10 родни звезди очакват своите наследници

2015-та година ще е рождена година на поне 10 БГ звездни бебета.

Обратно в новината

Коментари - 10 родни звезди очакват своите наследници | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шепа вълна ,и една дупка...

а стига бе, звезди???? голям майтап !

В България всеки ,който се покаже "по телевизора" за 10 -15 мин. е вече звезда , елитните ни пр-ки са звезди , най-големите бандити и техния антураж са звезди , чалгаджийки и МММ бойци са звезди-----всичко това е утайка , дълбоко в недрата , а ние ги качваме на пиедестал , т. е не ние , а вие журналистите , които не си правите труда да напишене нещо наистина за звездите, които ги имаме , но найма кой да се сети за тях!

Аве,верно ли че Ирина Сарачинова ,е бременна?

а коя е тази Ирина

Моля такива ''звезди''в Бг, да бъдат окачвани за по 20 г.,на всички Бг-БИЛБОРДОВЕ!

Би трябвало в Бг да има и графа за ,...''ПСЕВДО ЗВЕЗДИ'',или ''АНТИЗВЕЗДИ''.... --Всеки 2-ри неграмотен ,и всеки 2-ри ----''ЗВЕЗДА''.

Много звезди, много нещо. Как ги побира небесклонът?! А НИЕ, дето блъскаме по цял ден, се радваме на звездите! Боже, колко мъка има на този свят, боже...

Теодора не беше ли любовницата на Ненчо Касъмов, собственика на Диапазон рекърдс? Поне 7-8 години бяха гаджета, а сега е с друг...?

ТЯ, ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ Е САМО ЗВЕЗДИ...ВСИЧКО Е ЗВЕЗДИ-ТЕЛЕВИЗИОННИ ВОДЕЩИ,ПСЕВДОАРТИСТИ,ПСЕВДОРЕЖИСЬОРИ,ПОМИЯРИ ,ЧАЛГАДЖИИ...САМО ЗВЕЗДИ...

ТО ЕДНИ ЗВЕЗДИ,ЕДНО ЧУДО НА ЧУДЕСАТА-ДА ТИ УМРЕ КОНЯТ ОТ ГЪДЕЛ!

какви звезди, какви пет лв. Аман от простотии

Абе от едно известно време ми се върти в главата ,че някоя пишман журналистка в тоя сайт е позабременяла и за това мине-немине и се появи статия, я за онова рептилче-принцчето, я някоя с "напъпил" тумбак, я за това как в анадола продължават опитите да забреммене мъж................ И всичко това в раздела "Лайф" ?! Да се чуди и мае човек!

От тия изброените само за Дичо (бахта и звездата) съм чувал, а останалите какви го играят?

Значи вестниците да са спокойни - ще имат матриал за цялото обозримо бъдеще: раждане, татки, майковци, първи снимки, първи зъбки, първи клас в лицея ...

Очакваме още десет ,а дай боже и малко повече тъпунгера.

Верно все "звезди" сте избрали

Особено Теодора е голяма звезда:-) Без нея ще е тъмен небосклона.

Само не разбрах,кой от тия е звезда и има ли звезди в България .тук са развали семейство,плейметки,някакви некадърни мамини синчета и танцьорки. Това ако звездите на България аз сигурно съм принцесата на Монако ,ха ха ха .

В БЪЛГАРИЯ ИМА ПОВЕЧЕ ЗВЕЗДИ ОТ МЛЕЧНИЯТ ПЪТ.

Това да се снимаш бременна не е ли вече доста поизтъркано?

ЗВЕЗДИ???!!! Пази боже тая държава!

Разплаках се....

ЗВЕЗДИ??!!!!!! ХАХАХАХАХА СТИГА ГЛУПОСТИ ВЕ..ТАТЕ!

Ми нали игра "ролята" на лудото Славенче и хоп-стана звезда

няма лошо, че ще се раждат деца, които в бг са на изчезване - имам предвид, не от мапцинствен произход, но тази статия - статистика не ли е малко смешна на страницата на лаифа в дир - те, тези бъдещи маики - звизди - къде ще изгреят в маичин дом ли , неясно е какво целите с тази информация - да си каже народът, видите ли звиздите какво правят, даите и ние така - или просто сте се сетили, че днес е денят на родилната помощ - акушерките да се надяват, че няма да останат без работа

Така е, права сте.

Изпитах истинско удоволствие от единодушието в оценките, изцяло отрицателни, за "Звездите" и "звездните бебета". Срам е за нацията разни пачаври да се обявяват за звезди. До къде го е докарала бедната нация!

прости 'журналисти" няма ли да покажете как ги правят?

