Независимо дали са избрали публичността или са решили да изживеят момента само със своята половинка, бъдещите родители си приличат по едно нещо - всички те очакват децата си с голяма радост и любов, пише Viewsofia.com. Сред тях са Ирина Тенчева и съпругът ѝ Иван Христов, които съобщиха новината през уикенда, Дичо и Карина, които се решиха на тази стъпка след седем годишна връзка, Галена Великова и гръцкият й съпруг Константинос, които са заедно от цели 17 години, Александър Кадиев и танцьорката Таня. Сред бъдещите майки са още Славена Вътова, Биляна Гавазова, Вили Марковска, дъщерята на Ивайло Караньотов Карина, Евгения от "Сървайвър" и фолк певицата Теодора.

Вижте снимки на десетте бъдещи майки >>


Новината, че Ирина Тенчева и продуцентът Иван Христов очакват дете дойде само преди дни и бе официално потвърдена от бъдещата майка, която приложи и снимка за доказателство.

Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви Биляна Гавазова призна официално, че е бременна и трепетно очаква първия си наследник.

Славена Вътова също потвърди, че е бременна и че се радва на хармонични отношения със своя партньор - финансиста Юлиян Цолов. Славена сподели, че предстоящото събитие е дългоочаквано и желано от двамата.

Александър Кадиев призна, че ще става баща в собственото си предаване. “Танчето, моята приятелка, е бременна. Всичко е наред. Няма проблеми. Момиченце е и ще се казва Катерина, като майка ми”, обясни развълнувания актьор и водещ на “Преди обед”.

Галена Великова, която през септември 2013-та роди дъщеря си Енисей, е бременна с второто си дете. 38-годишната хореографката и гръцкият й съпруг Константинос живеят в Атина от 17 години, където имат пет училища по танци, но въпреки дългогодишните си взаимоотношения през годините двамата често отлагали създаването на наследници, за да градят кариера.

Съвсем скоро Дичо и приятелката му Карина ще станат родители за първи път. Очаква се бебето да е момиченце, а певецът се заканва да направи малката вегетарианка, ако се роди с неговата кръвна група.

Футболистът Ваня Джаферович и съпругата му Евгения от "Сървайвър", са в очакване на второто си дете. Двамата пазят в тайна пола на бебето, тъй като са преминали през куп изпитания преди раждането първородната им дъщеря.

Хубавата репортерка на БНТ 2 Карина Караньотова ще става майка в края на април.  Тя очаква момче от дългогодишния си приятел Васил Петров. Карина е внучка на актрисата Славка Славова и дъщеря на Ивайло Караньотов - съпруга на Аня Пенчева.

Актрисата от „Столичани в повече” Виолета Марковска е бременна с първата си рожба. Тя е почти в седмия месец, но до съвсем скоро не й личеше изобщо, че ще става майка. Бащата на бебето е съпругът на Вили - Иво, който е син на банкера Красимир Ангарски.

Фолкпевицата Теодора е в очакване на първата си рожба. Изпълнителката съобщи, че е бременна в шестия месец и се очаква да роди в началото на пролетта, съобщава Lifestyle.bg. В момента брюнетката е в САЩ при приятеля си Иво, който живее там от дълги години. Въпреки че е на път да стане майка, певицата е категорична, че няма намерение да изостави кариерата си.

Още една фолк певица много иска да стане майка на второ дете и се надява, че скоро ще може да се похвали с положителен тест за бременност. Мария, която през уикенда официално стана Гущерова, иска наследник от новия си съпруг Християн. „Мога да кажа, че доста усилено работим по въпроса. Дай Боже да зарадвам Марая с братче или сестриче”, разкри пред „Монитор” певицата.