От събота единствената дъщеря на Уитни Хюстън е на командно дишане, а прогнозите за 21-годишното момиче не са добри.

Съпругът й Ник Гордън и семеен приятел намират Боби Кристина надолу с главата във ваната и тя бързо получава помощ от парамедици. Но дали е достатъчно бързо?

Младото момиче все още не може да преодолее смъртта на майка си, която почина от свръхдоза на 11 февруари 2012 година. Скоро е годишнината от голямата трагедия, припомнят от "Bild".

Боби Кристина израства като единствено дете на певицата Уитни Хюстън и рапъра Боби Браун. Майка й се превръща в световна легенда след участието си във филма "Бодигард". Тогава започва и пропадането в личния живот на Уитни.
Вижте снимки от детството на Боби Кристина >>



Боби Браун завлича Хюстън в ежедневие, изпълнено с наркотици, алкохол и насилие. А певицата до края на живота си не успява да се пребори с тежките зависимости и да положи адекватни грижи за дъщеря си.

Но Боби Кристина има много силна връзка с Уитни. "Тя ме подкрепя, обича ме, прегръща ме", казва момичето за майка си.

Малко след като Хюстън е намерена мъртва във ваната си на 48 години, Боби Кристина намира утеха в обятията на Ник Гордън. Той е отгледан от Уитни и е един от малкото хора, които й напомнят за майчината топлина.

В момента младата жена се бори за живота си. "Radaronline" дори съобщават, че Боби Кристина е в мозъчна смърт, защото лицето й е било твърде дълго под вода.

Баща й Боби Браун вече бди над болничното й легло. "Моля, позволете на семейството ми да се справи с тази ситуация и да даде на дъщеря ми любовта и подкрепата, от които има нужда", каза той.