Григор Димитров е сред най-сексапилните мъже в света

Григор Димитров попадна в Топ 10 на класацията за най-сексапилни мъже на популярния музикален канал MTV.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров е сред най-сексапилните мъже в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо е момче с неустоимо сексапилен портфеъл, предивикателктво за всяка дама... Ех мечти, мечти... да живее романтиката!

Младо, хубаво, способно и интелигентно българско момче. При това рекламиращо България навсякъде по света. Де да имаше повече като него вместо завистливи некадърници...

Леле, леле, още малко и Бог ще го направим. По-спокойно бе, дами това е е само един хасковлия, нищо повече. Ако нямаше толкова много пари щеше ли да е толкова сексапилен, а? Май не!

Логично, предишните вече са доста над 35, а аудиторията, която гласува, къде къде по-млада.

браво на Гришо, че отсвири и Деп, и Брад Пит и компания, ама защо нямаме същия късмет с депутатите, например премиера да попадне в класация за най-интелигентни тикви.....

Българина бил толерантен-пълна измишльотина!Той просто е завистлив.Не може да понесе чужди успехи.Да е живо и здраво момчето и много,много успехи на пук на всички душмани.

прилича ми на игуана в лицето

Момчето има потенциал, да е жив и здрав и упорито напред и нагоре

Най-успелият българин за 2014 година. Заслужава си признанието.

Адмирации! Гриша не спирай да развиваш таланта си.Супер си.Много ни радваш.Бъди здрав и щастлив.

Ей Гришо ти си освен найдобрия на корта, но и найкрасивия.

Пример за успял с таланта си българин-при това хубав и много лъчезарен.Давай, Григоре, разбий ги!

Пак ни пробутват- Бабиното, или Чичовото !!!

Маша е по-убава от него

Като мъж ли, докарва го малко.

Талантлив, красив, богат, успял, положителен, чаровен. Заслужава първото място в класацията! А с Мария са прекрасна двойка!

няма що

като двама мъже да

Хубаво си ни е момчето, нищо и че е талантливо :). Успех!

Щом маша го държи значи се представя добре.

за рускиня що е мъж все е добре дошло

По-добре красива рускиня, отколкото злобно женище като теб.

С този поглед прилича повече на плашипутарник

ИНТЕРЕСНО ТВОЯТ ПОГЛЕД КАКЪВ ЛИ Е , А ПЕДРО?

На некъпан, небръснат, потен и полупиян селянин му е погледа.

Неговият е разфокусиран...Особено кагато е обгрижван отзад.

Хубавец е, съвсем си му е заслужено мястото :)

И какво толкова му е сексапилното на Гришо? Ако мине покрай мен, изобщо няма да му обърна внимание. Е, има малко хубост, но селска. И кои всъшност определят тази класация?

А КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ПЕДАЛИ ТРЯБВА ДА МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ ?

А кой е казал , че съм педал?

А кой е казал , че съм педал?

класации от идиоти за идиоти

Bravo Gri6o! gordi sme s tebe! jiv I zdrav I o6te po-golemi uspehi v tenisa!

Много ясно, че разбива сърцата на тиинейджърките! Мария също е супер, мечта на половината мъжко население!

Хубав и секси мъж е LAURENT DELAHOUSSE -водещ на новините на френската телевизия FRANCE2 , айде пенки и кунки вижте го в GOOGLE , сравнете го с нашия папуас и после давайте оценки поне ще видите един истински красив и секси мъж -дадох ви като жокер безплатно

а най-красивоно интервю между двама от най-красивите мъже на планетата беше когато той интервюираше брат пит

Французойчето е гей, какво да му харесвам. Гришо е мъжкар!

Овцо! Пише се БраД, не БраТ, това не е брат ти все пак.

Реагираш като простакеса-свекърва, която е чула, че хората мнооооого харесват снаха й: "Ааааа, наща грозотия ли, я вижте на г-жа Муцева снахата - те това е убавица!"

