даваше съвети за здраво семейство, пък няма и месец по-късно се разведе. Човек не трябва много да приказва, че не знае какво го чака. А за тези в статията - имам чувството, че точно там, където имат проблем, комплекс, нещо, което им липсва, го посочват като положителна причина, за да си замажат очите.

Точно така, хората говорят най-много за нещата, които им липсват, надявайки се, че като убедят другите, че ги имат, ще им липсват по-малко, но уви...

Аман от тоя Холивуд! Тези хора са много далеч от нормалния морал. Там мислят предимно за кариера, пари и PR.