Боби Кристина (21) - един живот, изпълнен с болка

Тя е дъщерята на една поп икона, израснала под светлините на прожекторите, белязана от тъмната страна на славата.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите на никого не прощават . Еее освен ако не са от тото то .

Много жалко за това младо момиче. Последва съдбата на майка си :(

От abcnews казаха, че вследствие лицето във водата всъщност се е давила. За да се е давила, значи е паднала в банята. Може би си е ударила и главата при падането, защото има и оток на мозъка. Въпроса е защо е паднала (и така да се удари и дави във водата)- прилошало ли й е, някакви припадъци, епилепсия...или пияна ? От местната полиция не са открили наркотици в домът й. Остава значи или пиянство, сънотворни , или пък постепенно и систематично натравяне с нещо (съпругът ?!?) ? Или пък има неоткрит здравен проблем нещо...с вестибуларният например...залитане, кръвно... ? Не казват дали са й взели кръв и какво са открили в кръвта й. Много неотговорени въпроси има, ако не са наркотици все пак. Семейството й не искало да допусне парите да отидат в този така наречен съпруг, казаха от abcnews.

дали са и взели сопол или лиги за проба.

Аз и трезвена съм падала в банята.

Лабилните психически родители склонни да употребяват забранени субстанции, често пъти предават това и на децата си. В ДНК на хората "пише" дали са по- склонни към злоупотреба със забранени вещества. Проблемът изва от химията, но и не само. А при тези двете е в комбинация и с проблемен баща и съпруг - и като цяло и непоносимото тегло на славата и слабите психики не могат да издържат. Необходимо им е било спешна психологическа подкрепа, за да се превентират тези суицидни нагласи.

направо шъ са разцепя от скръб по милото то.

Как затриха тая класна, красива и таланлива жена Уитни, та дори и детето й. Животът наистина не е справедлив.

Кой бе? Рептилите ли?

Бил Гейтс, ей го дава мангизи. Обаче ОС не е станала безплатна.

Проклятието на рода Хемингуей. Освен бащата на писателя и той самият, със самоубийство завършват живота си също и брат му, сестра му и внучката му Марго, актриса и известен модел.

scotts

да ви го начука слон! една статия, може! Ама час почас да съобщавате как неква дрога бере душа на хиляди километри от България. Прекалявате. ше почнем да се молим да умира по-бързо. за да минете направо на статиите за нейното погребение и да се свършва.

Тук има нещо гнило, Уитни вероятно е убита, дъщеря и също вероятно е жертва на опит за убийство, най-добре е семейството и да наеме частен детектив да разследва случая!

При богатите най-често убииците са в самото семейство или сред най-добрите "приятели". П.С. Интересно е как всички прекалили с дрогата решават да си вземат и вана след това.

Може би трябва да се види къде отиват парите, ако умре момичето.

Уитни беше истински талант, такива се раждат рядко. Жалко че си замина толкова млада, жалко и за детето.

Цигани...и работата им е циганска...ако някой се замисли ще разбере че съм прав...

Пиши я отписана.

Странна работа сме хората! Даваме мило и драго да станем известни, че да започнем да се крием от медиите и хората, а децата ни "да растат в болка" в богато и презадоволено семейство.. я го кажете това на милионите гладуващи, страдащи от болести, а не от наркомании... Уитни си беше наркоманка и алкохоличка, дъщеря й очевидно е същата. Съжалявам за нещастието им, но се дразня, че нещата не се наричат с истинските им имена.

Уитни беше най-великата певица, оставила много велики песни, дала много сила, радост и светлина на хората! Това е на първо място и само това има значение! Тя просто не беше от този свят, беше от един друг възвишен, неземен и красив свят, може би за това не издържа дълго тука и особено в пошлостта, наречена шоу-бизнес!От всички знаменитости и звезди ми е мъчно единствено за УХ и един друг изключителен актьор, който за разлика от другите превзети и лицемерни звезди имаше излъчване на много естествен, скромен и добър човек - Джеймс Гандолфини - Тони Сопрано! За него, когато почина нямаше нито един отрицателен коментар.

Ай ся най-великата...друг път...

Малко ми идва в повече това превъзнасяне.. на който и да е! Това че си талантлив не те извинява, че не обръщаш внимание на детето си, че се друсаш и се държиш зле.

