Ударните диети не осигуряват трайно отслабване

Ударните диети не са подходящи за дългосрочно отслабване, предупреждава германски експерт по здравословно хранене, цитиран от ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Ударните диети не осигуряват трайно отслабване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз си направих един експеримент. 1воначално се само-заблудих, малко. помислих си, че съм си решил всичките финансови проблеми. до края на дните си. вече се виждах ултра богат човек. без сериозни усилия, всичкото това. и свалих веднага, за нула време 18 кг! никакви специални усилия не полагах! само си живях в една мечта... оказа се, че съм се объркал, малко и върнах 7 кг за няма и месец. после се оказа, че съм се объркал отново и хайде сега надоле с килата, лека полеко... его е на, днес съм ял 2 часа и 30 мин. обяд в китайския до нас, после в сладкарница неделя чайче с 2 тортички. всичко е до напрежение някакво...

хора, събудете се - диети и гладуване без активен спорт редовно и усърдно са морално остарели методи от 60-те години на миналия век. всеки себеуважаващ се човек в 21 век практикува спорт даже няколко и се старае да си повишава резултатите.

ограничаването на калориите е достатъчно за да се редуцира теглото. Спортът е за здраве и за стегнато тяло, но не и за отслабване - това е мит разпространен от всички тези фитнес гурота и фитнес салони. Най-важното е да не се яде повече отколкото трябва, а спорт е задължително за цялостното здраве и сърцето!

Да споделя моя личен опит: Работя като счетоводителка /знаете - 9 часа присадена на стола/.Бях 60 кг при ръст 1,70, имах лоши години с много притеснения и болести на детето и от това се успокоявах, кято ядях сладко.И резултата - 72 кг за около 3-4 години.Започнах диети - всичко, което чуя - японски, разделни режими и още и още.Резултата - нищо.Само глад.Тогава започнах да ходя бързо - всеки ден от понеделник до петък по 6км и просто не вечерях.Резултата дойде бързо - за около 3 месеца - 12 кг надолу.Така, че без движение нищо не става.Движението не е само и единствено фитнес.Да кажа, че съм на 36 и това има значение - младите отслабват по-лесно.

Jeni

Ставаш гладен от масата+спорт/при мен аеробика/- и се получава и то без йо йо ефект!