Най-влюбените светски двойки на боулинг турнир

Вокалистката на Deep Zone Надя Петрова и звездата от сериала „Революция Z” Иван Тишев спечелиха първото място в 9-ия междузвезден боулинг турнир на „Блясък“.

Обратно в новината

Коментари - Най-влюбените светски двойки на боулинг турнир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеон Колев-жълтите зъбки хахахахаха

може ли тоя грозилник да го сложите като първаснимка. Ми сложете някой друг например може и Петрозвяр. Ква е таз дизайнерска политика?

На мен пък по ми харесва от Петрозар

Снимка номер 5!!! Само снимка номер 5.

И тук ли това недоразумение Екимова. Тя е влюбена най вече в дир-а.

Поне да беше благотворителен та да е имало някакъв смисъл.

lu4ka

''междузвезден турнир" ???

Сигурно на турнира са присъствали и издирваните от МВР - Черния Роди и Чубака

Добре би било младите момичета да бъдат естествени от време на време. Уж състезание по боулинг, а се гримирали като за чалготека!

Тия двойки за страх да ги гледаш ....

Надя/Иван и Кристо/Криси са страхотни двойки. Много свежи и приятни. И другите не са никак лоши. Само миската и наследника не си пасват никак.

Най-сексапилното присъствие е на Батков Младши. Направо се подмокряме всички от таз прелест неземна, тая мъжественост и сексапил. Жалко за Юлето - красавица е. Останалите двойки са симпатични даже много.

Хаааа да направо е ......по убав нема

оставете детето на мира.... тъкмо влиза в пубертета и си е хванало кака да го отрака..... то каката го е хванала де.... тая юревич като беше на 17-18 години се връткаше с 50 годишни... сега 10 години по късно почна с пубертети да се е.е ...... последните години направо онемявам като гледам как разни "светски" разпоретини се хвърлят за пари на разни смешници ... дебели, грозни, малки, стари, плешиви.... мога и още да изброявам но...

Бъркаш Юлия с някоя друга миска, тя за разлика от някои колежки не си е лягала с чичковци за пари и е от добро семейство.

Сменете поне първата снимка. Новината е за влюбени светски двойки, пък ми изтъпанили тая мазна бъчонка от босфор-тиви!? С оня мекопишковец дето и за чистач в офиса няма да го взема.