Тази Биляна Гавазова ми прилича на травестит да не говорим за Карина Караньотова и пр и пр

Значи, златотърсачките на Републиката са се урЕдили с издръжка! Спете спокойно, българи! Има ли още някой останал неразведен богаташ, да си пробвам и аз късмета?!?

Не ни я навирайте тази скубаница Ирина на първа снимка. Не искаме да я гледаме, нито слушаме или да четем за нея, тъй както тя не иска да я безпокоим с интервюта.

Тая ''НАЙ-ДОБРА МАЙКА'',докога ще си показва сл.вата?

тя е готова всичко да показва,но дасе пише и говори за нея!Бременната жена трябва с чест и достойнство да буде ,а не да се гологъзи!!!

Ха-ха-ха, ми кво да правят нормалните жени, дето са бременни, техните бебета какви са?....Незвездни ли лли какво, да не са по-лоши, как не ви е срам да правите новини с най-святото състояние на жената, па била тя и НЕЗВЕЗДА.........

големи звезди ,голямо несто.дузина малоумни глави. едва ли интересуват някого.какво ли са постигнали, че ни занимавате с тях.

Не бива Ирина да се хвали с това си "постижение" защото трябва да разбере, че не можеш ей така да разрушаваш чуждо семейство с дете. Колкото и да се глези, ще дойде миг в който омагьосаният Иван ще се хване за главата. Много са кукувиците в нашето общество, но идва време и на проблясване, макар и на късни години. Тази ПОДЛА жена не я показвайте никъде, тя само излага омагьосания Иван.

Вихра, още ли не си го прежалила тоя впиянчен опосум?

Вихра сама си разруши семейството бе Урумова !Пък и тебе кво те е-е за чуждите семейства . Оставете хората да си живеят живота както им харесва . Сто години само с Иван и Ирина се занимавате !Абе вие проблеми нямате ли си ! Сигурно всичко ви е по мед и масло ! Аман от тъпи интриганти !

Абе, драги журналя, за какви звезди става дума и какви звездни бебета ще се появят? Боже мили, ако изброените тук са звезди, аз съм марсианец! И докога ще ни натрапвате разни помиари и измислени ВИП. Няма ли да дадете заслуженото на истинските ни звезди, тези на културата, на изкуството, на литературата, на спорта, на истинското българско общество на интелектуалци, а не на сбъркани хора, които азбуката докрай не могат да кажат.

Не са откачили, драги господине, техният критерии не е като Вашия. Те съдят за останалите по себе си. Кави хора на изкуството, какви литератори, художници, големи спортисти/каквито почти нямаме/?... Това е панаирът на първосигналните. Не са длъжни да знаят азбуката, камо ли да я кажат. Отврат! Жалка духовна нищета! Ами хилядите други бебета, бебетата, които правят България?!

Ирина,ще се разболееш ,пази наследника на ,,ЗВЕЗДАТА,,!!!!

Питам,коя от всичките бъдещи майки е звезда????Ирина показала корем,,,Как мислите красиволи е!!!!!Много звезно!!!!

Моля покажете корема на Гущеров-младши!!! Ще предизвика по-голям интерес!!!

В краен случай може и "паласките" на Ласкин от село Рупча!!! Нали и той за "звезда" минава!!!

Колко от изброените са звезди?!!! Лично аз не знам по име някои от тях, а за други бегло нещо подочуто.

Неродените още,...вече и те са ''звезди''...

КлАТЕТО Евро ,нЕма ли да ражда?

Това е тъпо, дори не е смешно като коментар

В такава държава ,такива неща.

А не е ли по-ТЪПО,да имаме такива ''ЗВЕЗДИ''. И най-НЕизвестните публични личности ,да са в графа ---ЗВЕЗДИ? --КАКЪВ Е КРИТЕРИЯТ ЗА ЗВЕЗДА ,в Бе-ГЕТОТО?

Море бая смешно си е? страхотен въпрос.

Публичните личности''уж'' ''ЗВЕЗДИ'' в Бг ,са ОБЩИ .

Синът на Нели ,от ''ТЪРСИ СЕ'',...взе ли диплома за ВИШУ?

Взел е ,и книжка за шофьор.

Въобще не ме интересува кой какви наследници очаква! Публикувайте нещо интересно и интелектуално най- сетне....

ДИР-а е не може ли поне в тази статия на де споменавате за Мара Гущерова !!!! Аман от нея - на всяка манджа мерудия.

На всяка манджа, "гющерия"!Получи мильонче на сватбата и ще може да се направи на още по-впечатляващ травестит!.

Щастлива съм, че не знам имената на тези "звезди". Като чета кои са - нищо важно не съм пропуснала.

От Дир бг много изпростяхте...