Какво друго и остава освен да се самоубие, след като е осъзнала факта, че има много пари, много е грозна и всички я "обичат" заради парите... Нещата просто следват своята логика...

А дали не е замесен тъй нареченият и съпруг? Той ще наследи милионите на майка и, нали...?

Този боби браун е пълен негодник! Умори една гениална певица,а сега и дъщеря си.

Както се казва в едноименния филм: "никога не съжалявай някой, който има собствен самолет"!

Нещо ми е силно некомфортно да ги жалим милионерите. До сега нито един милионер не ме е жалил мене. Така че, не злобея, някои твърдят че и те били хора все пак, ама не ги и жаля.

Не, бре, не е въпроса да ги жалиш милионерите, въпроса е, че тва младо момиче си отива, без значение колко кинти има

Верно, че е младо момиче. Обаче е богаташче и поне по тая причина е имало повече шанс от много други млади, дето освен че са били млади са били и бедняци.

Да се помолим Бог да се смили над Боби Кристина!

Нещо не схванах съвсем! Не е в кома, а в състояние на мозъчна смърт? Ако наистина е така, вече става само за донор.

дрогата не прощава,грешката е че са и дали правомощията над парите на майка и!!едно дете не знае как да борави с толкова пари!! всички милионери са куку,защо ли?

Боби Браун- този ненормален наркоман и побойник, съсипал живота на една гениална певица и на собственото си дете, сега "дава цялата си любов на умиращото момиче"!!!????

Стига вече сте повтаряли това като някаква мантра. Никой от нас не знае какво наистина се е случвало в живота на Уитни и чия е вината за това, че тя вече не е сред нас. Вероятно обаче до голяма степен това е бил неин избор. Неин избор е и да се омъжи за Боби Браун. Неин избор е да взима наркотици (брат й Майкъл признава, че лично той я е "въвел" в това още в края на 80те). Вярно е, че след брака й с Боби Браун всичко тръгна надолу, вкл. и кариерата й. Но не вярвам, че той е единственият виновник за това. А за дъщеря й - дано да се оправи. Това, което се случва, обаче тъжно ми напомня за една от многото велики песни на Уитни - Same Script Different Cast...

Ех, много гадно. Горкото момиче...

Никаква милост за наркомани,светът е прекрасен без тях, а за хората с много пари си е направо престъпление,по-смилено би било да се дават парите за болни дечица и хора гладуващи.Няма как да им съчувстваме,каквото са искали в този живот това са получили....

Жалко, дано се оправи, а с парите, които притежава, да си наеме един истински професионалист- психотерапевт, който ще и помогне да преодолее болките от миналото и да направи живота си по- светъл и по- добър в бъдещето.

мисля, че Боби Браун е за панделата - да лежи доживот, макар че пак няма да може излежи наказание и за двата живота, които разби.

Боби Браун бди над леглото й... Малко цинично, а? Затри и жена си, и дъщеря си.

Жалко за погубения живот на това нещастно момиче.Що се отнася да думите на бащата-сетила се Мара да се побара.

Почти по сценария на "Бодигард", някой иска да ги очисти, но в реалността явно успява, за разлика от филма. Там беше сестрата, тук дали не е "любящият" съпруг, брат и син? Всичко ще остане за него.

Не обичам да съм съдник,но родителите и имат доста грехове към нея!Дано Бог я пожали и и даде възможност да изживее живот изпълнен с любов,за която майка и така жадуваше!

Много ми е жал за това детенце. Бог да е с нея!

Детенце, извинявам се, но това е "жена" - пълнолетен човек, който може да отговаря за последствията от своите дела. Трябва ли да се съжалява това същество( пък и което и да е с подобна битие)за това,че е била "слаба", "безволева и безотговорна" . Просто "крушата не пада по-далеч от корена си".

За някои хора е дете.

Изказването Ви е жестоко. Интересно колко от познатите Ви от Вашето "битие" са развили качества като "отговорна" и "волева", и действително носят отговорност за постъпките си. Напомням Ви, че на всеки човек съдбата може да поднесе голямо страдание по различни причини, и всеки ще го изстрада по своя начин, със своите болка и отчаяние. И всеки човек заслужава съчувствие и състрадание, н е з а в и с и м о от материалното му положение.