боже опази от простакеси в този сайт

Видяхме го във всякакви пози французчето - бледнее момчето, далеч не е за всеки вкус, макар, че ако е добър по характер, защо не, приятен човечец! :) Доста неудачно го набута под прожекторите като пример за КРАСОТА, тцтц, язък че ни загуби времето....

да не е за вкуса на леля пена от каспичан

LAURENT DELAHOUSSE прилича на добрия съсед - нещо като Барни Ръбъл. Поражда симпатия и комфорт и толкоз.

колко сте жалки само

Ами, отидох и го видях... Нашето момче не му отстъпва по нищо, освен по възрастта.

"Григор Димитров е сред най-сексапилните мъже в света......." ?!?! Божкееее, този добре, че му потръгна малко тениса и веднага.......най-сексапилния мъж в света.......Със сигурност никой/я нямаше да го забележе, ако беше ...стругар или таксиджия.....или пък бачкатор в строителството!

Ааа, аз такива стругари и таксиджии ги забелязвам. Имаш много здраве!

ХУБАВЕЦ Е - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!

пожелавам на григор номер 1 във всички листи , а на които не му харесва да духа супата

... по погледа му личи, че не милее за родината си..едва ли му пука кой какво мисли за него...този не струва нищо, щом няма да си остави семето в родината...

Уикипедия: Григор Димитров Димитров е български тенисист...........и т.н. Ако той не милее, кой? Сигурно ти - след като с нищо не си допринесъл за доброто име на България.

Абе докога ще казвате Вие кой е най- най- мъж, ми то всеки си го знае за себе си, не натрапвайте нещастници и неугледни типове, нищо против този, но не е за всяка жена......просто...да де..

Скрий се, ма Вечерницо. Много си красива така зад екрана. Пфу...

Талантлив , мега готин и чаровен т.е. истински Българин ! Много успехи и късмет за нашето момче . Всички нормални хора се гордеем с Гришо : )))) Със здраве !

"....Талантлив , мега готин и чаровен" Педерас!

Човек предполага това, което сам би направил. Очевидно е, че си латентен хомосексуалист, а това често избива в хомофобия. Признай си, ще ти олекне.

Пропускате нещо много важно, никой не ви пита пита дали е, или не е просто Гришо вече е класиран като сексапилен мъж, можем само да му кажем: ЧЕСТИТО и за много години!!!63

Ама Маша е по секси !!

Тази двуметрова мутантка..?

хубаво си ни е момчето! а на българомразите тука им пожелавам здраве и щастие

Много е чаровен и носи в себе си истински сексапил. Гордея се, защото е българин и разнася славата на българския мъж! За съжаление през последните години българите занемарихме външния си вид. Имаме дадености на красива нация, но сякаш не умеем да покажем предимствата си. Не е въпрос само на облекло, но и на поведение и маниери. Момчето живее в друг свят и му личи, че е развил перфектно умението да бъде привлекателен и харесван. Маша има добър вкус!

Браво. Абсолютно подкрепям. Секси сладур е, при това и талантлив. Хубав е, защото е българин, който се развива навън, далеч от българската помия и злоба в държавата. Да е жив и здрав.

Заслужава момчето. Рядко красив за български мъж. Да не се обиждат бг мъжете, но повечето са ниски, нямат атлетични тела и са доста грозновати, както и плешиви, гологлави с вид на мутри. Гришо е висок, атлетичен и красив мъж, има секс в него. Млад, красив, богат и известен. Какво повече да иска човек :)

да успокоя ганьовците -и тук има красиви мъже, но григор определено не е от тях -да не говорим пък за рядко красив

ха ха хаааааааааааа ... Това е най-голямата глупост, която съм чувал!

Виж какво драги, ако ти усещаше неговия сексапил като топли вълни, щеше да е малко обезпокоително.

Наскоро, в една класация за най-сексапилна тенисистка в света, на първо място бяха класирали годзилата и антижена Сирина Уйлямс!?Изобщо, от шибаняци и тъпаци на тоя свят, повече няма!?

Аналогичен случай в наше село - Енис Лудия пише в дира! Значи всеки, който пише е луд.

