Котки предупредиха стопанката си, че има рак

Британката Стефани Дуди твърди, че трите й котки Рени, Динки и Джафи я предупредили, че има рак, и без тях тя нямало да е между живите.

Обратно в новината

Коментари - Котки предупредиха стопанката си, че има рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете си котка а не жена. Жените ни разболяват, а котките ни лекъват

Браво на бабата,че е прескочила трапа браво и на котките

Има учени в света, които сериозно твърдят, че котките са потомци на извънземни. Факт е, че никой не дава конкретно и задълбочено обяснение на поведението им, на качествата, които притежават. А египтяните още преди 5 хиляди години са забелязали на какво са способни. Тогава? Защо да не търсим извън галактичен произход?

Това го знаем от пемтивека. Котката ляга на болното място.Става въпрос за обмен на бълхи и енергии.

Не. Котките - както и някои породи кучета - подушват рака. Това не е новина, в света има описани стотици подобни случаи. По темата има интересни документални филми, базирани на научни обяснения, а не на глупости за бълхи и извънземни енергии.

а наште мачки легат винаги в фурната . що така

Винаги са казвали,че в котките има нещо загадъчно все едно са извънземни Много ги обичам!

И аз не виждам какво толкова учудващо има. Котките винаги усещат.

Вече 9 години тъгувам за моята болонка,която беше учудващо умна и интуативна.Какви ли не учудващи неща правеше,веднъж забеляза и лаеше срещу прокапала тръба от радиатора зад пердето.Дано сега тича по зелените райски градини заедно с починалите ми близки хора.

котките винаги лягат на болното място на стопанина си,усещат, че нещо не е наред и те предупреждават

И аз така знам

Е какво толкова чудно има в това? Така нареченото "болно място" обикновено е по-топло от околните тъкани, поради засиления прилив на кръв. И тъй като котките обичат да лягат на топли места, независимо дали е под печката на село или върху стопанина в града, се получава това "невероятно" явление. Котките, а и не само те, предупреждават и за предстоящо (в близък план) земетресение, но не виждам да се коментира като нещо невероятно.

E като си такъв разбирач защо не започнеш ти сам да откриваш болестите и болежките??! Аман от ГЛУПЕНДЕРИ, дето си мислят, че могат да обяснят всичко!