Аманда Холдън е новата кралица на дебелите вежди

Британската актриса Аманда Холдън е новата кралица на модния тренд с дебелите вежди, като измести от престола модела Кара Делевин, пише в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Аманда Холдън е новата кралица на дебелите вежди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аманда няма дебели вежди- те са почистени на последните снимки . При Кара Делевин са почистени дебелите вежди, вместо да им се придаде по- нежна форма, отговарящи на нейното лице.Друг е въпросът ако,,модният тренд,, е за рунтави вежди над всяка форма на лицето, което е другата крайност на тънките вежди за всяка форма на лицето. Истината е някъде по средата и въобще не се съобразява с модния тренд, а в намирането на онази форма на веждите, при която лицето изглежда естествено и красиво.Не харесвам тренда при мъжете да си скубят веждите и да им придават перфектна форма, вместо да се премахнат само две-три косъмчета и то на точното място. Но това е друга тема...

Georgi

Гледам, че и на брадата и се е отразила процедурата...то и това беше модерно май...жените да имат брада...лъмбърсексуални жени...

Мисля, че при поддържането на веждите при дамите трябва да се следва естествената им извивка и форма.Дъщеря ми посещаваше козметичка за тази работа, докато аз го правя сама.Винаги и ги проскубваха неправилно и лицето й имаше неестествено учудено изражение с извити и прекалено тънки вежди.Напоследък ми се доверява и ефекта е много по-добър.

Защо ли се сетих за песента на Хиподил - "Градска", като прочетох тази новина?!

Откога нормалните вежди печелят коронацията за дебели?

Веждите на жената са си нормални.Грозни,неестествени и смешни са изскубаните, татуирани, изрисувани вежди по ориенталски модел вежди които всяка куфла у нас си прави напоследък.

В крайна сметка, всеки има право на собствен вкус и избор. И ако иска да уважават неговите лични предпочитания, не следва да оплюва чуждия вкус, само защото се разминава с неговия. За протокола, и на мен не ми допадат твърде изтънените вежди, но това си е мое мнение и не включва обиден елемент.

При наличието на такива рехави вежди медицината отсича - хипотироидизъм! :) Хайде пак пробвайте номинация за дебели вежди, моля.

Недостигът или свръх производството на хормони- микседем и базедова болест-оказват влияние за окосмяването върху ЦЯЛОТО тяло и в никакъв случай само върху веждите.Формата и гъстотата на веждите се наследяват по генетичен път.В случая рехавостта си пише, че е от многото скубане, което също не важи за всички жени и зависи от наследеното окосмяване на веждите. Кара Делевин има наследени вежди с дебел косъм и при нея няма как да се получи рехавост и тънък косъм при скубане. Точно обратното. Колкото повече ги скубе- те израстват още по- буйни. Ето защо Аманда не може да я измести от кралския трон за дебели вежди в никакъв случай и тя ще си е винаги лъмбър в областта на веждите... а може би не само...:)

Това дебели вежди ли са? Трябва да видят моите. А това със скубането на веждите бе много глупаво и грозно. Някой ги оскубваха напълно и си рисуваха вежди с някакъв фломастер. Но повечето оставяха някакви криви нестествени линийки. Да се чудиш това вежди ли са или нещо друго. Момичетата трябва да се научат, че неестественото е грозно.

дя-до

След веждите, дали ще дойде време на рекултивирането и на едни други доста поизскубани и поизбръснати части?

Що, да не би на баба ти Снежа котаракът да е дран?

или перпетуум мобиле. Първо ви казваме, че е последен крясък на модата да си скубете и ви взимаме парите за една купчина начини да го правите непрекъснато, а като спрат да ви растат - логично ви казваме, че сега е модно да са ви много гъсти и ето, предлагаме ви решение за сгъстяване - съответно дайте си пак парите. Само мозъчни протези така и не изобретиха. Защо ли?

Вежди говежди! Иначе предвид професията й, предполага се, че трябва да мине и на процедура стесняване на долния етаж!

И ти трябва да минеш през процедура по вливане на мозък, но за жалост за твоето "страдание" учените все още не са открили лек:)

А на теб трябва да ти нацепят една конска доза чувство за хумор - пълно дръвце си!

На нея и отиват дебели вежди. На някои не. Зависи от лицето.

ХУбавата жена си е хубава, и няма никакво значение, колко/дали са и оскубани веждите.

дя-до

Същото е и с глупавата жена - веждите й нямат никакво значение.

Тия съвсем са изперкали, каквото е дала природата е най-хубаво, може малки корекции, и са ми мнного готини тия, дето си унищожават веждите и след това си татуират нови или ги изписват всеки ден - приличат на евтини циганки

Искаш да кажеш, че ако веждите ми са толкова дебели, че си е направо една дебела вежда през средата на челото ми най-добре си е така да си стоя? Или пък ако природно имам 5 косъма - това е перфектното за мен?! Аман от хора, на които природата им е дала нещо, което може да мине без корекции (или те безпочвено мислят така) да дават съвети за неща, които не разбират.

Въобще не харесвам проскубаните.

Дебели вежди - дебело портмоне на мъжа ми. Така е казала баба ми. Навремето ми каза още - ако мъжа има косми по буздогана - занчи е потентен!

E.а си отворената баба имаш!

Ако тая е кралицата на дебелите вежди, то я съм императрицата

евала бабо!

Отдавна не ми бе попадала толкова безсмислена информация...Момичето е красиво, не може да няма нещо свързано с него, което редакторът да добави за да има все пак някакъв смисъл в статията...

Брей ТЪПЧО , като четеш само заглавието на статията няма как да разбереш за , какво иде реч . Аман от тъпи парчета .

Сега и тая глупост.Абе ДИР що пишете тия глупости-има си други за тая работа-Лайф,Тялото и др.

То, момето си е хубаво с всякакви вежди.Чаровница!

МНООООООООООГО КРАСИВА , БЕЗ ГРИМ КАК ЛИ ИЗГЛЕЖДА ТАЯ ИМА ПОНЕ 1 ПРЪСТ ГРИМ ПО МУТРАТА СИ

"мутрата" в случая си ти.