Ааа, знам го тоя. Gein му е псевдонима, нали? Разкъсана мисъл, несвързани постове, мания за величие.

Някои от пишещите тук прекаляват в старанието си да се правят на интересни и да покажат, че от нищо не им пука и за пореден път да оплюват малкото хубаво, с което сме известни по света. Погледнете в Инстаграм колко фенове има в световен мащаб Гришо и колко хиляди дами (признавам, тук таме и по някой господин) на най-различна възраст му се обясняват в любов и припадат по него. Вие тука се намерихте да го оцените как бил борсук, грозен, смотан, нищо особено и т.н. Вие нали сте по-красиви, по-умни, по-успели, по-специални, по-известни, по-интересни, блазе ви!

Гришо има страшно много фенове мъже и е на път да се превърне в гей икона.

Абсолютно всички хубави мъже са икони както за жените, така и за гейовете. Проблемът е в гейовете, не в тях.

изобщо не ми харесва с тия черти на метис ....

Абсолютно съм съгласна, мяза на циганин, с тесни хитри очички.А така му се надува тук самочувствието от медиите, че просто няма накъде повече, а не виждат, че не дава интервюта за бг медии и се раздалечава от България максимално. Срам го е, че е Българин, тъпанар.

Защото знае, че като даде интервю за БГ медии - от дира ще го цитират, като извадят от контекста думите му и ще представят нещата така, че сам се е натикал и е нахалствал да го интервюират. Както се случва с всички други несретници, дръзнали да дадат интервю за БГ медии. В интернет коментаторите ги правят на перушина!

Сложи си една твоя снимка да те видим каква яхния си и да те коментираме малко. Гришо са го избрали хора с много по- голям интелект и вкус от твоя.

Ай, оставете момчето на мира, дирнически смешници!Пък и всички други близачи и смешници!?От три и половина милиарда мъже на планетата, го закарахте в първата десятка!?Напишете нещо сериозно журнал-тъпанари!

Никой не те харесва вече, чиче, и много завиждаш, да ти кажа :)

a na teb kolko ti e akula? :)

А сега де! нече вече, на мен изобщо не ми харесва, анти тип, какво му е толкова?....Секс2 ? ну ну ну не не не не

Гришо е създаден за секс и в леглото е истински бог!

Ти пък откъде знаеш? Май НЯМА ОТКЪДЕ, а? Е, Маша знае дали е така, а може би и оная - препечената филийка!

Допър спортист е и носи слава за страната,но за сексапилен...........далеч е от тази категория!

Не са му подбрали най-удачната снимка. Но аз, която съм свръхпретенциозна и не харесвам разни за щяло и нещяло - признавам много преди класацията - в топ 10 е :)

Много често взе да ходи до Мексико като Стоичков. В Мексико,особено по големите им курорти на всека крачка компанионки. Гледаш я облечена по последна мода скъпа кола,мислиш я за милионерка. Тя компанионка.

Дари

Гледаш коментар, четеш го... мислиш, че е интересен, а пък той - пълен с граматически грешки и абсолютно безсмислен.

Това вече е прекалено.Единственото му достойнство на този ПИКЛЬО е че има дарба да играе тенис,другото е пълна заблуда.Маша ,Какаша това за рускините е необходимост до следващият.А и не само за тях.Насрахте се вече с Гришо.

Ти дали не прекаляваш? Но иначе ми харесва просташкия ти език! Интересно е ТИ какви достойнства имаш? Е, освен простащината, разбира се - тя е безспорна!

Определено е 100% мъж - млад, здрав, красив, талантлив, има воля и успех! В това се състои мъжката красота. Освен това е и много красив :) Хаха!

наистина -ха ха

Абе, тези дето плюят, знаят ли как се качва стълбицата ! Особено като не си нито испанец, нито швед, нито англо-произхождащ. Стига с тая завист ! Хубаво е момчето и играе добър тенис...Какво още искате ! И не се е писал катрец или казахстанец за повече пари...Прави си ги сам човекът ! Браво.